Tawaran Perdana Hari tanggal 17 Juli 2018

Wingi dina Perdana Menteri Amazon diwiwiti jam 12 awan, dina nganti 36 jam suwene, Amazon nawakake akeh tawaran kanggo ngrameke dina karo kabeh pelanggan layanan iki sing menehi akses menyang pangiriman sak dina lan gratis, Amazon Prime Video, Amazon Prime Music ...

Wingi kita nuduhake dhaptar karo penawaran paling apik ing dina pertama perayaan Amazon iki, nanging tawaran kasebut ora mung siji, nanging ing sawetara jam pungkasan, perusahaan wis nambahake tawaran anyar ing kabeh kategori, sanajan ing artikel iki sampeyan mung bakal nemokake sing gegandhengan karo teknologi umume.

Yen sampeyan pengin entuk bathi saka bathi kasebut, siji-sijine syarat yaiku dadi pelanggan Amazon Prime. Dina iki, Dadi pelanggan Perdana duwe rega 19,95 euro saben taun, bagean sing bisa uga bakal tuwuh ing wulan ngarep supaya cocog karo negara liya. Nanging, yen sampeyan ora ngerti apa sampeyan pancen bakal nggunakake, Amazon uga nawakake biaya saben wulan 4,95 euro, sing ngidini kita nggunakake kaluwihan sing padha karo langganan tahunan, nanging mung sak wulan.

Smartwatch lan Smartphone

Kita wis ndeleng sethithik utawa meh apa-apa sajrone prayaan Amazon iki ing transaksi smartphone, sawetara sing wingi wis ditampilake. Dina iki, kita nglengkapi informasi kasebut kanthi jam tangan teken Polar, kanggo penggemar olahraga lan Motorola G6.

Portátiles

Ing bagean sing ditawakake laptop, kita bisa nemokake peralatan dhasar kanggo siswa utawa wong sing butuh kanggo nulis utawa surfing Internet. Nanging kita uga bisa nemokake peralatan sing paling mbutuhake saliyane kekuwatan, mobilitas ing kabeh wektu.

Monitor lan Televisi

Yen sampeyan butuh wektu kanggo nganyari maneh monitor utawa televisi lawas, penawaran sing disedhiyakake dening Amazon minangka pilihan sing paling apik, yen ora pengin ngenteni, utawa kita ora bisa, menyang Black Friday.

Kamera

Sanajan kamera ponsel cerdas wis apik banget ing taun-taun pungkasan, pilihan kanggo nggedhekake utawa bisa nggawe pangaturan manual diwatesi banget, yen ora ana, amarga umume, setelan liwat piranti lunak, mula asil sing dipikolehi ora mesthi 100% nyata. Ing ngisor iki, kita nuduhake sampeyan sawetara tawaran kanggo nikmati kamera sing apik nalika preinan kasebut.

Panyimpenan

Serep iku soko pangguna kudu tetep eling supaya ora prelu golek urip, sadurunge ana masalah, liwat aplikasi pemulihan data. Western Digital, Krusial lan Seagate nggunakake serangkaian tawaran sing ora bisa dilalekake.

Speaker, headphone lan mikropon

UE Boom 2 Speaker Nirkabel

Musim panas sinonim karo wektu bebas pesta ... wayahe nalika kita bisa santai ngrungokake musik favorit tanpa stres ing saben dinten gesang. Ing Amazon, kita duwe serangkaian tawaran sing bisa nyakup kabutuhan sing ana gandhengane karo perkara iki.

Kanggo omah

Kaya sing dakkandhakake ing artikel wingi babagan tawaran Amazon, robot vakum dadi piranti sing paling dituku sajrone taun-taun pungkasan dheweke ngidini kita njaga omah kanthi bersih nalika mulih saka kerja. Nanging sadurunge kerja, kita bisa nikmati kopi kanthi apik amarga wis ngombe kopi De'Longui sing ditawakake saiki.

Kasedhiyan

Sawetara dina kepungkur, kita ngandhani babagan mogok kerja sing diarani buruh Amazon wingi lan dina iki, mogok sing miturut data saka serikat pekerja 80% tindak lanjut ing antarane buruh gudang Amazon ing Madrid, mula bisa uga pesenan tuku ora teka ing dina esuk, nanging mbutuhake wektu luwih suwe amarga kedadeyan kasebut.

Amazon ngalihake sebagian besar beban kerja menyang gudang sing ana ing Barcelona, ​​saengga efek mogok kasebut ora ditampilake ing pangguna pungkasan, nanging kaya sing wis dakkandhani ing ndhuwur, Tuku bisa uga ora teka ing dina sabanjure amarga alasan iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Luis Tejada ngandika

    Sep! Anotasi sing apik. Muga-muga: saiki ana sawetara ilife sing adol ... nanging kayane mung ing toko amazon resmi lan aku ora ngerti kepiye carane bisa digunakake ... aku mlebu kanggo ndeleng sepira v8sku saiki (Aku tuku luwih murah 260 euro) Aku ndeleng sing kurang saka 200, nanging jarene kanggo wektu winates: O! Untung kanggo sing diladeni 😉

bool (bener)