Themeefy ngidini sampeyan nggawe pelajaran online lan menehi tugas

kelas virtual karo Themeefy

Themeefy minangka alat sing menarik sing bisa digunakake nggawe lan ngarahake tutorial menyang sawetara pamirsa. Disedhiyakake minangka aplikasi web, mula dadi pitulung banget kanggo wong-wong sing ora pengin nginstal apa wae ing komputer lan uga pengin nggunakake sumber daya jinis iki ing platform apa wae sing bisa digunakake.

Apa kita duwe komputer nganggo Windows, Mac utawa Linux, Themeefy bisa digunakake kanthi aman yen duwe browser Internet sing apik. Utilitas kasebut cukup gedhe kanggo wong sing ngerti topik tartamtu lan pengin nuduhake ilmu karo sawetara wong. Sapa wae sing mbukak akun ing layanan iki bakal langsung dadi guru (utawa siswa yen dikepengini), sing kanthi nggawe proyek sing wis ditemtokake, bisa uga duwe tes evaluasi tartamtu lan ngirim kerja menyang sing mengko bakal dadi guru. siswa.

Ngalami ilmu babagan Themeefy

Dadi, amarga kita wis mutusake nyoba nyoba layanan web iki sing diarani Wulan, kita bakal nyoba nyusun lan pimpin kelas sing ngomong babagan piranti seluler Android, fokus utamane kanggo manungsa waé ing tablet. Sing kudu dilakoni dhisik yaiku menyang situs resmi Wulan, ing ngendi kita kudu mbukak akun nganggo data.

kelas virtual

Ing layar cipratan saka Wulan Kita kudu pencet tombol abang (Miwiti) yen arep mbukak akun ing layanan iki, sanajan uga bisa ngeklik "Login" yen wis langganan lan duwe kredensial akses; tujuane yaiku mbukak akun anyar kanthi tombol abang sing kasebut.

Tema 01

Ing kene kita kudu nemtokake kegiatan ing Wulan iku bakal kadhang kala, minangka guru (utawa profesor) utawa dadi siswa. Ing kasus iki, kita bakal milih dadi guru, lan nalika semana bakal ana jendela anyar sing bisa nyathet informasi.

Tema 02

Sawise wis langganan, ing jendela anyar kita bakal dijaluk jeneng kelas lan uga tujuane.

Tema 03

Jendhela anyar bakal nuduhake sawetara elemen penting sing bisa digunakake. Ing sisih ndhuwur (Pilihan I) link URL sing diduweni kelas kita saiki; kita malah bisa nyalin lan nempel menyang email kanggo ngarahake menyang kontak. Ing sisih ngisor (minangka pilihan II), kita bisa nyalin email kanca kanthi manual.

Tema 04

Pungkasan, ing jendela sabanjure, kita bakal duwe kamungkinan kanggo milih topik sing relevan kanggo ditangani ing kursus kasebut; ing kene kita bisa gumantung karo kolaborasi siswa yen dikepengini.

Tema 05

Ing jendela final sing padha ana tombol abang sing ujar "Ketik Kelas", sing bakal mbantu kita miwiti kelas ing Wulan.

Tema 06

Yen kita pencet tombol pungkasan sing kasebut ing ndhuwur, kita bakal nemokake ing lingkungan kelas virtual. Ing kana kita bakal ngujo jeneng sing wis diwenehake, diiringi sawetara opsi ing ngisor, yaiku:

  • Owahi gambar profil ing kelas.
  • Nuduhake kelas.
  • Gawe kelas kita umum.

Sedhela maneh, kita bakal duwe sawetara tombol liyane, sing bakal mbantu nambah siswa menyang dhaptar.

Tema 07

Tombol tambahan bakal mbantu kita nggawe kurikulum kelas sing wis digawe Wulan.

Tanpa mangu-mangu, iki alat sing apik sing bisa digunakake miwiti dadi guru yen duwe semangat kasebut; Sanajan wis ngusulake topik tartamtu (kawruh babagan tablet Android), kita bisa uga nggawe kelas liyane sing uga kalebu domain lan kapentingan kanggo wong liya.

Antarane sumber daya sing digunakake ing kelas virtual iki, guru (yaiku, kita) bisa dhukungan ing video saka portal Internet sing beda (kayata YouTube), sing bisa uga kita struktur kanthi luwih teratur ing proyek kasebut.

Guru duwe kekuwatan kanggo njaluk tugas marang murid-muride, sing kudu menehi wektu sing wis ditemtokake. Yen ana sebab kenapa kanca ora nganggep kelas virtual iki kanthi serius, sampeyan uga duwe hak gagal sinau.

Informasi luwih lengkap - Nggunakake fungsi sing paling penting ing YouTube

Link - Themeefy


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)