Tawaran paling apik kanggo gadget (minggu 18 nganti 24 Mei)

Tawaran Gadget

Yen sampeyan seneng teknologi, apa sampeyan seneng terus nganyari karo warta sing gegandhengan karo piranti elektronik utawa gadget sing paling apik ing pasar. Ing Gadget Actualidad, kita nindakake tindak lanjut khusus, amarga ana sing diarani awake dhewe. Kajaba iku, liwat artikel iki kita nuduhake sampeyan tawaran gadget sing paling menarik minggu iki.

Liwat artikel iki, sing kita nganyari saben minggu, kita bakal nuduhake tawaran utama lan paling apik ing Amazon kanggo minggu iki. Nanging ora istimewa, amarga sampeyan uga bakal bisa nemokake tawaran AliExpress utawa toko online liyane. Elingi bookmark kaca iki supaya sampeyan bisa ngunjungi saben Senen, nalika nganyari kaca, kanggo mriksa manawa piranti sing sampeyan goleki wis regane murah.

Amazon ngidini kita mbayar tuku kanthi 4 cicilan saben wulan, sing bakal ngidini kita tuku kanthi jumlah luwih akeh lan bisa mbayar kanthi mulyo kanthi papat cicilan saben wulan.
Kasedhiya jinis pendanaan iki kanggo jumlah saka 75 nganti 1000 euro lan tundhuk persetujuan Cofidis. Yen produk kasedhiya kanggo pembiayaan, iki bakal ditampilake ing jejere rega pungkasan produk.

Transaksi kanggo minggu 18-24 Mei ing Amazon

Produk Amazon

Amazon Music Unlimited

Amazon maneh nawakake promosi akses menyang Amazon Music Unlimited suwene 3 wulan mung 0 euro. Promosi iki, kaya sing sadurunge, mung kasedhiya kanggo pelanggan sing durung entuk manfaat saka tawaran iki sing ditawakake dening para pria saka Jeff Bezos.

Yen sampeyan dudu musik, bisa uga ana buku. Yen mangkono, Amazon menehi sewulan akses menyang Kindle Unlimited, layanan buku kanthi rega biasa 9,99 euro saben wulan. Penawaran iki menehi kita akses menyang luwih saka 1 yuta judhul, judhul sing bisa diwaca ing piranti apa wae, yaiku Kindle, tablet utawa smartphone, tanpa preduli sistem operasi.

Siswa Perdana Amazon

Kanggo ngrayakake bali sekolah, bocah-bocah saka Amazon ngluncurake tawaran sing mesthi bakal ditampa dening para siswa. Kita ngomong babagan Pelajar Perdana Amazon, layanan sing mung 18 euro setahun, ngidini kita nikmati kabeh kaluwihan sing ditawakake Amazon Prime, sing regane 36 euro saben taun.

Yen sampeyan ora ngerti babagan kaluwihan sing ditawakake Amazon Prime, sampeyan bisa nyoba 3 kaping gratis. Amazon Prime ora mung pengiriman gratis kanggo luwih saka rong yuta produk, nanging uga nawakake Perdana Video (Layanan video streaming Amazon), Musik Utama (2 yuta lagu tanpa iklan),Perdana Twitch, Bacaan Perdana (akses gratis menyang akeh e-book), akses prioritas menyang penawaran flash ...

Kanggo ndhaptar layanan iki, sampeyan bisa nindakake liwat link iki, mung prelu sampeyan ndaftar nggunakake akun email siswa, saengga ing wektu kasebut, Amazon bisa mriksa manawa sampeyan calon sing seneng Amazon Prime kanthi rega 18 euro setahun.

Amazon nawakake Amazon Echo Show 8 anyar, Echo Show anyar kanthi ukuran layar luwih gedhe tinimbang Echo 5, model iki ukurane 8 inci. Ing babagan kinerja, kita padha karo adhine, mula yen model kapisan cilik banget kanggo sampeyan, versi anyar iki, kasedhiya kanggo 129,99 euronanging sawetara dina, kita bisa ngatasi mung 89,99 euro.

Ing Gadget aktualidad kita duwe kesempatan kanggo coba Echo Show 8 anyar, review sing nyaranake sampeyan ndeleng Yen sampeyan isih durung yakin manawa pamicara sing cerdas kanthi layar apa sing sampeyan goleki ing omah.

Amazon Echo Generasi kaping 3

Ring Indoor Cam

Kamera Ring Indoor Cam nawakake kita Video 1080p HD, komunikasi rong arah, kabar nyata, instalasi sing gampang banget lan kompatibel karo Alexa. Yen sampeyan pengin nyimpen video sing direkam kamera, sampeyan bisa nggunakake rencana Ring Protect, layanan sing regane 3 euro saben wulan lan nyimpen kabeh rekaman kamera suwene 30 dina. Regane sing anyar Cam Indoor Ring ana 59 euro, rega sing luwih cocog kanggo kompatibilitas lan fleksibilitas sing ditawakake.

Ring Video Doorbell 2

Amazon nawakake akeh produk sing bakal ditambah keamanan omah kita. Saliyane kamera Ring Indoor, kita bisa nggunakake, a Ora ditemokake produk, Ora ditemokake produk, lawang ngarep kanthi kamera terintegrasi, bel kamera kanthi detektor gerakan… Produk sing bisa digunakake bebarengan karo macem-macem produk saka Amazon kaya Echo Show.

Stiker Fire TV

Yen sampeyan pengin nggawe TV lawas dadi TV sing cerdas utawa wis bosen karo kualitas aplikasi sing kurang apik seneng Netflix, Amazon Prime utawa YouTube sing nawakake sawetara model luwih saka 30 euro, sampeyan bisa entuk salah siji saka loro model Fire Fire sing ditawakake, kalorone kalebu jarak jauh karo mikropon kanggo berinteraksi karo Alexa: Fire Stick rega 39,99 euro y Fire Stick 4k kanthi rega 59,99 euro. Yen sampeyan duwe model lawas, sampeyan bisa entuk printah anyar kanggo 29,99 euro.

55/65 inci Samsung 4k TV

Samsung 55 inci 4k TV

Samsung nawakake televisi 55 inci kanggo 4k UHD, kompatibel karo Alexa lan Google Assistant, HDR10 + kanggo mung Euros 589. Nanging yen 55 inci kurang saka kita, kita bisa milih model 65 inci, sing regane tetep mung 759 euro.

Cecotec Series 1490 Robot Vacuum Cleaner

Cleaner Vacuum Robot Cecotec

Pembersih vakum robot Cecotec Series 1490 nggabungake tank campuran sing bisa digunakake vakum, sapu, pel lan pel. Kita bisa ngatur liwat smartphone supaya bisa program, uga kompatibel karo Alexa lan Google Assistant. Rega biasa pembersih vakum iki yaiku 269 euro, nanging kanggo wektu winates, kita bisa entuk cukup 179 euros.

Cecotec Solutions and Cairan Vacuum Cleaner

Nanging yen kabutuhan kanggo vakum cairan lan obyek sing luwih gedhe tinimbang bledug utawa kotoran sing bisa digawe ing omah, Cecotec nawakake alat pembersih vakum kanggo cairan lan padatan kanthi kapasitas 15 liter lan tenaga 1400w. Kalebu saringan banyu, pengatur daya, ora duwe tas, cocog kanggo kabeh permukaan lan duwe 5 aksesoris. Thanks kanggo roda papat sing ana ing sisih ngisor, kita bisa pindhah kanthi luwih nyaman. Regane biasane 74 euro, nanging kanggo wektu winates, kita bisa tuku Ora ditemokake produk

Prosesor Panganan Moulinex

Prosesor panganan Moulinex

Moulinex nawakake robot pawon Maxichef kanthi Program masak 45, sing bisa dipanggang, digawe godhok, panganan sing digoreng, yogurt, krim, sereal, beras, pasta, kukus ... Kita bisa program operasi nganti 24 jam, kapasitas 5 liter (cukup kanggo 3-4 wong). Rega umume 129,99 euro, nanging kanggo wektu winates, kita bisa entuk rega kasebut kanthi cukup 93,99 euros.

Samsung Galaxy A71 regane 391 euro

Galaxy A71

Salah sawijining bau Samsung sing paling menarik kanggo jajaran tengah, kita temokake ing Galaxy A71, sawijining terminal sing nggabungake layar 6,8 inci kanthi resolusi Full HD. Model khusus iki yaiku dual SIM RAM 6 GB lan panyimpenan 128 GB.

Ing bagean fotografi, kita temokake papat kamera 64, 12, 5 lan 5 mpx. Kamera ngarep tekan 32 mpx lan yen dilebokake ing bolongan ing sisih tengah ndhuwur layar. Rega terminal iki biasane 469 euro, nanging kanggo wektu winates, kita bisa entuk kanthi adil 391 euros.

Samsung Galaxy A51 regane 299 euro

Samsung Galaxy A51

Yen sampeyan nggoleki luwih akeh tinimbang sing ditawakake Galaxy A50, sampeyan bisa milih model sing unggul, Galaxy A51, model kanthi layar tipe Super AMOLED 6,5 inci, 4 GB RAM lan panyimpenan 128 GB. Ing mburi, kita nemokake papat kamera 48, 12, 5 lan 5 masing-masing saliyane ngarepe 32 mpx. Regane: 299 euro.

Samsung Galaxy A40 regane 199 euro

Samsung Galaxy A40

Yen anggaran sampeyan sempit, pilihan sing paling apik sing kudu sampeyan pikirake yaiku Samsung Galaxy A40, terminal sing bisa ditemokake mung 179 euro lan nawakake Layar Super AMOLED 5,9 inci kanthi resolusi FullHD +. Ing njero prosesor Exynos 7904 Samsung diiringi RAM 4 GB lan panyimpenan 64 GB, papan sing bisa ditambah nganti 512 GB nganggo kertu microSD.

Samsung Galaxy Note 10 regane 687 euro

Ora ana apa-apa utawa apa wae sing bisa dibahas babagan Galaxy Note 10, terminal fantastis sing bisa ditawakake mung 687 eurokaro diskon cukup signifikan saka 959 euro sing biasane regane. Versi iki kalebu 256 GB panyimpenan, yaiku versi Spanyol lan kalebu 8 GB RAM.

Huawei P30 Pro regane 550 euro

Huawei P30 Pro minangka salah sawijining smartphone paling apik sing diluncurake ing pasar taun kepungkur, ora mung babagan kamera, nanging uga babagan kinerja, konsumsi baterai ... Huawei P30 Pro kasedhiya ing Amazon mung 550 euro, smartphone sing sithik utawa ora ana sing kudu meri mayoritas terminal mewah ing pasar.

Huawei P30 Lite regane 199 euro

Huawei P30 Lite

Yen P30 Pro Huawei kurang saka anggaran, sampeyan bisa mbukak versi Lite. Huawei P30 Lite minangka terminal kanthi Layar 6,15 inci, RAM 4 GB, panyimpenan 128 GB lan dikelola karo prosesor Kirin 710. Ing sisih mburi, kita nemokake seperangkat kamera 3 (48 + 2 + 8 mpx). Dikelola dening Android 9 kanthi layanan Google, amarga terminal iki diluncurake ing pasar sadurunge veto pamrentah Amerika menyang Huawei. Regane biasane 349 euro, nanging kanggo wektu winates, kita mung bisa njaluk dheweke mung 199 euro.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro regane 189,95 euro

Xiaomi Redmi Wigati 6 Pro

Smartphone liyane sing didol minggu iki yaiku Redmi Note 6, terminal saka pabrikan Asia Xiaomi lan sing bisa ditemokake kanthi rega 189,95 euro ing Amazon. Note 6 Pro Xiaomi nawakake layar 6,26 inci kanthi bingkai cilik ing sisih ndhuwur. Menehi dhukungan kanggo dual SIM, diiringi RAM 4 GB lan panyimpenan 64 GB.

Ing sisih mburi kita nemokake a Kamera dual 12 lan 5 mpx, batere 4.000 mAh lan kamera ngarep 12 mpx. Rega umume Xiaomi Redmi Note 6 Pro 249 euro, nanging yen nggunakake kesempatan iki, kita bisa ngirit 60 euro saka rega pungkasan.

Ora ditemokake produk

Oppo A9 2020 kanggo 184,99 euro

Oppo A9 2020 Kab

Oppo pabrikan nawakake A9 2020, terminal sing diiringi RAM 4GB, panyimpenan 128GB lan sistem kamera mburi kotak kanggo mung Euros 184,99. Layar tekan 6,5 inci kanthi resolusi HD +, dikelola dening Qualcomm's Snapdragon 665 lan kamera ngarep khusus 16 mpx kanggo selfie.

Realme X2 Pro kanthi rega 439 euro

Perusahaan Realme teka ing Spanyol kanggo tetep lan nggawe ceruk penting ing sektor iki sing didominasi utamane dening Xiaomi lan Samsung, lan sadurunge dening Huawei. Nyata X2 Pro, iku terminal sing bisa saingan karo kelas paling larang sing bisa ditemokake ing pasar, paling ora ing babagan spek.

Terminal iki, sing regane 439 euro ing Amazon, dikelola karo Snapdragon 855+ (generasi nomer loro) sing diiringi RAM 12 GB lan 256 GB saka papan panyimpenan. Layar, SuperAMOLED, yaiku 6,5 inci kanthi resolusi FullHD + lan 90 Hz.

Batere, minangka kekuwatan liyane, tekan ing 4.000 mAh daya cepet kompatibel. Ing bagean Photographic kita ngetik papat kamera kanggo nutupi kabeh kebutuhan lan ing ngarep kamera 16 mpx. Regane saka Realme X2 Pro, ing versi paling kuat mung 439 euro.

Realme 5 Pro kanthi rega 219 euro

Realme 5 Pro

Nanging yen sampeyan ora pengin mbuwang akeh dhuwit kanggo nganyari maneh smartphone, sampeyan bisa milih model Realme liyane, Realme 5 Pro, smartphone sing dikelola RAM 8 GB lan panyimpenan internal 128 GB. Layar tekan 6,3 inci kanthi bolongan cilik ing sisih ndhuwur ndhuwur kamera kasebut.

Ing sisih mburi, kita nemokake sak 4 kamera kanthi 48 mp utama. Set kasebut dikelola dening prosesor Qualcomm Snapdragon 712 kanthi intelijen buatan, ndhukung daya cepet lan ngisi daya batere mung luwih saka sak jam. Batere 4.035 mAh. Rega biasane 249 euro, nanging kanggo wektu winates, Ora ditemokake produk.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.