Telung game sing murah lan nostalgia sing bisa digarap

Rumah sakit tema

Apa wae wektu liwati luwih apik? Paling ora, ing jaman game kaya ngono swarane. Kita mung kari rong dina kanggo nggawa review lan unboxing saka console retro sing paling diantisipasi dening kabeh wong, Nintendo Klasik Mini NES. Kangge, kita bisa mbukak cangkeme, nanging wektu iki nganggo game PC, bakal luwih tuwa. Lan kita bakal nggawa kompilasi telung video game retro, nostalgia utawa apa wae sing pengin sampeyan sebut, yaiku kanthi kemungkinan download langsung kanthi sah lan murah, murah banget. Dadi, aja nganti lali nglumpukake game retro kita kanggo seneng-seneng.

Rumah Sakit Tema - Bullfrog EA

Sampeyan nyinggung aku yen sampeyan ngandhani yen aku ora ngerti dheweke. Iki simulator, rada histeris. Ing Rumah Sakit Tema, kita kudu ngatur rumah sakit dhewe kanthi cara sing paling tepat, kabeh bidang kudu dijaga. Game strategi gaya lawas, antarmuka panganggo sing sederhana, lan akeh layar sing kudu dituju. Diluncurake ing taun 1997 dening EA, sampeyan bisa entuk ing Origin kanthi rega € 4,95, kasedhiya kanggo kabeh platform Windows. Entuk bledosan karo simulator manajemen rumah sakit sing lucu iki sing bakal nggawe sampeyan ngguyu lan nangis bebarengan.

Piyambak ing peteng

Game sing wis mewah, wiwit 2008 nganti 2016 njaga intine. Gabung karo Edward Carnby ing game sing medeni iki. Siapke kanggo peteng, ajrih, wedi lan jinis paling apik. Nanging, akeh kritikan babagan gameplaye babagan PC, nanging, aku mesthi seneng cara kerjane, lan regane Steam umume ana ing sangisore € 10, amarga rega kasebut, ora nyoba meh dosa.

Taman Tema

Yen sampeyan ngira sampeyan ora bisa ngatasi Rumah Sakit Tema, versi game gila liyane sing bakal teka, ing Rumah Sakit Tema, kita kudu ngatur sing beda banget karo rumah sakit. Wayahe ngatur taman hiburan. Ing kasus iki, kita ora nemokake ing toko apa wae, nanging kita menehi tautan undhuhan langsung supaya sampeyan bisa nggawe bledosan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.