Tesla dununge toko pertama ing Spanyol ing kutha Barcelona

Teslas minangka mobil cerdas sing terus nyambung karo jaringan lan, kaya sing wis dingerteni, kabeh ora didol ing Spanyol amarga ora ana toko, sing lagi wae dirampungake toko "ephemeral" sing ana ing kutha Barcelona, ​​khusus ing La Marina del Port Vell. Iki minangka toko pertama ing endi pangguna bisa tuku mobil kanthi resmi ing Spanyol kanthi kabeh syarat legal lan merek, nanging mbutuhake kanthong sing cukup kanggo tuku salah sawijining model Tesla kasebut.

Perusahaan kasebut mbukak toko Pop-up pertama ing Spanyol saiki lan para pangguna sing pengin tuku mobil utawa mung ngerti apa sing diarani Tesla, mung kudu mampir lan ngunjungi toko iki. Saiki, jinis toko durung tetep lan lokasine bakal ganti tanggal 12 Juli, yen ing lokasi liya bakal digoleki toko kasebut. Saiki, ing toko sampeyan bisa nemokake Model S lan Model X lan jam-jamane Senen nganti Minggu wiwit jam 10.00 esuk nganti jam 20.00 bengi

Dolanan Tesla

Ternyata, saliyane ndeleng Model X anyar, para pangguna uga bisa nindakake tes mobil cilik, kanthi diiringi agen Tesla. Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing ana ing Barcelona ing tanggal kasebut lan pengin nyoba salah sawijine mobil kasebut, sing paling apik yaiku nggawe janjian ing kana web ing ngendi tim Tesla ngenteni sampeyan. Ing jinis toko iki, wis ana ing Porto sing ganti lokasine kaya ing Barcelona. Kauntungan saka toko kasebut yaiku ora ana wong eksternal, perantara utawa padha sing melu operasi kasebut, sing ora bisa dielingi jaminan rega lan layanan luwih gedhe.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.