NichePhone-S telpon Android ukuran kertu

Ing jaman kasebut, kita njaluk luwih akehTuladhane yaiku telephony seluler, kita pengin nggunakake akeh konten ing telpon cilik, mula, contone, telpon populer kanthi layar meh tanpa wates wis digawe, nyuda pigura nganti kesel banget. Nanging, kanggo wong-wong sing pengin telpon lan kenyamanan ukuran premium, isih ana alternatif.

Telpon cilik iki wis diumumake kanthi efektif lan kasunyatane wis narik kawigatosan kita, mesthine ana akeh pangguna sing bakal seneng entuk layanan sing nyaman saka NichePhone-S, telpon Android sing kaget karo ukuran minimal, ayo ngerti kanthi luwih raket.

Wiwitane, bobote paling penting, mung 39 gram ing telpon sing ngenggoni papan kertu kredit, bisa uga minangka pengawet utawa alternatif ing kendaraan utawa tas ransel bisa dadi ide sing apik. Kepiye cara liya, kalebu seri fitur cilik sing dadi smartphone, sing pertama kalebu Android, sing nomer loro yaiku, kayata, Bluetooth supaya kita bisa masangake karo headphone apa wae sing kita pikir pas. Sayange ora kabeh layar, nduweni serangkaian tombol sing biasane digunakake ing kabeh telpon, layar mung bakal menehi informasi penting.

Telpon iki duwe ketebalan enem milimeter lan ndhukung koneksi data 3G, babar pisan ora ana gunané yen kita nganggep bakal ngluncurake ing pasar udakara 88 euro, sing sejatine ora nganggep fungsine, larang uga. Ya tenan, Lali babagan nginstal aplikasi ing Android kanthi batere mung 550 mAh, sampeyan ora bakal bisa. Sampeyan bisa entuk saka 10 November sabanjure ing situs web FutureModel.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)