Temokake headphone Bluetooth Samsung Galaxy Buds anyar

Presentasi Galaxy Buds

Wis suwene tanggal 20 Februari ditandhani ing tanggalan. Dina iki pungkasane dadi dina Samsung, lan ngenteni pancen regane. Saliyane pungkasane ketemu protagonis sejatine saiki ing macem-macem versi sing kasedhiya, ana uga Samsung Galaxy S10 piranti liyane saka perusahaan sing uga nambah pengarepan. Sajrone minggu iki uga wis akeh omongan Headphone anyar Samsung. Nanging ora yakin manawa kita bakal duwe kesempatan kanggo ketemu karo dheweke awan iki.

Sawise akeh kejutan yen format format acara anyar iki, uga isih ana papan Galaxy Buds anyar saka Samsung, headphone pungkasane siyap kanggo ndhukung AirPods Apple dhewe. Tanpa kompleks lan ngerti manawa duwe keuntungan luwih dhuwur tinimbang model liyane, dheweke bakal menehi alternatif serius ing sektor kasebut.

Warta sing diwenehake dening Galaxy Buds

Headphone Samsung Galaxy Buds pungkasane dikirim warta menarik kanggo sektor iki, lan kira-kira wektu. Dheweke dadi sing pertama teka ing taun iki lan amarga iku, lan amarga Samsung, dheweke bakal dadi subyek kabeh lampu. Tujuane yaiku nggawe prabédan karo opsi sing kasedhiya ing pasar. Kita ngerti kepiye Samsung menehi taruhan babagan inovasi, lan dheweke nuduhake kasunyatan manawa isih ana ruang. Apik kanggo Samsung.

Iki dudu anyar, lan iku wis ana ing pirang-pirang model. Galaxy Buds duwe versi paling anyar saka sambungan Bluetooth 5.0.Standar kompatibilitas ing antarane piranti sing nggawe sambungan stabil lan terus-terusan. Samsung milih piranti sing anyar kanggo tingkat stabilitas ing sambungan sing nyedhiyakake pengalaman pangguna sing paling apik bisa uga Asil ndhukung konektivitas iki, lan perusahaan Korea adaptasi karo model sing anyar.

La ngisi daya nirkabel Iki minangka salah sawijining kualitas sing disaring sajrone minggu iki. Titik positif liyane kanggo gadjet sing ditunggu-tunggu sing tenan disenengi. Luwih, Sawise ngonfirmasi pangisian daya nirkabel mbalikke ing Samsung Galaxy S10 sing nembe dikenal, dheweke dadi kanca sing cocog. Ngisi daya nirkabel nggawe gadget generasi sabanjure liyane. Tembung nirkabel tuku akal liyane.

Galaxy Buds kanthi ngisi daya nirkabel

Anyar ing bentuk dandan yaiku kinerja batere sing tambah. Fitur anyar Samsung headphone a Batere 58 mAh apa sing dijanjekake panggunaan nganti 6 jam terus-terusan Luwih akeh tinimbang sing sadurunge Salajengipun, kanthi siji 15 menit daya ing cilik kita bisa seneng jam ekstra setengah otonomi.

Kita duwe tutul sensitif lumahing kita bisa sesambungan kanggo ngontrol musik lan telpon. Kejabi Asisten swara Samsung, Bixby, Iki kalebu supaya bisa ngrasakake kecerdasan buatan kanthi paling apik.

Bahan lan desain mewah

Samsung fokus kanggo nawakake versi anyar headphone nirkabel sing ngluwihi amarga akeh sebab. Ikon Xs durung entuk asil sing diarepake pabrikan. Lan ide iki ora bakal kedadeyan maneh. Tanpa dadi headphone sing apik, sing adol ora nate mandheg lan meh mandheg wiwit diluncurake.

Otonomi minangka tumit Achilles sing apik ing Ikon X. Senajan Urip ing wektu nalika ngluncurake AirPods uga ora gampang. Saiki nganggo model sing diperbarui lan luwih dilengkapi tinimbang sapa wae, Samsung nyelehake kabeh kertu ing meja kanthi headphone paling lengkap ing pasar nganti saiki.

Kita wiwiti saka babagan bahan kualitas dhuwurlan siji-sijine rampung sing sesuai karo sing bisa kita ngarepake. Pilihan warna uga wicaksana. Werna putih katon apik banget ing model headphone iki, lan tampilan case / charger apik banget. Bisa ditemokake kanthi warna ireng, putih lan kuning.

Tunas Galaxy Kuning

Headphone duwe format sing diarani ing-kuping, saka sing meh mlebu ing kuping. Format sing salah siji sing sampeyan tresnani utawa sampeyan sengit. "Kelemahan" sing biasane ana yaiku level penyesuaian optimal angel dipikolehi kanggo sawetara. Ora diselehake ing kuping kanthi cara sing ideal Sampeyan bisa uga manawa pemahaman babagan kualitas sing diduweni ora ana gandhengane karo apa sing bisa ditawakake piranti kasebut.

Kanggo entuk pas sing sampurna lan nikmati swara sing ditawakake kanthi apik, Samsung kalebu telung ukuran "karet" sing bedasing mlebu ing kuping dhewe. Detil sing bisa mbedakake pengalaman pangguna sing apik lan sing biasa.

Galaxy Buds minangka saingan unggul kanggo AirPods

Amarga ora ana piranti liyane ing port headphone 3.5 Jack,  headphone nirkabel saiki lagi dadi gadjet paling "perlu". Duwe headphone nirkabel minangka prioritas utama tinimbang aksesoris liyane. Lan yen kita uga ora butuh kabel kanggo ngisi daya, luwih becik.

Kanthi model smartphone paling anyar, adaptor sing kikuk kudu bisa nggunakake headset. Ngelingi tingkat nalika pasar berkembang, kabel dadi lungse. Samsung gabung karo tren iki kanthi menehi model kualitas lan fitur sing cukup kanggo ora duwe kompleks.

Tunas Galaxy Putih

Galaxy Buds mangkat desain sing ati-ati banget sing dadi apik dening ngarsane. Sanajan kita bisa ujar manawa padha kaya piranti liyane. Dihargai yen dheweke ora duwe "inspirasi" ing saingan utama kanggo ngalahake, AirPods. Nampilake produk sing unik lan asli saya rumit, lan Samsung ngupayakake nggayuh iki.

Ngelingi spesifikasi, desain lan kabeh sing bisa ditawakake, bisa diarani AirPods ora duwe tahta maneh. Yen dheweke nate duwe. Kajaba iku, penting kanggo ngerti manawa rega headphone anyar iki bakal ana ing sangisore sing bisa diarepake. Regane bakal 130 dolar, ing ngisor iki rega model AirPods saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.