TV paling apik ing taun 2016

TV paling apik ing taun 2016

Umume kita seneng bisa seneng film, seri lan olahraga favorit ing TV sing apik ing omah, kanthi layar amba lan gambar apik lan kualitas swara, nanging kita uga ora gelem ninggalake kertu kredit. Untunge, televisi minangka kategori produk sing saben taun ora dianyarake, kaya biasane kanggo smartphone, nanging kita tuku kanthi tujuan siklus urip limang nganti sepuluh taun. Lan iki menehi kauntungan luwih gedhe tinimbang kasunyatan manawa, amarga ora ana tragedi, butuh wektu suwe kanggo investasi ing televisi maneh.

Kauntungan kasebut ora liya yaiku kekuwatan nikmati TV berkualitas tinggi kanthi rega sing nyenengake, lan kanggo iki, prekara sing gampang banget kaya ndeleng televisi sing metu taun kepungkur. Umumé, salah siji saka televisi paling apik ing taun 2016 dheweke ora duwe bedane karo model sing ditampilake taun iki, nanging, kita bisa ngirit akeh, kayata, kita bisa menehi dana kanggo entuk sistem swara, pemain BluRay anyar, mbayar sawetara pembayaran Netflix saben wulan, utawa apa wae rasane. Dadi, kanggo menehi sampeyan misi ganti jeneng, dina iki kita menehi pilihan karo sawetara televisi paling apik ing taun 2016 rega paling.

Sony ZD9 Kab

Kita wiwiti karo iki Sony ZD9 Kab, televisi sing kasedhiya ing macem-macem ukuran layar (65, 75 lan 100 inci), mula ora cocog kanggo kamar cilik. Ati-ati, amarga regane larang, nanging uga kualitase. Cacah nganggo siji desain apik banget lan eleganResolusi 4K kompatibel karo HDR, Sistem lampu Lampu latar Master Drive, Prosesor gambar X1 Ekstrim, ayo, sampeyan bakal nikmati kualitas gambar sing paling apik. Kajaba iku, nggabungake Android TV supaya sampeyan bisa njupuk kauntungan saka akeh aplikasi.

TV paling apik Sony ZD9

Panasonic TX-40DXU601 Kab

Kanthi dimensi luwih murah, kita duwe televisi Panasonic TX-40DXU601, piranti kanthi Layar lan resolusi IPS 40 inci bisa nggayuh 4K UHD 3.840 x 2.160 piksel. Mesthi wae, desain uga narik kawigaten kita, kanthi pigura sing lancip lan sikil sing apik banget. Mesthi wae, ora kaya sing sadurunge, model iki ora kompatibel karo konten HDR nanging tetep, kualitas apik banget, kalebu Firefox minangka sistem operasi kanggo Smart TV lan nduweni nomer lan macem-macem sambungan USB, HDMI, Ethernet lan liya-liyane.

Panasonic TX-40DXU601 Kab

Samsung UE49KS8000

Kita arep menyang Korea Selatan kanggo ngobrol babagan Samsung UE49KS8000, televisi sing ana Layar layar 49 (uga kasedhiya ing 55 lan 65 inci) kanthi résolusi 4K UHD, Teknologi Quantum Dot Colour, sistem HDR 1000 sing, nyedhiyakake kualitas gambar sing ora ana tandhingane, kanthi kulit ireng sing ireng banget, warna sing jelas lan sregep ...

Sistem TV cerdas duwe sistem operasi Tizen OS (saka omah dhewe), lan uga duwe macem-macem konektor lan jumlahe supaya sampeyan bisa nyambung piranti liyane: HDMI, USB, WiFi, Ethernet ...

Samsung UE49KS8000

LG OLED65E6V Kab

Pilihan liyane sing berkualitas tinggi yaiku Ora ditemokake produk, televisi karo Layar OLED 65 inci lan resolusi gedhe 4K UHD kanthi sistem Dolby Vision HDR. Thanks kanggo panel iki, ireng bakal dadi jerone paling jero sing sadurunge sampeyan deleng, bayangane bakal ditemtokake kanthi apik lan warnane bakal katon apik banget lan sregep.

Iki uga televisi lancip banget sing uga duwe sistem swara sing apik sing dirancang dening Harman Kardon, akeh konektor lan Smart TV kanthi sistem operasi webOS. Mesthine, regane isih nglarang kanggo pangguna.

LG OLED65E6V Kab

Sony KDL-40WD650

Kita terus milih TV paling apik ing taun 2016 kanthi Sony KDL-40WD650, TV sing kuat lan elegan, lan dudu sing menehi rega sing luwih murah lan luwih menarik. Wis a Layar 40 incias kanthi resolusi Full HD 1.920 x 1.080 piksel kanthi sistem Motionflow XR + lan prosesor gambar X-Reality Pro, akeh jeneng aneh sing dadi kualitas gambar sing apik kanggo ruang tamu utawa kamar turu.

Su gambar cetha, landhep, kanthi putih sing resik, padhang, lan ireng ireng sing konsisten. Lan kabeh iki sanajan ora duwe resolusi 4K.

Sony KDL-40WD650

Uga nyoroti desain, cantik, elegan, khas banget saka Sony Jepang. Ora lali loro port USB, input Ethernet, rong port HDMI, WiFi lan sistem sing ana gandhengane Smart TV.

Samsung UE55KS7000

Kita terus nganggo model televisi Korea Selatan liyane, iki Samsung UE55KS7000, TV layar 55 inci sing hebat 4K UHD 3.840 x 2.160 piksel kanthi sistem HDR sing uga nggunakake teknologi Werna Quantum Dot, apa sing diarani luwih saka milyar warnalan a gambar sing bening, resik, landhep, jelas banget, kanthi warna sing jelas, warna kulit putih sing ireng lan ireng sing luar biasa.

Samsung UE55KS7000

Lan kaya biasane ing perusahaan, konektor menonjol ing macem-macem lan jumlah (USB, HDMI, Ethernet ...), uga duwe konektivitas WiFi terintegrasi lan Smart TV kanthi sistem operasi OS Tizen.

LG OLED55C6V Kab

Kita mbaleni merek lan negara amarga maneh kudu nyebutake TV LG Korea Selatan, model iki LG OLED55C6V Kab, piranti sing nggabungake panel gedhe kanthi teknologi LG OLED lan ukuran 55 inci. Ora bisa dipungkiri manawa iki televisi kanggo wong-wong sing ora netepake apa-apa, nanging pengin kualitas gambar sing paling apik. Mula, amarga teknologi OLED, sampeyan bisa ngalami warna ireng sing durung nate dibayangake sadurunge, kanthi cetha lan kajelasan sing jelas, lan warna sing cerah, sumringah, lan padhang. Mesthi, nawakake Resolusi 4H UHD kanthi dhukungan kanggo konten HDR Dolby Vision, dadi sampeyan saiki bisa seneng kualitas paling dhuwur saka seri lan film favorit.

LG OLED55C6V Kab

Kajaba iku, LG OLED55C6V TV iki uga nawakake opsi panyambungan ekstensif (Ethernet, WiFi, telung port USB, telung konektor HDMI liyane) supaya sampeyan bisa nyambung akeh piranti.

Samsung UE65KS9000

Lan kita terus tanpa pindhah saka tapel wates Korea Selatan kanggo nyebut model Samsung liyane lan perusahaan iki, uga karo LG, sampeyan ngerti manawa dheweke njupuk kue ing babagan televisi sing luwih apik.

Wektu iki kita bakal ngrujuk Samsung UE65KS9000, «TV super» sing sampeyan prelu duwe ruang tamu sing apik amarga akeh banget Layar layar 65 lan résolusi 4K UHD dilengkapi teknologi pencitraan paling apik ing perusahaan: teknologi Ireng ireng sing ngindhari refleksi, teknologi, Werna Quantum Dot sing wis dibahas ing ndhuwur, sistem Illuminator Puncak Lanjut kanggo entuk padhang sing luar biasa, mesin skala Mesin Remastering SUHD sing tanggung jawab kanggo ningkatake kualitas lan resolusi gambar yen duwe resolusi kurang lan, mesthine sistem HDR 1000.

Samsung UE65KS9000

Lan kabeh iki babagan spektakuler panel sudhut mlengkung sing bakal menehi sampeyan pengalaman sing luwih pribadi, lengkap lan investasi, lan sampeyan bisa nambah berkat konektivitas WiFi lan Ethernet, utawa telung port USB lan telung konektor HDMI.

Ups, aku meh lali! Kanthi Samsung UE65KS9000 sampeyan uga bisa nikmati akeh aplikasi favorit amarga sistem kasebut Smart TV Nduweni OS Tizen minangka sistem operasi.

Philips 43PUH6101

Nanging ora kabeh wong ing TV nyetel Sony, LG, utawa Samsung, uga Philips, bubar sing misuwur amarga bohlam lan kita bakal ngethok kabeh jinis, duwe komentar babagan TV. Philips 43PUH6101, piranti sing luar biasa nganggo layar LED 43 inci lan resolusi 4K (3840 x 2160) sing uga kalebu Smart TV dadi sampeyan bisa nikmati konten sing paling disenengi ing platform kayata Netflix utawa HBO langsung, tanpa kaca utawa liya-liyane.

Sepira uga karo Teknologi upscaling résolusi Ultra, dadi sampeyan bisa ngrasakake kualitas paling dhuwur sanajan gambar menehi resolusi luwih murah.

Philips 43PUH6101

Kita ora bisa nyingkirake sampeyan desain, elegan lan modern, meh tanpa pigura, lan sikil sing nyebutake penting kanggo layar. Nanging sing paling apik yaiku regane, apa sampeyan mbayangno duwe televisi kaya iki udakara udakara patang atus euro? Ya, bisa.

Apa sampeyan pengin luwih akeh? Swara sekitar, kontrol swara cerdas, audio kanthi daya 16 W, papat konektor HDMI, telung konektor USB, konektivitas WiFi, output audio digital (optik), Ethernet lan liya-liyane ngowahi TV iki dadi salah sawijining opsi paling apik ing kualitas hubungan - rega.

LG 43LH590V

Lan rampung karo televisi liyane kanthi kualitas apik lan rega sing terjangkau. Kaya sing sadurunge, iki LG 43LH590V 43 "Full HD ... uga udakara patang atus euro (sok uga kurang).

Model LG iki nawakake layar kanggo 43 inci kanthi resolusi Full HD (1920 x 1080 piksel), konektivitas WiFi lan Ethernet, Smart TV kanthi sistem operasi webOS, rong port HDMI, port USB lan desain sing luwih klasik.

LG 43LH590V

Posisi sing bisa dipilih, tanpa mangu-mangu model Philips sadurunge nawakake kualitas gambar sing luwih dhuwur lan pilihan panyambungan sing luwih gedhe, nanging yen ana prabédan rega sing cukup nalika tuku, anggaran sampeyan sempit lan sampeyan ora butuh koneksi sing akeh, iki bisa dadi pilihan sing apik.

Lan nganti saiki pilihan kita karo sawetara TV paling apik ing taun 2016. Elinga, iki mung proposal amarga ana akeh tawaran ing pasar, kadang-kadang merek sing ora pati ngerti nanging kualitase bisa ngejut. Ing kasus apa wae, bandingake kanthi becik nalika milih TV anyar miturut kabutuhan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.