Tesla nggoleki buruh ing Spanyol, fokus ing pencarian ing Barcelona lan Madrid

tesla-mobil

Minangka rahasia mbukak manawa perusahaan Elon Musk kepengin ngembangake toko ing Spanyol lan saiki sawise tweet ing endi Musk dhewe ngelingake kabar babagan 17 Oktober sing ora ana sing ngarepake, kabar kasebut ngerti manawa perusahaan Listrik wis nggoleki Spanyol kanggo karyawan ing Barcelona lan Madrid. Iki tegese wiwitan kegiyatan Tesla wis cedhak lan saiki wis ana ing situs web resmi perusahaan kasebut, nawakake sawetara penawaran kerja ing Barcelona lan Madrid.

Panjaluk karyawan akeh miturut spesialisasi sing digoleki, nanging kita bisa ndeleng lowongan sumber daya manungsa, sawetara insinyur, papan pangembangan pangembangan lan proyek, pengawas kanggo instalasi supercharger, spesialis pemasaran utawa uga limang manajer penjualan.

Tesla nerusake ekspansi ing saindenging jagad lan wis resmi adol mobil ing Belgia, Denmark, Jerman, Prancis, Inggris, Italia, Luksemburg, Walanda, Swedia lan Finlandia. Saliyane, ing Spanyol saiki ora duwe resmi, nanging perusahaan kasebut bisa digunakake lan penawaran kerja kasebut kabukten. Perlu dielingake yen ekspansi supercharger ing Spanyol terus proses kanthi mandiri saka penjualan resmi kendaraan listrik, nanging mobil kudu dipasarke ing negara kasebut lan iki kayane saya cedhak.

Mobil Tesla ing pasar saiki yaiku Model S sing duwe 5 kursi, yaiku Model X sing duwe 7 kursi lan Model 3 saiki bakal kasedhiya, sing samesthine dadi model sing paling terjangkau kanthi ekonomi. Saiki kisaran rega antara 60 lan 128 ewu euro, gumantung karo pilihan sing dipilih dening klien.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.