Ticketmaster sinau babagan nyingkirake tiket lan ngetrapake pengenalan wajah

Bisa banget yen ing mangsa ngarep bisa ngakses konser utawa acara, ora perlu maneh nuduhake tiket fisik utawa liwat kode ing smartphone sampeyan. Pasuryan sampeyan bakal dadi kunci entri kanggo acara kasebut. Kanthi maksud iki perusahaan wis diucapake Ticketmaster Sawetara dina kepungkur.

Apple wis tanggung jawab kanggo nggawa scanner rai ing saben kanthong kita. Dheweke wis rampung karo komentar Face ID liwat model seluler paling anyar sing presented months ago: iPhone X. Nanging, teknologi iki kepengin kanggo nggedhekake kanggo liyane wilayah gesang kita saben dina. Lan konser utawa acara umume bisa dadi papan ing ngendi sampeyan bisa nyimpen garis tanpa wates kanggo tiket.

konser

Ticketmaster announced sing wis nang ing nandur modal ing perusahaan Blink Identity. Perusahaan iki ngumumake yen bisa ngenali pasuryan mung sedetik pangguna kudu ora katon ing kamera kanggo pangenalan kanggo njupuk Panggonan. Tegese, sampeyan ora perlu maneh ngirim tiket liwat pembaca sing diselehake ing lawang bangunan.

Kajaba iku, Ticketmaster ujar manawa dheweke pengin terus taruhan kanggo nggabungake teknologi anyar. Lan iki minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo nindakake - mbok menawa mbutuhake staf sing luwih sithik lan nyuda wektu ngenteni kanggo mlebu acara.

Ing tangan liyane, lan bagean kurang positif saka prakara, lagi nuduhake saka verge, Iki tegese Ticketmaster kudu duwe bank gambar lan data pribadhi babagan kita. Tegese, saliyane duwe informasi tagihan kita, saiki bakal ditambahake kanggo digabungake menyang server manca kanthi gambar kita.

Kanggo wayahe ora diwenehi tanggal implementasine uga ora bisa ditemokake simulasi teknologi Blink Identity. Sing jelas yaiku Ticketmaster, kanthi nandur modal, jelas babagan langkah sabanjure. Ayo ngenteni rincian liyane babagan gerakan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)