Telung pengontrol kompatibel anyar teka ing PlayStation 4

Aksesoris konsol game saya suwe saya rame, lan para gamer pengin ngatur pengalaman kanthi maksimal mula entuk asil paling apik nalika main. Amarga alasan iki, tim Sony milih menehi pengaruh gratis kanggo wong-wong sing pengin milih ngasilake konten kanggo konsol.

Contone yaiku dhaptar penting pengontrol anyar sing diluncurake kanthi terus-terusan kanggo PlayStation 4 lan duwe sistem lan morfologi sing beda-beda sing temtu bakal bisa adaptasi kanthi pas karo saben gaya main ... muga-muga sampeyan duwe sawetara kontrol gumantung kanggo game apa? Ayo ndeleng apa telung kontroler anyar sing teka ing pemeran PlayStation papat wiwit November ngarep.

Kanggo miwiti Nacon ngluncurake Controller Compact Kabel, kontrol sing sanajan duwe desain meh padha karo PlayStatio 4, milih milih tombol L1-R1 sing luwih jembar lan luwih kepenak, utamane kanggo game olahraga. Contone, joysticks rada luwih dhuwur lan duwe LED sing bakal menehi ngerti warna klasik PlayStation 4, sing kasedhiya warna oranye, biru, abu-abu, abang lan ireng.

@Play uga nawakake model kabel (kaya sing sadurunge), sing nganggo desain iki meh padha karo PlayStation 4, sanajan kanthi praupan sing luwih nyaman. Nduweni kabel telung meter lan kabeh fungsi sing ana ing DualShock 4 resmi.

Pungkasane Hori ngluncurake kontrol kompak sing dirancang kanggo arcade paling akeh, kasedhiya warna ireng, biru lan abang kanthi desain Super Nintendo, ora kepenak gumantung karo game apa wae, nanging sing mesthi ngidini kita nikmati game kaya Crash Bandicoot. Kita isih durung duwe rega resmi, nanging saiki dakkandhani, wiwit tanggal XNUMX Desember, kita bakal bisa ndeleng ing toko kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.