Tesla bakal diselidiki maneh sawise kacilakan karo Model X

Baterei

Kayane mobil otonom ora ngalami wektu sing paling apik. Yen bubar, Uber sing dadi sorotan kacilakan lan masalah sadurunge, saiki giliran tesla. Dewan Keselamatan Transportasi Nasional Amerika Serikat (NTSB) saiki nyelidiki perusahaan kasebut kanggo kacilakan ing California kanthi Model X.

Ketoke Mobil Tesla kacilakan tanggal 23 Maret. Ing kacilakan iki, dheweke tabrakan alangi ing dalan, sing nyebabake kobongan dipungkasi karo matine supir mobil kasebut. Dewan pengin nyelidiki panyebab kacilakan kasebut lan banjur nemtokake cara mbusak Model X saka kacilakan.

Sing ora bisa dikonfirmasi saiki yaiku yen mode nyopir otomatis wis digunakake nalika kacilakan. Tesla wis gelem kerja sama karo dewan ing investigasi kacilakan kasebut. Dadi, kita bakal enggal ngerti babagan iki.

Tesla Model X

Iki wis dadi investigasi kaping telu perusahaan kasebut dening dewan. Wis ing taun 2016 lan ing wiwitan taun iki investigasi sadurunge ditindakake. Kabeh mau sawise kacilakan nganggo mobil perusahaan. Dadi saka wektu ke wektu kedadeyan tetep gagal.

Uga, ing kacilakan sadurunge driver ing kasus kasebut nggunakake mode autopilot. Kacilakan kasebut nyebabake nyorot watesan kanthi cara iki. Ana sing wis dingerteni Tesla lan diarepake bakal ana perbaikan.

Sawise kacilakan Uber, Kecelakaan Model X anyar iki wis dadi kendala utama ing mobil otonom. Nyatane, akeh merek wis mandheg tes karo jinis mobil iki. Amarga kacilakan anyar bisa uga kedadeyan. Dadi isih akeh perbaikan ing mobil otonom.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)