Teknologi kanggo kabeh wong: iki kalebu macem-macem smartphone Wiko

Ing taun-taun pungkasan, kita wis ndeleng kepiye rega smartphone wis saya mundhak nganti ngluwihi 1.000 euro ing pirang-pirang kesempatan, gaya sing saiki ora bakal mandheg. Nanging kita uga ngerti kepiye rega smartphone, utamane sing kalebu level entri, wis mudhun.

Pabrik Prancis Wiko, salah sawijining sing pungkasan teka ing jagad telephony, kasedhiya ing luwih saka 30 negara lan saben taun, ngluncurake smartphone generasi anyar kanggo kabeh anggaran. Kaya sing diarepake, lan kaya kedadeyan ing MWC, perusahaan wis nampilake ing IFA sing dianakake dina iki ing Berlin sawetara terminal anyar kanggo kabeh anggaran lan kebutuhan. Kita ngomong babagan Wiko View 2 Plus, View 2 Go lan Harry 2.

Kanthi sawetara terminal anyar iki, perusahaan ngetutake tren pasar saiki, gaya sing diarahake menyang panggunaan ukuran layar sing luwih gedhe sing diiringi kinerja cairan kanggo nyukupi kebutuhan sing paling nuntut. Malah model entri, Wiko Harry 2, nggabungake tampilan layar lebar kanthi format 18: 9, sing meh ora bisa ditemokake ing kompetisi lan kanthi rasio kualitas rega sing angel dikalahake.

Kamera mburi View 2 Plus lan View 2 Go, diprodhuksi dening Sony, salah sawijining produsen sensor fotografi paling apik ing pasar, sanajan sampeyan ora ngleksanakake ing piranti, mula asil sing bakal dipikolehi nalika ngreksa kenangan bakal luwih apik. Kajaba iku, amarga piranti lunak integral dhewe, kita uga bisa nggunakake fungsi Time Lapse lan video gerakan alon. Piranti lunak iki uga ngurus nyuda swara minimal, sanajan ing foto sing kita lakoni kanthi sithik.

Wiko Ndeleng 2 Plus

Wiko View 2 Plus nawakake layar 5,93 inci kanthi rasio aspek 19: 9 (kanthi kedudukan paling ndhuwur) lan resolusi HD +. Ing njero, kita nemokake prosesor Qualcomm Snapdragon 450 sing diiringi RAM 4 GB lan panyimpenan internal 64 GB, panyimpenan sing bisa kita tambahake nggunakake kertu microSD. Batere tekan 4.000 mAh.

Ing sisih mburi, kita nemokake Kamera dual 12 mpx sing diproduksi dening Sony nalika ing sisih ngarep, resolusi kamera tekan 8 mpx. Nduwe sensor sidik jari, sistem pangenalan wajah lan Android Oreo. Model iki mung kasedhiya ing warna Antrasit kanthi rega 199 euro.

Layar Layar 19 inci 9: 5.93 kanthi resolusi HD +
Prosesor Qualcomm® Snapdragon 450 - Octa-Core 1.8GHz
Baterei 4000 mAh
Memori lan Panyimpenan ROM 64GB - RAM 4GB & 4G LTE
Kamera mburi Resolusi 12 mpx - kamera mburi loro kanthi sensor Sony IMX486
Kamera ngarep Resolusi 8 mpx
Keamanan Sidik Jari lan Bukak Kunci Pasuryan
Werna Antrasit

Wiko Ndeleng 2 Go

Adhine saka View 2 Plus diarani View 2 Go, sawijining terminal kanthi layar sing padha karo View 2 Plus nanging dikelola dening prosesor Qualcomm Snapdragon 430. Kamera lan batere padha uga sing bisa ditemokake ing View 2 Plus, 4.000 mAh lan 12 mpx kamera sing diprodhuksi dening Sony. Nanging, kamera ngarep 5 mpx, kanthi 8 mpx saka View 2 Plus. Iki uga menehi sistem pangenalan wajah, tanpa sensor bekas driji, lan kasedhiya ing: Antrasit, Deep Bleen lan Cherry Red.

El View 2 Go kasedhiya ing rong versi:

  • 16 GB panyimpenan lan 2 GB RAM: 139 euro
  • 32 GB panyimpenan lan 3 GB RAM: 159 euro
Layar   Panorama kanthi rasio aspek 19: 9 5.93 lan résolusi HD +
Prosesor Qualcomm® Snapdragon 430 - Octa-Core 1.4GHz
Baterei 4000 mAh
Memori lan Panyimpenan ROM 16 / 32GB - RAM 2 / 3GB & 4G LTE
Kamera mburi: Resolusi 12 mpx kanthi sensor Sony IMX486
Kamera ngarep Kamera selfie resolusi 5 mpx
Keamanan Mbukak kunci rai
Werna Antrasit - Bleen jero lan Cherry Red.

Wiko harry 2

Wiko harry 2 minangka model paling murah sing ditawakake perusahaan kasebut, model sing bakal entuk pasar mung 99 euro. Model iki, sing ora nggatekake kedudukan, digawe saka layar amba 5,45 inci kanthi format 18: 9 lan resolusi HD +. Kamera mburi 13 mpx nalika sisih ngarep tekan 5 mpx. Ing njero, kita nemokake prosesor quad-core 1,3 GHz, bebarengan karo RAM 2 GB lan panyimpenan 16 GB, papan sing bisa ditambah nganti 128 GB nggunakake kertu microSD.

Batere 2.900 mAh, duwe sistem pangenalan rai lan kasedhiya ing Antrasidta, Emas, Pirus lan Cherry Red. Kaya sing dingerteni, mupangate terminal iki cukup lan perlu kanggo nggunakake WhatsApp, jaringan sosial favorit lan njupuk foto sing ganjil. Mung 99 euro, apa maneh sing bisa dijaluk?

Layar   Panorama 18: 9 kanthi format immersive - 5.45 "HD +
Kamera mburi Resolusi 13 mpx kanthi deteksi adegan
Kamera ngarep Resolusi 5 mpx kanthi fungsi blaka potret Langsung
Prosesor Quad-Core 1.3GHz & 4G LTE
Memori lan panyimpenan 2GB RAM - ROM 16GB & 128GB MicroSD
Baterei 2900 mAh - Dual SIM
Keamanan Android Oreo Face Unlock
Werna Antrasit - Emas - Pirus lan Abang Cherry

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.