Telegram pungkasane nggawa dhukungan kanggo tema khusus ing 3.17

 

tema

Telegram minggu kepungkur versi desktop sing dianyari kanthi tema sambutan, tema khusus. Iki ngidini kita "macak" papan sing nggunakake aplikasi hebat iki kanthi latar mburi desktop, kabeh jinis skema warna lan kustomisasi sing luwih disenengi supaya luwih cocog karo selera pribadi.

Saiki nalika kustomisasi iki wis tekan Android, sawise ngenteni rada sabar supaya bisa "macak" aplikasi obrolan favorit karo sing tema khusus sing bakal nggawe beda karo pangguna liyane amarga tema anyar ditambahake. Saiki ana telung dhasar, salah sijine peteng.

Kita duwe standar sing kasedhiya nalika aplikasi obrolan Telegram wis diinstal. Biru liyane Lan katon apik banget, ditambah uga sing peteng kanggo sing duwe desktop lan aplikasi khusus kanggo nada iki.

Telegram

Tema bisa ditemokake saka Setelan> Tema. Lan yen sampeyan pengin nemokake sing anyar sing digawe dening pangguna, sampeyan bisa liwat saluran @tema kanggo ide liyane utawa lebokake menyang aplikasi sampeyan. Sampeyan uga duwe pilihan kanggo nggawe tema dhewe saka editor internal sing anyar sing nduweni serangkaian detail kanggo nggawe sing sampeyan pengin.

Editor ngidini sawetara kustomisasi kanggo aplikasi warna sing dikarepake lan deleng pratinjau lagu kanggo ndeleng kepiye tampilan lan nggawe lelang pungkasan lagu kita dhewe.

Amarga nganyari iki wis dikirim, mesthine yen sampeyan mbukak liwat Google Play Store, sampeyan bakal siap dipasang. Oalah, yen ora, sampeyan bisa mbukak link ing ngisor iki menyang apk. Mirror kanggo didownload APK versi sing cocog kanggo ngatur aplikasi chatting ing Android.

Saiki ngenteni telpon.

Download APK Telegram

Telegram
Telegram
Pangembang: Unknown
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)