Tesla Semi, iki truk listrik Elon Musk

Truk Listrik Tesla Semi

Dina wis teka. Elon Musk duwe acara kanggo kita ing ngendi dheweke bakal nuduhake visi industri truk ing jagad. Banjur dipasang ing salah sawijine, banjur tekan papan rapat. Ana sawetara modele Tesla Semi, truk listrik sing bakal miwiti produksi ing taun 2019.

Tesla Semi nduwe tampilan futuristik. Nanging ora mung iki, nanging bakal duwe akselerasi lan otonomi sing gedhe. Kanggo pamula, Elon Musk mbandhingake truk karo model konvensional. Apamaneh nalika nerangake babagan akselerasi. Tokoh pertama diwenehake mung karo kabin. Asil saka 0-100 km / jam? Kaya mobil sport- Cepet tekan 5 detik, dene truk diesel konvensional mbutuhake udakara 15 detik.

Elon Musk nalika presentasi Tesla Semi

Nanging ing kene ora ana kabeh. Yen Tesla Semi mbukak trailer sing bobote 80.000 pon (udakara 36 ton), akselerasi saka 0-100 km / jam bakal dadi 20 detik; model konvensional lags ketinggalan. Kangge, otonomi diwenehake dening 4 motor independen ing poros mburi. Iki bakal nggawe Tesla Semi bisa tekan kisaran 500 mil (800 kilometer) kanthi siji biaya.

Interior Tesla Semi Cab

Kosok baline, kita wis ujar manawa desain kasebut ora bakal ndadekake sapa wae sing pindah. Lan mung ndeleng taksi, kita ngerti yen kita bakal duwe dimensi anyar ing sektor truk. Tesla pengin taksi sampeyan luwih cedhak karo taksi tinimbang taksi truk konvensional. Apa tegese iki? Ya, supire bakal lungguh bareng ing tengah kabin. Ing ngarepe, kaca depan gedhe lan panel kontrol didominasi dening rong layar gedhe kanggo ngontrol kabeh. Apa maneh, yen sampeyan ndeleng kanthi tliti babagan gambar, Tesla Semi ora duwe kaca; malah ana kamera sing bakal nuduhake kabeh ing layar njero ruangan.

Mesthi wae bakal duwe sistem otonomi Autopilot lan sistem pitulung ing pinggir dalan sing wis ana ing kendaraan sampeyan saiki. Pungkasane, Tesla ngramal manawa pangguna bakal duwe ngirit bahan bakar luwih saka $ 200.000 ing wektu rong taun. Kaya sing wis dakkandhani, Tesla Semi bakal diwiwiti ing taun 2019, sanajan reservasi pertama wis digawe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.