Thanks kanggo Stasiun DeX, kita bakal ngowahi Galaxy S8 dadi PC

Nalika tanggal presentasi Galaxy S8 nyedhak, semakin akeh desas-desus bocor ing internet sing ana gandhengane karo fitur lan fungsi sing ditawakake unggulan Samsung. Sawetara minggu kepungkur, desas desus wiwit nyebar yen diklaim manawa Galaxy S8 lan S8 + bisa digunakake kaya-kaya PC, nyambungake menyang keyboard lan monitor eksternal, kaya Windows 10 Mobile ngidini liwat Continuum fungsi. Apa sadurunge desas desus, Wis dikonfirmasi lan thanks kanggo WinFuture gambar wis disaring babagan kepiye dok kudu dilakoni.

Dock iki kalebu sistem pendinginan supaya piranti tetep adhem saben-saben, luwih-luwih nalika nindakake tugas sing mbutuhake kabeh prosesor, yaiku Snapdragon 835 utawa Samsung Exynos 8895, kayata muter konten ing 4k. Dermaga iki, sing regane 149,99 euro, bakal duwe output HDMI sing bakal bisa ditampilake video kanthi kualitas 4k ing 30 fps lan rong port USB 2.0, ana sing ora logis amarga versi 3.0 sing saiki wis ditemokake luwih akeh peralatan lan nawakake kacepetan transmisi data sing luwih dhuwur.

DeX Station uga nawakake port 100 Mbps Ethernet. Iki bakal ngidini kita ngisi daya piranti kanthi nggunakake sistem pangisi daya sing cepet. Kaya sing bisa dideleng ing gambar, piranti bisa dilipat supaya kurang papan lan bisa gampang diangkut. Nganti piranti lan dermaga ditampilake kanthi resmi, siji-sijine prekara cara kerja, operasi sing migunani kudu nuduhake antarmuka sing padha karo ChromeOS, saiki sistem operasi kasebut kompatibel karo Google Play. Ing tanggal 29 Maret, kita bakal ninggalake keraguan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.