Tesla nuduhake gambar resmi pertama Model Y

Baterei

Suwe-suwe Tesla wis bola-bali nyebutake Model Y. Salah siji ing komunikasi perusahaan resmi, utawa ing pesen saka Elon Musk ing jaringan sosial. Sanajan nganti saiki durung dingerteni kapan mobil kasebut bakal teka uga ora ana gambar sing ana. Kajaba iku, ana akeh keraguan manawa perusahaan bakal bisa nanggapi panjaluk kasebut.

Amarga kita wis ndeleng masalah produksi sing sampeyan alami karo Model 3. Nanging, Kayane tekane Model Y anyar iki wis cedhak. Amarga Tesla wis mbukak gambar resmi pertamane. Kanggo ngasilake pangajab.

Wis ngerti manawa Model Y anyar iki bakal dadi SUV kompak. Sanajan sing durung dingerteni saiki yaiku apa bakal mlebu ing jajaran ekonomi perusahaan kasebut, utawa yen kosok baline bakal dadi model sing paling larang. Nanging macem-macem media nyaranake bakal nyuda ukuran Tesla Model X.

Tesla Model Y

Gambar pisanan iki ora mbukak akeh, nanging bisa uga menehi ide babagan apa sing bakal dikarepake ing telpon. Sanajan dudu kita kudu luwih percaya marang awake dhewe. Amarga wis kedadeyan ing kedadeyan sadurunge Tesla ngumumake gambar lan desain pungkasan mula ora ana gandhengane karo gambar kasebut.

Kayane kaya ngono Ayo deleng ing Model Y iki, dheweke minangka lawang gunting (mbukak munggah). Iki minangka siji-sijine fitur sing wis dikonfirmasi ing model anyar iki. Ing gambar sampeyan ora bisa ndeleng rincian iki.

Saiki, kita bisa ngenteni Tesla supaya menehi katrangan lengkap babagan model anyar iki. Nganti saiki, ora ana sing dikandhani babagan tanggal presentasi utawa telpon diluncurake. Dadi, kita kudu ndeleng apa sing kedadeyan ing wulan ngarep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)