Telegram ngumumake peluncuran TON, Blockchain dhewe

Telegram

Sawetara wong sing nganti sawetara jam kepungkur ngira manawa perusahaan seneng Telegram, sing misuwur ing ndhuwur kabeh amarga aplikasi olahpesen sing kuat lan lengkap, dadi salah sawijine saka sawetara sing bisa nyaingi WhatsApp sing misuwur, ngumumake ngluncurake Blockchain dhewe, tanpa mangu-mangu pamindhahan sing menarik banget sing bisa ngganti cara pangguna aplikasi ngerti kaya ngono.

Kaya sing dakkandhakake, tanpa mangu-mangu kita ngadhepi gerakan sing menarik banget, miturut pamilik Telegram dhewe, meksa cilik sing dibutuhake supaya bisa sukses kanthi cara gedhe. Saliyane, amarga cara sing dipilih kanggo ngluncurake Blockchain iki, yen sukses ing antarane para pangguna, Telegram bakal nampa dhuwit akeh, miturut pamilik, kanggo mbiayai kabeh asil dandan sing bakal ditindakake.

TON

TON, Blockchain sing pengin dipimpin Telegram pasar kanggo aplikasi olahpesen cepet

Kaya ing pirang-pirang peluncuran liyane, ing Telegram dheweke milih peluncuran TON ing macem-macem fase. Ing kawitan ICO bakal digawe, padha karo sing diarep-arep bisa entuk akeh dhuwit, sanajan, saiki, lan sanajan ana akeh media sing pengin 'ngetung gol', kudu dipikirake manawa ora ana informasi resmi babagan ICO iki diluncurake dening Telegram.

Sawise titik kasebut wis jelas, critakake, miturut macem-macem media sing misuwur, kayane ide Telegram yaiku nggawe jaringan sing diarani Bukak telegram Jaringan, TON. Jaringan iki bakal adhedhasar a sistem Blockchain generasi katelu, yaiku evolusi anyar sistem sing dikenal (Bitcoin nggunakake sistem generasi kaping pisanan, kayata, Ethereum nggunakake generasi kaping loro), miturut pangripta, nawakake kaluwihan sing luwih gedhe tinimbang sing tradisional.

blockchain

TON bakal adhedhasar sistem Blockchain generasi katelu

Kaya biasane, supaya bathi TON tetep katon, luwih becik sampeyan tuku langsung karo kompetisi sampeyan. Kanthi cara iki, contone lan miturut pangripta, dibandhingake karo Bitcoin sing kudu kita lakoni sistem iki dirancang luwih saka ijol-ijolan moneter, yaiku, sejenis Ethereum sing kasedhiya kanggo papan kontrak pinter.

Yen ngomong babagan Ethereum, TON bakal duwe kabeh kemajuan sing saiki wis ana ing teknologi Blockchain, minangka conto saka sing terakhir sing digunakake bukti-goyang, yaiku, a pemisahan Blockchain tanpa wates, nggunakake nuntun adhedhasar hypercube cepet lan bisa uga nyengkuyung nggawe blok sing bener ing ndhuwur blok sing ora valid.

Nyoba nggawe kabeh terminologi iki luwih dingerteni, ana sing bakal migunani, utamane yen sampeyan dudu ahli teknologi sing sejati, ujare yen miturut pangripta, nggunakake sistem Blockchain generasi kaping telu ing TON bakal milih bisa nggawa metu a tambang luwih efisien, transaksi babakan dhuwit meh langsung lan malah nggunakake a topologi semi-terpusat Sing ngidini Telegram ora kelangan kontrol jaringan nanging njaga kaluwihan sing kita kabeh ngerti babagan Blockchain, kayata terus-terusan lan resistensi kanggo serangan sing bisa ditindakake.

ICO

Telegram ngarepake bakal nglumpukake antarane $ 1.500 milyar lan $ 2.000 milyar amarga TON

Minangka kanggo ICO sing arep digawe Telegram, kandhani manawa dimaksudake kanggo nyedhiyakake 44% token sing digawe ing rong fase ing pasar, siji kanggo investor pribadi dene sing nomer loro bakal umum. Thanks kanggo tumindak kasebut, Telegram dikarepake bisa nambah sawetara 500 yuta dolar ing babak pisanan sampeyan kudu nambah 1.000 nganti 1.500 yuta ing detik.

Amarga Telegram sing bakal ngluncurake TON, mula bisa uga bisa mbayar nganggo aplikasi olahpesen cepet dhewe nalika nggawe macem-macem layanan kayata kontrak cerdas, aplikasi bakal digawe ing platform TON, TON Storage bakal digawe, layanan panyimpenan meh padha karo sing kita kenal saiki, layanan proksi bakal ditawakake kanggo menehi akses anonim menyang kabeh platform ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.