Flip telpon luwih urip saka sadurunge

Yen sampeyan salah siji sing paling tuwa ing papan kasebut, lan cangkang utawa telpon lempitan kadang-kadang sampeyan tangani, mesthi saben telpon anyar saka jinis iki sampeyan bakal ngelingi perasaan sing nyerang sampeyan saben sampeyan nggunakake telpon utawa nampa telpon. Tepuk tangan! Iku kelangan.

Asia minangka pasar sing akeh mayuta-yuta pangguna, lan telpon lipat isih tetep umume, ora kaya smartphone tanpa kunci fisik, nanging duwe pangsa pasar sing signifikan. Samsung ngerti iki lan saka wektu ke wektu ngluncurake model anyar. Dina iki kita ngomong babagan Samsung Folder 2.

Samsung Folder 2, minangka telpon lempitan, ora menehi layar cilik 3,8 inci. Dikelola dening Prosesor Qualcomm Snapdragon 425 kanthi inti kotak 1,4 Ghz, diiringi 2 GB RAM. Cukup ing sangisore layar, kita menehi patang tombol khusus kanggo mbukak kamera, ngirim pesen teks, mriksa email sing ditampa lan mbukak kontak kanggo nelpon.

Ing njero piranti kasebut, kita nemokake panyimpenan 16 GB lan batere 1.950 mAh. Kamera ngarep 5 mpx nalika kamera mburi 8 mpx. Ing Resolusi layar 800 × 480 lan didhukung dening Android Marshmallow. Rega terminal iki sing wis ana ing pasar udakara 240 euro kanggo ganti.

Nanging yen sampeyan pengin nyekel, siji-sijine pilihan sampeyan bakal duwe lelungan menyang negara-negara Asia ing ngendi kasedhiya, amarga ing sanjabane, panjaluk sing murah banget mula ora nyewa perusahaan kanggo adol ing sanjabane wilayah iki. Saka wektu ke wektu Samsung nawakake terminal iki ing Amerika Serikat, ing endi mode kanggo terminal iki pancen kuwat banget amarga Motorola Razr, piranti sing adol kaya kue panas nalika tekan pasar, mula yen sampeyan arep lelungan menyang kana, bisa uga sampeyan bisa entuk.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Gemma Lopez ngandika

    Yen Hahaha…? nanging sapa sing nggunakake 1 saka 10 sing apik banget ???