Tesla Model X minangka SUV paling aman ing saindenging jagad

Tesla Model X

NHTSA, organisasi sing paling penting sing tanggung jawab nganakake tes safety kanggo kabeh jinis mobil, bubar entuk sertifikasi Tesla Model X minangka SUV paling aman ing donya.

Internasional, ana akeh organisasi sing tanggung jawab kanggo nyoba macem-macem aspek mobil ing dalan. Nanging, NHTSA (akronim kanggo Administrasi Keamanan Transportasi Dalan Nasional) minangka lembaga Amerika sing, ing antarane kalebu tanggung jawab tes resistensi mobil ing macem-macem kahanan. Prakteke, simulasi macem-macem kacilakan ing lingkungan sing dikontrol banjur setuju karo kualifikasi tartamtu miturut level keamanan sing ditawakake kanggo penumpang.

Tesla Model X bubar dadi mobil jinis "SUV" paling aman ing donya sawise entuk rating 5 lintang saka 5 ing kabeh tes sing ditindakake dening NHTSA. Ing konteks dodolan SUV tambah akeh ing taun-taun pungkasan, lan nimbang Tesla minangka merek sing apik banget ing para pembeli mobil, sertifikasi anyar iki minangka prestasi penting kanggo pabrikan Amerika.

Amarga Tesla Model X dipasarake ing pirang-pirang versi, kabeh mau ngalami tes tes sing padha, lan kaget para ahli NHTSA, kabeh model entuk rating sing padha.

Dadi preduli apa sampeyan bakal milih Tesla Model X 60D, 75D, 90D, P90D, utawa 100D, mobil bakal nyedhiyakake keamanan kanthi tingkat sing padha. Apa maneh, adhedhasar asil tes, Tesla X ngetung skor keamanan paling dhuwur kanggo kalorone pengaruh frontal, kayata kanggo efek sisih lan rollovers.

Bagéan sing paling menarik yaiku Insinyur NHTSA malah ora bisa nggulingake Tesla Model X minangka bagean saka tes dinamis. Pungkasane, kahanan apa wae, para ahli nemtokake manawa ana kemungkinan 9.3% yen Tesla Model X bakal ngalami rollover yen ana kacilakan. Kemungkinan kurang iki amarga stabilitas sing ditawakake dening motor listrik, daya listrik lan pusat gravitasi sing asor banget matur nuwun kanggo bater sing diselehake ing sisih ngisor kendaraan.

Pungkasane, Tesla Model X dirating minangka mobil "SUV" paling aman ing donya, dene Tesla Model S minangka "sedan mewah" paling aman ing donya, miturut NHTSA dhewe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.