Telpon video ing WhatsApp saiki wis kasedhiya kanggo kabeh wong

Rong minggu kepungkur, kita duwe kesempatan kanggo nyoba telpon video ing WhatsApp amarga implementasine fitur iki ing program beta sing duwe layanan olahpesen iki ing Google Play. Sawetara panggilan video sing saliyane telpon audio sing wis suwe, kanggo aplikasi sing wiwitane mung kanggo pesen teks.

Dina iki layanan sing diduweni Facebook ngumumake manawa telpon video wis diwiwiti kasedhiya kanggo kabeh pangguna ing iOS, Android lan Windows Phone. Kahanan anyar sing ditambahake karo wong liya sing kedadeyan akhir-akhir iki, kayata pilihan kanggo muter cathetan swara ing latar mburi utawa fungsi status sing dimaksudake kanggo niru layanan liyane.

Kanggo nggunakake fitur nelpon video anyar, cukup klik ing tombol telpon sing dununge ing sisih tengen ndhuwur layar nalika sampeyan ngobrol karo kanca utawa anggota kulawarga. Jendhela pop-up cilik katon takon yen sampeyan pengin nelpon audio utawa video.

Tampilan

Sajrone nelpon kasebut, sampeyan bisa ngganti antarane kamera ngarep utawa mburi, bisu utawa pencet ing tombol abang sing wis ditutup. Sing lucu yaiku ana beda minimal antarane antarmuka telpon iOS lan Android, kayata lokasi lan urutan elemen layar kayata tombol utawa feed video kasebut.

WhatsApp wis nawakake macem-macem fitur sing apik, nanging telpon video wis ditindakake salah siji sing paling akeh dijaluk miturut awake dhewe. Kapasitas anyar iki bakal mbantah tahta kanggo sawetara aplikasi sing menarik kayata Skype, FaceTime, Viber, Line lan sawetara liyane.

Dadi, yen sampeyan pancen penggemar WhatsApp, saiki sampeyan bisa nganyari lan miwiti telpon ndeleng kanca utawa kulawarga kaya padha ndeleng sampeyan.

Tampilan Whatsapp Messenger
Tampilan Whatsapp Messenger
Pangembang: Whatsapp LLC
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)