Telung fitur anyar Android 7.1.1

7.1.1

Saiki wae ana nganyari suntingan liyane kedadeyan sawise Android 7.1.1 OTA dirilis wingi, nomer papat saka papat update sing nggawa macem-macem perbaikan bug lan warta cilik menyang sistem operasi seluler sing paling diinstal ing planet iki.

Google njupuk blog dhewe kanggo ngiklanake telung anyar sing paling penting ing Android 7.1.1 yaiku, kajaba nggabungake, menehi solusi kanggo bug supaya sistem kasebut uga bisa nambah kinerja. Minangka klaim G sing gedhe, 7.1.1 nggabungake cara liyane kanggo nyebutake sampeyan lan sawetara fitur saka Pixel.

Kapisan gegandhengan karo emoji. Awal taun iki, Google janji kesetaraan gender liyane lan perwakilan saka macem-macem profesi kanggo jender lanang lan wadon. Saiki kalebu mitra representasi sing mung kanggo pria utawa wanita. Paket iki saiki kasedhiya kanggo kabeh piranti sing duwe Android 7.1.1.

Nougat

Fitur kapindho sing teka yaiku nggabungake pangiriman saka GIF langsung saka keyboard ing aplikasi sing ndhukung kayata Google Allo, Google Messenger lan Hangouts. Kita ora ngerti apa API iki bakal diijini nggawa keyboard keyboard pihak katelu liyane sing ngenggoni Google Play Store, sanajan ora bakal kaget yen ditambahake ing SwiftKey lan liya-liyane.

Trabasan app

Pungkasan, 7.1.1 nggawa trabasan app utawa trabasan saka layar ngarep. Kanthi penet dawa, sampeyan bisa ngakses tumindak cepet saka macem-macem aplikasi kayata Twitter utawa Google Maps saka desktop kasebut. Cara sing apik kanggo mlumpat menyang telusuran YouTube utawa tweet saka Twitter.

Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan nganyari Android 7.7.1 sing teka ing Nexus, sampeyan bisa mampir ing kene.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)