Tesla negesake Autopilot diaktifake nalika Model X kacilakan

Baterei

Kurang luwih seminggu kepungkur dikonfirmasi manawa supir karo Model X Tesla wis seda ing kacilakan ing California. Kacilakan iki kedadeyan tanggal 23 Maret. Penyebab kacilakan fatal kasebut durung dingerteni, nanging spekulasi manawa driver kasebut wis ngaktifake Autopilot. Soko sing diselidiki pungkasane wis dikonfirmasi.

Ing kasunyatan, Tesla uga wis ngonfirmasi kasunyatan kasebut ing update. Sanajan perusahaan kasebut pengin menehi katrangan luwih lengkap babagan kacilakan kasebut. Amarga contone, Autopilot diaktifake nalika semana, lan uga macem-macem tandha visual lan sing bisa dirungokake ditanggepi driver sadurunge kacilakan.

Perusahaan wis ngandhani yen nem detik sadurunge kacilakan, tangane sopir ora dideteksi ing setir. Dadi adhedhasar cathetan mobil, ora ana indikasi manawa wong iki njupuk tindakan kanggo nyegah kacilakan kasebut. Sanajan peringatan sistem Model X bola-bali.

Laka Tesla Model X

Tesla wis nerbitake laporan sing cukup lengkap, mula sawetara rincian kacilakan kasebut wis dingerteni. Saliyane negesake manawa Autopilot diaktifake, Uga wis dingerteni manawa driver kanthi manual ngowahi kontrol pelayaran sing dicocogake karo minimal. Kanthi gawan kasedhiya ing level medium. Sing nyebabake yaiku tandha-tandha ditanggepi nalika mobil ing jarak sing adoh saka obyek kasebut.

Perusahaan pengin negesake manawa fungsi Autopilot saiki lagi ing tahap beta. Iki tegese sopir mobil Tesla kudu waspada sawayah-wayah. Amarga bisa uga ora mesthi mlaku kanthi cara sing bener. Ana prekara sing katon kaya ngono ing kasus iki.

Ora akeh sing ngerti babagan investigasi lan apa utawa ora bakal luwih suwe. Mobil nyopir mandhiri mesthi ora nemoni minggu-minggu sing kacilakan kasebut. Muga-muga Tesla bakal enggal nganyari babagan iki..


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)