Transaksi Senin Siber paling apik ing Amazon

Sawise seminggu suwene penawaran kanggo ngrayakake Black Friday, yen sampeyan isih duwe sawetara dhuwit kanggo tuku Natal, dina iki minangka dina terakhir sampeyan kudu njupuk kauntungan saka Black Friday liwat Cyber ​​Monday. Senen Cyber ​​lair ing taun 2005 kanthi gerakan pngoptimalake dodolan liwat Internet.

Sanajan kasunyatan manawa dina iki utamane kanggo produk elektronik, sajrone dina iki, kita bisa nemokake kabeh jinis produk. Ing kene kita nuduhake sampeyan tawaran paling apik sing bisa ditemokake ing Cyber ​​Senin kasedhiya ing Amazon. Tawaran kasebut bakal rampung ing tengah wengi utawa nganti entek stok.

Amazon ngidini kita mbayar tuku kanthi 4 cicilan saben wulan, sing bakal ngidini kita tuku kanthi jumlah luwih gedhe lan bisa mbayar kanthi mulyo kanthi papat cicilan saben wulan.

Jenis pendanaan iki kasedhiya kanthi jumlah 75 nganti 1000 euro lan tundhuk karo persetujuan Cofidis. Yen produk kasedhiya kanggo pembiayaan, iki bakal ditampilake ing jejere rega pungkasan produk.

Speaker pinter Amazon

  • Pembicara Amazon Echo Dot Generasi kaping 3 mung kasedhiya Euros 22. Regane biasane yaiku 59,99 euro.
  • Echo Show 5, speaker pinter nganggo layar ireng kasedhiya kanggo Euros 49,99. Regane biasane yaiku 89,99 euros.
  • TV Tongkat Geni, kanggo nggawe TV lawas dadi cerdas, kasedhiya kanggo Euros 24,99, regane biasane 39,99 euro.
  • Versi saka Fire Stick 4K Ultra HD, regane biasane yaiku 59,99 euro, nanging sawetara dina bisa dipikolehi kanthi adil 39,99 euros.
  • Amazon Gema kaping 3 Gen mung kasedhiya Euros 64,99. Regane biasane yaiku 99,99 euro.
  • Speaker Echo sing dipasang ing stopkontak, EchoFlex, kasedhiya kanggo 19,99 euro, nalika regane umume 10 euro luwih larang.
  • Remote kompatibel karo Alexa kanggo Fire TV Regane regane 29,99 euro, nanging yen nggunakake dina iki, kita bisa tuku rega 23,99 euro.

Smartphone

Black Shark 2

  • Samsung Galaxy M30s, kasedhiya kanggo terminal fantastis kanthi layar 6,4 inci, RAM 4 GB, panyimpenan 64 GB lan kamera triple 219 euros.
  • El Samsung Galaxy M20, kanthi RAM 4 GB lan panyimpenan internal 64 GB, sing kasedhiya kanggo layar 6,3 inci 189 euros.
  • Samsung Galaxy S10, Model 6,1-inch kasedhiya dening 685 euros.
  • El Xiaomi Mi 9T Nduwe layar AMOLED 6,39 inci tanpa jinis ing ngarep, amarga kamera dununge ing sisih ndhuwur piranti kanthi bentuk pop-up. Ing sisih mburi, kita duwe 3 kamera kanthi 48, 13 lan 8 mpx. Nduwe chip NFC, batere 4000 mAh, RAM 6 GB lan panyimpenan 64 GB. Regane: 294 euro
  • El Xiaomi Black Shark 2 Pro, Kasedhiya ing Amazon kanthi rega 649 euro, smartphone kanthi RAM 12 GB, panyimpenan 256 GB, prosesor Snapdragon 855 Plus, dual SIM lan layar 6,39 inci.
  • Ora ditemokake produk, kanthi layar 6,53 inci, RAM 6 GB, panyimpenan 64 GB lan prosesor Helio GT90T saka MediaTek kasedhiya nganti 240 euro.
  • Xiaomi Black Shark, terminal kanthi layar 5,99 inci, RAM 6 GB lan panyimpenan 64 GB, kabeh dikelola dening Qualcomm Snapdragon 845. Mung kasedhiya kanggo mung 329 euros.
  • Motorola Salah Zoom, nyedhiyakake layar 6,4 inci, RAM 4 GB lan panyimpenan 128 GB, SIM dobel lan sistem 4-kamera ing sisih mburi. Kasedhiya kanggo 349 euros.
  • Kehormatan 10 Lite, Layar 6,21 inci, 3 GB RAM, panyimpenan 64 GB, kamera mburi loro 13 lan 2 mpx lan ngarep 24 mpx. 239 euros.
  • Samsung 3X, Layar 5,7 inci, kamera mburi loro 12 lan 5 mpx lan kamera ngarep 5 mpx. RAM 3 GB lan panyimpenan 32 GB. 99,99 euros.
  • OnePlus 6, smartphone kanthi layar AMOLED 6,28 inci, kanthi RAM 8 GB lan prosesor Qualcomm Snapdragon 845 sing kasedhiya 309 euros.
  • OnePlus 6T, didhukung dening Qualcomm's Snapdragon 845 lan diiringi RAM 8GB lan panyimpenan 128GB, kasedhiya ing Amazon kanggo 409 euros.
  • Nyata X2 Pro - Smartphone SuperAMOLED 6,5 inci kanthi RAM 12 GB lan panyimpenan 256 GB, prosesor 8-inti lan baterai 4.000 mAh raksasa. Kasedhiya kanggo 449 euro.

Smart Watches

Galaxy Watch Aktif

  • Huawei Watch GT Sport, kanthi GPS, monitor detak jantung kasedhiya ing Amazon kanggo Euros 109.
  • Fosil Q Grant, ngukur kegiatan fisik, lelungan jarak, kalori sing dibakar, monitor turu lan kompatibel karo iOS lan Android. Kasedhiya kanggo 120,33 euros.
  • samsunggear sport, becik kanggo ngetung kegiatan olahraga sing kasedhiya ing Amazon kanggo 166 euros.
  • Samsung Galaxy Watch Active mung kasedhiya 189 euros.

tablet

  • Samsung Galaxy Tab A, 10,5 inci kanthi resolusi FullHD, RAM 3 GB lan panyimpenan internal 32 GB. 229,99 euros.
  • El Amazon Kindel eReader kasedhiya kanggo Euros 74,99 kanthi panyimpenan 4 GB. Regane biasane yaiku 89,99 euro.
  • La Amazon Fire 7 tablet, kanthi layar 7 inci lan panyimpenan 16 GB, kasedhiya kanthi diskon 20 euro kanthi rega sing biasane, 49,99 euros.
  • El Kindle Paperwhite eReader 6-inch kasedhiya kanthi diskon 30 euro, kanthi rega pungkasan 99,99 euros.
  • Air iPad (2019) kanthi layar 10,5 inci lan panyimpenan 64 GB, kasedhiya ing versi Wi-Fi kanggo Euros 510.
  • IPad Pro 11 inci lan panyimpenan 256GB, kasedhiya ing Amazon kanggo 990 euros.

Kasedhiya

Dhukungan keyboard lan mouse ing Xbox One X

Gambar lan swara

Komputer, laptop lan aksesoris

Laptop Gaming Acer VX5-591G-5872

  • Notebook HP 15,6 inci, kanthi prosesor Intel Core i4 kanthi RAM 8 GB lan 512 GB SSD lan Windows 10. Mung kasedhiya 399,99 euros.
  • Laptop Lenovo 15,6 inci, kanthi prosesor AMD sing diiringi RAM 8 GB lan 256 GB SSD lan Windows 10. Kasedhiya kanggo 269,99 euros.
  • Laptop ASUS ROG Zephyrus Layar 15,6 inci, 120 Hz, AMD Ryzen 7, 16 GB RAM lan SSD 512 GB, grafis 1660 GB GTX 6Ti. Rega: 899,99 euros.
  • Laptop Acer Nitro 5 15,6 inci, kanthi prosesor Intel Core i7, RAM 8 GB, 1 TB HHD lan 128 GB SSD, grafis Nvidia GTX 1650 4 GB kanthi sistem operasi Windows 10 Home kanthi 761 euros.
  • hp om, Laptop 15,6 inci, kanthi prosesor Intel i7, RAM 16GB, 1TBB + 256GB SSD, NVIDIA RTX 2070 8GB tanpa sistem operasi dening 1.299 euros.
  • Laptop MSI Prestige 15,6 inci, Intel Core i7, 16 GB RAM, 1 TB panyimpenan SSD, grafis GTX 1650 4GB tanpa sistem operasi dening 1.297 euros.
  • Monitor HP 27 Inci kanthi resolusi Full HD dening 109 euros.
  • Monitor sudhut mlengkung 27 inci Fulld HD lan 120 Hz dening 149,99 euros.
  • Monitor BenQ 27 inci, Résolusi Full HD lan 75 Hz saben 129,99 euros.
  • Monitor LG 34 inci, Résolusi 2k, 144 Hz kasedhiya dening 385,99 euros.
  • Monitor AOC 28 inci, Resolusi 4k lan tingkat refresh 60 Hz per 289,99 euros.

Produk ing omah

iRobot Roomba 960

  • Robot pembersih vakum Roomba 671 Pembersih vakum lantai, reresik 3 ukara lan kompatibel karo Alexa kasedhiya mung 179,99 euros.
  • Robot pembersih vakum iRobot Roomba 960Pembersih vakum sing cocog kanggo hewan peliharaan kanthi daya nyedhot 5 kali luwih gedhe, kompatibel karo Alexa dening 389 euros.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.