Taylor Swift mundur lan bali karo musike menyang Spotify

Taylor Swift Recula lan bali karo musik menyang Spotify

Sawise pirang-pirang taun ora ana hubungan, penyanyi populer Taylor Swift, sing narik musik saka Spotify kanthi alesan rencana gratise ora ngormati karya seniman, lan layanan streaming musik, wis tentrem. Lan ora mung rampung.

Minangka tim manajemen Taylor Swift dhewe sing dikonfirmasi liwat pesen ing Twitter, kabeh musik penyanyi kasedhiya kanggo "kabeh layanan streaming" sing kalebu, saliyane Spotify, platform liyane sing wis ora ana kayata Tidal utawa Amazon Music.

Miturut diterbitake Recode medium, sumber sing ora dikepengini negesake manawa bintang musik lan layanan streaming musik wis entuk kesepakatan kabeh pangguna Spotify bakal bisa ngrungokake kabeh lagune, ing versi gratis lan mbayar.

Taylor Swift bali menyang Spotify

Taylor Swift minangka salah sawijining bintang musik paling gedhe saiki, mulane, minangka salah sawijining penghasil paling dhuwur; lan Spotify minangka layanan streaming musik paling gedhe ing donya, kanthi luwih saka 50 yuta pelanggan lan paling ora 50 yuta maneh nggunakake versi layanan gratis (kanggo ijol-ijolan iklan). Lan kaya sing wis dakkandhakake, opsi gratis iki minangka asal saka perselisihan antarane Swift lan Spotify.

Ing 2014, Swift ngandhani Wall Street Journal yen "Barang sing regane kudu dibayar." Ora let suwe, dheweke langsung lunga  album Spotify "1989" banjur musik liyane, lan wiwit saiki durung kasedhiya.

Setahun mengko dheweke mlebu kontroversi karo Apple Music nggawa pembayaran layanan iki menyang para seniman; Penyanyi kasebut ora seneng karo periode gratis telung wulan sing ditawakake layanan apple gigitan kanggo pangguna anyar lan para seniman ora bakal dikenani biaya, sanajan sejatine, wiwit nalika semana, persentase sing dibayar kanggo Apple Music rada gedhe tinimbang sing dibayar dening Spotify. Pungkasane, Apple Music lan Taylor Swift entuk kesepakatan: para seniman bakal dikenani biaya sajrone telung wulan pertama uji coba Apple Music, mula musik penyanyi kasebut kalebu ing katalog iki. Kesepakatan iki uga kalebu sawetara acara promosi dening Swift, kayata iklan sing, sanajan mudhun saka treadmill, dheweke ora bisa mandheg nembang.

 

Napa Swift saiki ora seneng rencana gratis Spotify minangka misteri, ya? Minangka paribasan, "wong lanang sing kuat minangka hadiah dhuwit."


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.