Telegram kasebut wis modis maneh, paling ora kanggo presiden

Telegraf

Telegrame wis modis, lho. Lan kita ora ngomong babagan Telegram, aplikasi olahpesen cepet saka asal Rusia sing nggabungake fungsi sing luar biasa lan amarga ana sebab sing aneh, ora ngrampungake posisi kasebut minangka salah sawijining sing paling apik. Kita ngomong babagan telegram, sistem komunikasi sing digunakake wiwit taun 1937 ing Inggris lan Amerika Serikat, sing wingi ngalami panggunaan dhuwur, lan yaiku Vladimir Putin (Presiden Rusia) lan Mariano Rajoy (Presiden Spanyol), Dheweke mutusake kanggo menehi selamat marang Donald Trump babagan kamenangan ing pemilihan liwat sarana komunikasi sing aneh.

Ngirim telegram isih efisien lan murah, nyatane, kita bisa kirim telegram langsung saka situs web Correos. Sanajan kita nganggep alasan nyata kenapa Rajoy lan Putin ngirim telegram menyang Donald Trump yaiku pamrentah bakal duwe garis langsung saka komunikasi khusus sing bisa dipercaya.

Jagad kekuwatan kayane durung bisa nggayuh tradhisi Grup WhatsApp sing wis umure digunakake. Mula, Putin minangka sing pertama ngirim telegram menyang Donald Trump, lan iki dudu sing kaping pisanan lan uga ora dadi terakhir kaline, Putin seneng ngucapake selamat kanggo para kepala negara anyar kaya iki.

Rajoy, mungkin Amarga seneng karo tradhisi nalika isih cilik, dheweke uga mutusake nggunakake metode komunikasi iki wingi. Nyatane, Moncloa wis ngumumake telegram sing dikirim Rajoy menyang Donald Trump, sing saiki kalebu:

«Atas jenenge Pamrentah Spanyol lan kanggo aku dhewe, aku pengin matur suwun karo sampeyan babagan kamenangan ing pemilihan menyang Presiden Amerika Serikat. Warga wis krungu swarane, ngumumake maneh pentinge demokrasi Amerika.

Amerika Serikat lan Spanyol minangka mitra lan sekutu strategis. Aku yakin manawa sajrone amanat sampeyan, kita bakal ngencengi hubungan bilateral ing kabeh bidang sing ngupayakake kesejahteraan lan kesejahteraan para warga. Bareng kita bakal terus ngadhepi tantangan lan ancaman sing ana ing adegan internasional.

Spanyol nganggep kunci hubungan transatlantik lan amarga iki kita bakal terus kerja bareng karo Administrasi anyar negarane kanggo nguatake lan memperkaya hubungane karo kabeh Uni Eropa.

Aku njupuk kesempatan iki kanggo nyebutake panjelasan lan respek sing paling dhuwur »

Dadi, Telegram wis modis, utawa paling ora wingi suwene sawetara jam. Saiki kita bisa bali menyang gaya WhatsApp sing kosong lan olahpesen cepet.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rodo ngandika

    Nalika ing negara iki dheweke menehi lagu, kita menehi kaya biola sing diselang. Kita luwih ngerti wong liya tinimbang perkara liyane, mula sejatine, kita padha setuju lan kabeh bakal guyon.

bool (bener)