Cara ngerteni IP wong

track IP Facebook

Ngerti alamat IP pangguna Facebook liyane Bisa mbantu kita supaya luwih ngerti sampeyan lan ing sawetara kasus, kita ora ngerti manawa pangguna bisa nemokake dheweke kanthi geografis. IP duwe format numerik lan, bertentangan karo sing sampeyan kira, dudu seri nomer sing dipilih kanthi acak. Dibentuk dening patang klompok tokoh sing dipisahake kanthi poin, bakal bisa nyambung menyang jaringan lan bakal ngidentifikasi saben komputer sing nyambung.

Ngerteni alamat IP saka pesen Facebook bisa migunani banget, lan ing artikel iki, kita bakal nerangake sawetara trik sing gampang supaya bisa cepet lan ora kudu menehi puteran maneh.

Bubar iki ana aplikasi sing bisa didownload saka toko aplikasi Google resmi utawa apa Google Play sing padha lan amarga kita bisa ngerti IP saben pesen sing dikirim menyang kita. Jaringan sosial Facebook. Sayange aplikasi kasebut wis ditarik, kita bayangake dening pangembang utawa dening Google dhewe lan kita ora bisa ndownload maneh.

Artikel sing gegandhengan:
Apa IP lan data apa sing bisa ditawakake?

Yen ana alesan sampeyan kudu ngerti IP sapa sing ngirim pesen menyang Facebook, sampeyan ora bakal duwe gampang kaya nggunakake aplikasi sing sadurunge kasedhiya, nanging bisa uga ora rumit.

IP bisa uga ana ing email

Yen pangguna sing IP sampeyan pengin ngerti Sampeyan njaluk dheweke ngirim email lan sampeyan bakal ngatasi masalah amarga ngerti IP sampeyan bakal dadi masalah, kaya sing diarani babagan sewing lan nyanyi. Contone, ing Hotmail utawa Gmail, cukup kanggo ngakses menu balesan ing email sing wis dikirim lan pilih "Tampilake asli", yen ing kono sampeyan mung kudu nggoleki mesin telusuran browser kanggo teks kasebut X-Asal-IP, ing jejere bakal katon IP kontak sampeyan.

Kajaba cara iki, yaiku, cukup gampang, uga ana liyane sing rada rumit lan jaringan kasebut kebak. Banjur kita ninggalake sampeyan liyane ing video iki;

Lan yen sampeyan kasengsem, bukak artikel liyane iki sing bakal diwulangake carane ndhelikake ip sampeyan

Temokake alamat IP ing pesen Facebook

Cara ngerteni IP Facebook wong

Cara paling cepet kanggo cepet ngerti IP saka wong liya saka Facebook, yaiku kaya sing wis dakkandhani ing ndhuwur liwat email sing dikirim dening pangguna. Nanging sampeyan ora pengin nindakake, yen sampeyan ngerti babagan jagad teknologi, amarga liwat email sederhana, kita bisa langsung entuk IP, mula dheweke luwih seneng nggunakake platform pesen platform kasebut. Yen mangkono, kita duwe rong pilihan.

Artikel sing gegandhengan:
Cara ndhelikake IP

Lacak IP liwat email nganggo IP Apa

Temokake IP pangguna Facebook nganggo IP Apa

Thanks kanggo layanan Apa IP sing, kita bisa kanthi cepet entuk IP sing pangguna sing ngirim pesen anggere kepengin kolaborasi tanpa curiga. IP Apa layanane sing nawakake link sing bakal dikirim liwat email nalika ngeklik IP biyen ngunjungi link pitakon kasebut, tautan sing biasane tekan kaca sing lagi dibangun utawa ora ana, mula sing nampa ora bakal curiga kapan wae maksud nalika ngirim URL.

Temokake IP pangguna Facebook nganggo IP Apa

Kanggo nyoba priksa manawa dheweke ngunjungi, kita mung kudu golek alesan sing ana gandhengane karo topik pacelathon sing kita lakoni, asalake grapyak banget. Yen sampeyan ora bisa ngirim dheweke menyang dheweke, cepet utawa mengko dheweke mengko bakal marani dheweke amarga penasaran. Asuransi Nalika semana, akun email sing digunakake kanggo nggunakake layanan iki bakal wiwit nampa IP sing ngunjungi link. Saiki kita mung kudu mbukak kaca web sing menehi lokasi IP kasebut, nanging bakal dideleng ing bagean sabanjure.

Kita ora mung bisa nggunakake layanan iki kanggo ngerteni IP pangguna Facebook, nanging uga kita bisa nggunakake kanggo platform apa wae, dadi email, WhatsApp, Telegram, WeChat, forum ... amarga ora ana gandhengane karo layanan sing ditawakake Facebook, nanging khusus kanggo nglacak IP sing ditampa link sing wis dikirim.

Lacak IP tanpa nggunakake email Grabify

Sampeyan bisa uga dadi kaca sing nganti saiki sampeyan ora ngerti babagan apa wae, aja percaya nalika nulis email sampeyan. Yen mangkono, sampeyan bisa nggunakake sementara, nanging sampeyan kudu ngenteni nganti panampa ngeklik tautan, sing butuh sawetara jam nganggo kaca email anonim yen ora pengin kelangan akun sing digawe nalika digunakake jinis layanan iki.

Temokake IP pangguna Facebook nganggo Grabify

Grabify minangka layanan sing padha karo sing wis dibahas ing ndhuwur, nanging ora beda karo sing sadurunge, ora mbutuhake kita ngetik email sawayah-wayah, amarga situs web kasebut dhewe sing tanggung jawab menehi kabeh informasi yen wis ana link supaya kita ngadhepi masalah sing padha karo sing wis dakrembug ing ndhuwur. Nanging yen sampeyan ora sabar ngenteni, Grabify minangka layanan sampeyan. Ora kaya IP Apa, kita bisa nutupi URL supaya pangguna nggunakake klik bakal ngarahake menyang kaca web sing digunakake lan dadi ora curiga kapan wae. Ing kasus iki, kita kudu nulis web www.facebook.com ing bagean Ketik kanggo validasi URL utawa kode pelacakan. banjur klik ing Nggawe URL.

Temokake IP pangguna Facebook nganggo Grabify

Sabanjure, kaca web bakal ditampilake ing ngendi kita nemokake URL sing kudu dikirim menyang pangguna sing dimaksud. Kita mung kudu nyalin lan nempel kanggo ngirim. Ing sisih ngisor, bagean Hasil lan nomer katon. Ing bagean iki alamat IP kanggo kabeh pangguna sing ngeklik URL sing ditampa saka kita bakal katon. Kanggo mriksa asil, kita kudu nganyari kaca web saengga IP pangguna ditampilake. Banjur, kita mung kudu nglampahi bagean sabanjure kanggo nemokake lokasi pangguna sing dimaksud.

Lacak IP Facebook

carane ngerti IP wong

IP kasebut Dumadi saka papat nomer unik, dipisahake kanthi periode,  sing makili piring lisensi sambungan internet, yaiku, mung kita sing bisa nggunakake IP kasebut nalika semana. Ora ana wong liya ing jagad iki sing bisa nggunakake IP kasebut ing wektu sing padha karo kita, mula iku siji-sijine cara kanggo entuk tilas liwat Internet. Ana program sing ngidini kita nggunakake IP saka negara liya, nanging biasane digunakake kanggo ngunjungi Web Gelap, sing ora padha karo Deep Web. Panganggone umume ana gandhengane karo kegiatan kriminal utawa legalitas sing dadi masalah.

Ing Internet, kita bisa nemokake macem-macem kaca web sing menehi informasi iki, informasi sing kalebu kutha sing dununge pangguna bebarengan karo jeneng panyedhiya internet sampeyan. Salah siji sing paling apik yaiku Apa Alamat IPkuThanks kanggo situs web iki, kita bisa entuk pedunung sing nggunakake IP, uga negara. Kita uga bisa entuk data panyedhiya internet lan jinis sambungan sing digunakake saliyane nuduhake yen IP sing digunakake tetep utawa dinamis.

Umume panyedhiya internet nawakake IP dinamis, mula saben-saben sampeyan kita miwiti maneh router utawa modem, kita entuk IP anyar. Yen wong sing dimaksud duwe IP tetep, kasus sing ora bisa ditindakake, kita bisa mblokir sembarang jinis komunikasi sing ana ing IP kasebut supaya ora ana pesen utawa email sing tekan maneh saka sambungan internet ... Kaya sing wis dakkandhani babagan umume Pangguna duwe IP dinamis, amarga yen pengin IP tetep, cocog yen pengin nyambung karo komputer utawa router saka njaba omah, kita kudu mbayar tambahan kanggo koneksi, nanging kabeh gumantung karo panggunaan lan kabutuhan saben pangguna.

Apa sampeyan siyap rastrear IP ing Facebook?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

50 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jorge Barroso ngandika

    Kanca, solusi sing diwenehake ora bisa digunakake. Aku duwe data pangirim ing ngisor iki:

    kabar+oczsffc6@facebookmail.com

    1.    Carlos Luis ngandika

      ora bisa, ora bisa, jelasake cara kerjane

    2.    rosario ngandika

      halo muddy apik awan - kepiye aku bisa ngerti saka ngendi-asale saka kothak mlebu menyang akun facebookku. ciendo-njijiki lan saru

  2.   gonzalito ngandika

    Wong elek ... ora bisa

  3.   Jorge Barroso ngandika

    Kanca-kanca sing hebat, sawise pirang-pirang tes, aku nemokake cara kerjane. kirim banget, matur nuwun kanthi sanget.

    1.    Anderson ngandika

      kanca aku ngerti carane entuk kode sumber nanging dawa banget bagean kode yaiku sampeyan kudu nyelehake

      1.    chris alex ngandika

        Ya banjur critakake kepiye carane sampeyan nindakake

      2.    rambut luzgardo peralta ngandika

        cara ngetik febook alamat ip

      3.    mery liyane ngandika

        Halo Anderson, apa bisa menehi katrangan kepiye carane aku bisa nulis, ing endi sampeyan nulis kanggo aku? Aku duwe masalah serius lan aku kudu ngatasi

      4.    william ngandika

        Kepiye cara nuduhake, aku butuh

  4.   vjvich ngandika

    kepiye cara kerja iki?
    ora nate nemokake kode hardcoded kaya ing header

  5.   ale ngandika

    Jorge Barroso, kepiye carane nggawe iki? Apa sampeyan bisa ngirim email menyang aleezesandoval @ hot ...

    1.    Jacqueline ngandika

      Bibi sore sing apik aku kudu ngerti kanthi cepet IP Facebook yaiku wong stalker sing dakkira ngerti sapa sejatine, miturut dheweke urip ing Spanyol lan aku dheweke asale saka Chili! dadi, yen aku keluhan, matur nuwun kabeh

  6.   jose ngandika

    Jorge Barroso, kepiye carane nggarap iki? sampeyan bisa ngirim email menyang joselardieri@hotmail.com matur langkah-langkah sing kudu diikuti ??? matur nuwun ..

  7.   maya ngandika

    Halo, aku pengin ngerti ip pesen facebook nanging ora bisa nemokake kode sing dienkode !! Mangga yen sampeyan bisa nulungi aku, aku butuh uga cepet
    Gracias

  8.   cristian ngandika

    Halo kanca
    Kirim solusi babagan cara ndeleng IP wong sing ngirim pesen ing facebook

  9.   lande ngandika

    hello sejatine aku ora ngerti langkah-langkahe lan ora metu, jose barroso, apa sampeyan bisa ngirim langkah-langkahe? lan sampeyan bakal ngurmati

  10.   Santiago ngandika

    halo, tulung, yen sampeyan nerangake, aku butuh .. emailku santis1986@hotmail.com

  11.   Jac ngandika

    Apa ana wong sing bisa nulungi aku yen sukses kanggo dheweke. Aku ora ngerti tenan langkah-langkah sing dijelasake karo aku ing surat iki.

    jaimeandrescastillo@hotmail.com

  12.   bloomi ngandika

    Iki ora bisa digunakake, ngirim sampeyan menyang ip umum, sing dakkira saka server sing ngirim email enkripsi, mula aja nganti uwal nyoba nyoba, utawa mriksa kode ... bye

  13.   bungled ngandika

    Wong sing siyap kudu mbukak pesen biasane kaya sing liyane lan yen ndeleng, kudu menehi pilihan ndeleng kode sumber pesen ... pilihan iki ana ing pérangan pungkasan link «balesan» yen ndeleng kode sumber saka kaca kasebut, ya Kode kaya sing dijelasake ing kene bakal katon, sing ala yaiku alamat sing diwenehake yaiku server panyedhiya layanan broadband utawa alamat IP umum ... Aku ora ngira salah sawijining pc sing ngirim pesen dhewe ... uga aku bakal terus ndeleng ...

  14.   MARISOL ngandika

    BENAR INFORMASI KAMU ORA NGGUNAKI ... SAKI IP sing DITAMPILAKE UMUM UMUM ORA KALUS ... BENER ORA BISA WAKTU Cobi Golek Metode Iki Aku Bakal Terus Nggoleki Informasi Kanggo Ngerteni Apa Aku Golek .CHAOO .

  15.   ferazza ngandika

    Apik banget,

    Aku kudu nambah yen iki wis ora ana maneh. Server facebook sing ngirim email saiki duwe proxy, lan nalika nindakake tes iki, sampeyan mung bakal entuk IP 127.0.0.1, sing padha karo localhost.

  16.   carlos ngandika

    mung butuh pesen siji ??? sampeyan ora butuh barang liyane kaya surat sing ora dakkenal

  17.   Alejandro ngandika

    Nalika aku mbukak kode sumber asli, sawetara nomer indeks katon ing sisih kiwa lan ing saben sisih (yaiku, ing kolom liyane ing sisih tengen) serangkaian data, ing endi nomer kasebut aku kudu nggoleki miturut data sing kedadeyan ?? .. matur nuwun

  18.   alexander ngandika

    tulung critakake carane sampeyan nemokake kode kasebut
    Panjaluk !!!!!! 1

  19.   komunitas ngandika

    Halo, aku butuh wong sing bisa mbantu golek alamat IP D QM pesen sing wis tekan. Pancen penting, yen pitulung sampeyan efektif, kita bisa nggayuh perjanjian monetari. Matur nuwun sanget. !

    1.    dayana ngandika

      Halo bocah lanang, aku duwe masalah sing padha, dheweke ngirim pesen menyang wajahku rada ora nyenengake lan aku pengin ngerti IP wong iki supaya bisa ngatasi masalah iki. apa sampeyan bisa nulungi aku

    2.    Alex ngandika

      Apa sampeyan bisa nulungi aku ?? Rong taun kepungkur, ana wong ngirim pesen liwat kothak mlebu lan amarga pesen kasebut aku mungkasi hubunganku, dheweke nggawe akeh kerusakan lan ujar akeh perkara sing nglarani aku, keprihatinanku yaiku ngerti manawa wong kasebut cedhak karo aku, aku ditinggal mangu-mangu lan aku ora bisa miwiti sesambungan liya wiwit putus. Muga-muga sampeyan bisa nulungi aku.

  20.   Edwin_rbt ngandika

    Kepiye carane bisa nindakake saka kode sumber lan ora ngerti program sampeyan

  21.   Elvira ngandika

    Aku kudu njupuk pesen facebook, tekan hotmail sing dikirim Alberto Robinson

  22.   Vane_maky ngandika

    Wong sing ora daksenengi lan dadi kanca bojoku lagi ngincipi, ujar yen aku nggawe akun Facebook lan aku ngirim pesen ngina dheweke ... lan sing pengin aku ngerti yen sampeyan bisa ngerti ing endi akun digawe, amarga aku nganggep dheweke lan kanca-kancane yaiku sing nggawe aku gelut karo pacarku ... matur nuwun sanget

    1.    maury andres ngandika

      apa dheweke menehi solusi?

  23.   Jane DE Yesus Olvera ngandika

    Iki kentut banget amarga dheweke bisa nyulik sampeyan, hei lan yen ana wong sing ngrusak aku lan aku ngalangi lan nglaporake, sampeyan isih bisa ngerti IPku

  24.   Jane DE Yesus Olvera ngandika

    Tulung wangsulan aku

  25.   YONSON lan ngandika

    Kepiye cara nemokake kode kasebut, ing endi?

  26.   maury andres ngandika

    Ana prekara sing padha karo vane_maky sing nggawe aku nggawe facebook nganggo jenengku lan aku kudu ngerti ip saka facebook kasebut, tulung aku bakal ngurmati

  27.   mbayar mbayar ngandika

    Apa sing dak lebokake ing aplikasi kasebut?

  28.   andrea ngandika

    Apa ana wong sing bisa nulungi aku? Aku duwe wong sing ganti rai lan ngirim luwih akeh lan sing paling ala yaiku dheweke ngandhani bojoku yen aku dhewe yen aku edan

  29.   Albert M. ngandika

    Apa sampeyan bisa ngerteni IP profil yen sampeyan ora ngirim pesen nanging ndeleng pesen sing dakkirim kanthi pribadi?

  30.   cristian ngandika

    HELLO, BISA NULUT AKU ...! contreraslopez.22@hotmail.com

  31.   guiye ngandika

    Halo, apa ana sing ngajari aku carane ndeteksi ip pangguna liyane, amarga ana 2 akun facebook sing ngganggu aku mung kanggo menehi alamat ip, ketik sumber viwe nanging aku ora bisa nemokake ip, lan aku nyoba ngodhe, nanging ora ana sing katon Muga-muga pitulung sampeyan. Matur nuwun !!

  32.   wadon ngandika

    Lan kepiye cara ngirim link ing facebook? liwat pesen ???. Maksudku, kanggo sing ora nerbitake email ??

  33.   JORGE FLORES CEILO ngandika

    ana wong sing nulungi aku nemokake IP ... X MUNGGU PUNGKUT

  34.   carla rossel ngandika

    Apa sampeyan bisa nulungi aku? Kepiye aku bisa nemokake IP saka wong iki?
    Alejandro F William sing ngirimi aku pesen fikltrados ing Facbook, lan broquio facebooke. ndhesek aku. matur nuwun

  35.   Mary ngandika

    Halo, dina sing apik, apa sampeyan bisa ngerti jeneng lan alamat sawetara email saka wong sing ngirim pesen utusan Facebook saka ponsel nanging aku wis mulihake sel menyang pabrik ????

  36.   Osvaldo Paiz ngandika

    sampeyan mung kudu nglaporake kontak kasebut, lan facebook bakal ngrampungake nyopot

  37.   Karla ngandika

    Halo, dheweke ngirim pesen marang aku, pasuryan sing salah, tulung aku pengin ngerti saka ngendi ngirimane utawa kepiye ngerti IP-ku, aku matur nuwun banget. Pancen penting banget lan pancen alus banget.

  38.   kaelokan ngandika

    Aku kepengin ngerti alamat IP apa sampeyan bisa nulungi aku

  39.   Fernando Villaran Garcia ngandika

    jebule sing duwe ip ipo palmo lan kudu adol situs kasebut