TeamViewer saiki ngidini sampeyan ngirim layar iPhone menyang Android

TeamViewer

Mesthine, luwih saka siji kesempatan sampeyan wis nggunakake aplikasi kasebut TeamViewer. Kanggo sing rada kesasar, cukup sebutno sing migunani remot kontrol komputer. Ing versi paling anyar ing platform, saliyane kanggo kabeh fitur lan keanehan sing sadurunge duweni, saiki uga ngidini akses menyang koneksi jarak jauh saka seluler menyang seluler, mula kompatibel karo iOS lan Android, bakal ngidini pangguna wis kepingin nindakake wiwit biyen, ngontrol piranti Android lan iOS saka sistem liyane.

Saiki, ora mung TeamViewer ing versi anyar sing nuduhake anyar iki, nanging uga kabeh keamanan sing ana gandhengane karo platform wis diperbarui. Thanks kanggo iki, pangguna saiki bisa ndeleng jinis ringkesan kabeh sambungan Anyar, kasedhiya ing versi Perusahaan lan luwih dhuwur. Referensi kanggo Kacepetan transfer data ngandhani manawa saiki sampeyan bisa nggarap kacepetan nganti 200 MB / dtk, malah ngomong babagan sesi jarak jauh ing komputer, saiki sampeyan bisaPencet 60 pigura per detik.

TeamViewer ngluncurake versi 12 saka platform sing misuwur kanthi fitur-fitur anyar sing penting.

Yen sampeyan seneng karo fungsi iki, luwih-luwih ing piranti sing ngidini sampeyan ngakses lan ngontrol layar seluler iOS, kayata saka seluler Android utawa Windows 10, sistem operasi kasebut bisa ngontrol liyane. Kandhani manawa mung kasedhiya ing Versi premium, lan sing luwih dhuwur, saka platform kasebut, dadi kanggo ngakses fungsi iki, sampeyan kudu mbayar ragad saben wulan.

Informasi liyane: TeamViewer


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.