Tawaran Black Friday paling apik saka PcComponentes

Black-Friday-2020-pccomponentes

2020 dadi taun khusus, amarga iku, Komponen Pc Dheweke pengin ngowahi sabisa-bisa, lan nggawe Black Friday 2020 uga istimewa, nanging dadi luwih apik.

Kaya sing wis dingerteni, Black Friday Minangka dina sing didol saka Amerika Serikat lan kudu dirayakake ing dina Jumuah pungkasan ing wulan November, kanthi tujuan ngajak kita tuku pisanan kanggo kampanye Natal. PcComponentes wis pirang-pirang taun gabung ing pesta kasebut, nanging ing taun 2020 iki, dheweke pengin nggawe sejarah kanthi apik: kanggo kaping pisanan, tawaran Black Friday bakal kasedhiya rong minggu, wiwit 22:00 pm tanggal 15 November nganti 23:59 pm tanggal 29 November.

Transaksi Black Friday paling apik ing PcComponentes

Edisi Black Friday ing PcComponentes iki bakal nggawa tawaran kilat, iki minangka produk kanthi rega sing luwih istimewa yen bisa, nanging kanthi winates unit. Mula, yen kita kepengin produk tartamtu, kita kudu ngerti jinis tawaran kasebut, amarga kita bakal kliwat yen kedhep.

Tawaran lampu kilat ora bakal dingerteni nganti wayahe dicethakaké, ana sing bakal kelakon antarane 9:00 lan 22:00, saben dina nganti adicara rampung. Lan iki nawakake sing nyenengake, nanging sejatine.

Yen sampeyan ora pengin ngenteni maneh, sampeyan bakal menehi sawetara tawaran paling apik sing bisa ditemokake sajrone kampanye PcComponentes Black Friday iki:

Garmin Forerunner 735XT

  • Garmin Foreruner 735xt pirus: kanggo sing golek jam olahraga kanggo ngrekam latian, saiki minangka kesempatan unik kanggo entuk mung € 199

Garmin Edge 520 Plus Kab

  • Garmin Edge 520 Kab: Yen muter iku penting, sampeyan ora bakal kejawab navigator GPS ing pit sampeyan, saliyane nyambung karo Strata lan segmene, ngidini sampeyan nampa kabar saka ponsel. Entuk piranti iki saka Garmin mung € 169.

Realme 6 Pro

  • Realme 6 Pro: salah sawijining telpon kanthi rega paling apik, saiki mung regane € 229. Penawaran murah kanggo sing golek smartphone 6,6 inci karo Android 10.

Xiaomi Redmi Note 9s Kab

  • Xiaomi Redmi Note 9s Kab: Yen sampeyan luwih seneng smartphone Xiaomi, kita uga duwe opsi nganggo Redmi Note 9s iki sing uga nawakake layar Full HD 6,67 inci lan kamera kanthi macem-macem lensa: makro, sudhut amba, lensa utama lan sensor ambane kanggo nambah potret.

Oppo A52

  • Oppo A52: Yen sampeyan nggoleki sing luwih murah, ponsel Oppo iki mesthine minangka calon sing hebat lan saiki bisa dadi mung € 149 amarga diskon 31% kanggo rega sing biasa.

Kabeh diterangake ing kene saiki kasedhiyaMula, sapa wae pangguna sing minat saiki bisa ngunjungi PcComponentes, ing situs web uga toko fisik, lan mriksa diskon sing ditawakake.

«United for Black Friday», kampanye bersejarah PcComponentes

Toko online sing misuwur promosiake kampanye iki minangka «United for Black Friday«, Minangka referensi sing jelas kanggo kasunyatan manawa, kanthi mikir manawa kita ngobrol babagan salah sawijining toko elektronik paling apik ing negara iki, kita bisa terus bersatu karo kulawarga lan kanca sanajan jarak adoh liwat komputer , ponsel, tablet lan piranti apa wae sing nulungi.

Kanggo nggayuh iki, e-commerce teknologi paling utama yakuwi mbuwang omah metu saka jendhela. Kondisi khusus liyane kayata luwih saka rong minggu bakal dilebokake, kayata tawaran meh 3.000 produk ing katalog lan diskon sing bakal tekan nganti 60%, diskon sing bakal ditemokake ing toko fisik lan toko online, sing mbukak kaca khusus rega Black Friday paling apik.

CEO PcComponentes, Alfonso Tomás, nerangake manawa

«Dina Jumuah Ireng iki bakal beda kanggo kabeh wong lan kahanan pasar sing beda banget tinimbang taun-taun kepungkur".

Kajaba iku, uga njamin manawa wis nambah katalog kanggo ngrancang portofolio sing ora ana sing ilang, supaya klien bisa nindakake kabeh kanthi tuku saka omah, kanthi tambah aman lan nyenengake. Kanggo nggayuh permintaan gedhe ing kampanye iki, PcComponentes wis nambah tenaga kerja, utamane ing bidang logistik, layanan pelanggan, lokakarya lan layanan purna jual, uga ing toko-toko fisik.

pccomponentes dina jumuah ireng

Kanggo nambah pangiriman, PcComponentes bakal nggunakake layanan dhewe Logistik PcCom, sing bakal nambah distribusi mil pungkasan ing provinsi tartamtu sing bisa dadi masalah nalika pangiriman.

Lan elinga yen sawise Jumuah Ireng sing dawa banget iki bakal rampung ing dina Minggu, khusus tanggal 29 November, mula kita duwe Cyber ​​Monday, dina diskon liyane saka Amerika Serikat lan uga tujuan kanggo nyengkuyung kita supaya tuku Natal, nanging ing iki kasus babagan elektronik.

Yen sing digoleki yaiku a nyimpen khusus ing produk teknologi ing endi kita bisa tuku komputer, periferal, kamera, ponsel, tablet, jam tangan cerdas, speaker ... sampeyan bakal bisa nemokake ing PcComponentes.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)