Tim editorial

ActualidadGadget.com minangka salah sawijining situs web referensi ing Spanyol ing gadget, piranti lunak, komputasi, internet lan teknologi umume. Wiwit taun 2006, kita saben dina nglaporake babagan pangembangan utama ing sektor teknologi, uga nganalisa macem-macem piranti mulai saka komputer sing paling kuat nganti kasus sing paling gampang kanggo smartphone, kalebu speaker, monitor, smartphone, tablet utawa cleaner vakum robot mung kanggo menehi sawetara conto. Kula uga rawuh acara teknologi utama jagad kayata WMC ing Barcelona utawa IFA ing Berlin ing endi kita mindhah bagean saka tim editor kanggo bisa ngrampungake nelusuri acara lan nawakake para pamiarsa kabeh informasi ing wong kapisan lan ing wektu sing paling cedhak.

Salajengipun, ing bagean tutorial kita sampeyan bisa ngakses kabeh jinis informasi praktis kanthi manual langkah demi langkah lengkap sing nyakup foto lan / utawa video pitulung lan kalebu topik sing beda-beda carane nggawe format tablet Android a carane ndownload foto saka facebook kanggo menehi sawetara conto.

Yen sampeyan pengin ndeleng topik liyane sing bisa ditangani ing web, sampeyan mung kudu ngakses kaca bagean lan ing kana sampeyan bisa ndeleng kabeh diatur miturut tema.

Kanggo nyiyapake kabeh konten sing berkualitas iki lan kanthi cara sing ketat, Actualidad Gadget duwe tim editor sing ahli ing teknologi anyar lan wis pengalaman suwene nulis konten digital. Yen sampeyan pengin dadi bagean saka tim editorial sampeyan mung kudu ngrampungake formulir iki lan kita bakal bisa langsung komunikasi karo sampeyan.

Koordinator

  • Miguel Hernandez

    Analis editor lan geek. Kekasih gadget lan teknologi anyar. Kasengsem ngerti lan nyoba kabeh jinis gadget, smartphone, komputer, tablet, laptop, lan liya-liyane, lan seneng nuduhake ilmu karo kabeh wong liwat tembung.

Penyunting

  • Ignacio Sala

    Wiwit awal 90an, aku seneng banget babagan kabeh sing ana gandhengane karo teknologi lan komputasi. Amarga alasan iki, nyoba alat apa wae sing diterbitake merek gedhe lan cilik, nganalisa supaya bisa entuk manfaat paling apik, minangka salah sawijining hobi sing paling nyenengake.

  • Jordi Gimenez

    Aku seneng kabeh sing ana gandhengane karo teknologi lan kabeh jinis gadget. Aku wis nganalisa kabeh jinis piranti elektronik wiwit taun 2000an lan aku mesthi ngerti babagan model anyar sing bakal metu. Aku uga melu bareng nalika nindakake karep, fotografi lan olahraga liyane. Dheweke ora bakal padha tanpa dheweke!

  • Paco L Gutierrez

    Kekasih teknologi anyar, nanging utamane gadget. Aku ngerti banget babagan macem-macem piranti sing diluncurake saben taun supaya bisa entuk gadget sing paling disenengi. Sawise entuk, aku nganalisa kanthi jero kanggo ngerti mupangate.

  • Rafa Rodríguez Ballesteros

    Tansah kecanthol ing gadget lan aksesoris teknologi. Aku nyoba, nganalisa lan nulis babagan smartphone lan kabeh jinis gadget, aksesoris lan piranti teknologi saiki. Nyoba supaya terus "aktif", sinau lan tetep ngerti kabeh warta.

  • Karim Hmeidan

    Aku seneng teknologi, dudu kabeh sing ana ing Apple ... Kayane saya akeh perusahaan sing nggawe barang sing menarik lan kita saiki nyoba tes warta teknologi paling anyar. Aku nyoba golek kabeh gadget sing bisa lan mlebu omahku ...

  • Luis Padilla

    Semangat babagan teknologi, aku seneng karo bocah sing duwe gadget. Aku mbandhingake macem-macem model, nemokake fitur anyar, lan ngerteni sing anyar sing bakal teka. Gadget bisa nggawe urip kita luwih gampang, mula aku seneng nuduhake apa sing aku ngerteni.

Mantan editor

  • Villamandos

    Aku dadi insinyur sing seneng karo teknologi anyar lan kabeh sing ana ing sekitar jaringan. Sawetara gadget favoritku ngancani aku saben dina, kayata smartphone utawa tablet, piranti sing bisa nambah ilmu lan pengalaman ing gadget.

  • Juan Luis Arboledas

    Profesional komputer sanajan duwe kekarepan jagad teknologi umume lan robotik, semangat sing nggawe aku neliti lan nyelidiki kabeh jaringan kanggo nggoleki jinis anyar babagan gadget, manawa kanggo sinau utawa proyek.

  • Ruben gallardo

    Teknologi anyar minangka semangat sing sejati. Aku terus seneng nalika dina pertama ngobrol babagan gadget sing cocog ing pasar: fitur, trik, ... kanthi ringkes, kabeh babagan gadget elektronik.

  • Eder Esteban

    Aku seneng banget karo teknologi, utamane ponsel. Aku seneng ngerti warta babagan gadget, lan nyoba supaya bisa ditemokake, mula, yen ngirim apa sing dijanjekake utawa yen gadget sing saben dina ora menarik.

  • Manuel Ramirez

    Gadgetmaniaco, sing seneng nyoba gadget sing bisa digunakake kanggo nyebut awake dhewe nganggo seni apa wae. Kajaba iku, aku seneng nyoba gadget apa wae sing bakal daklakoni, mula aku duwe akeh pengalaman nganggo teknologi anyar lan aku seneng ngrampungake keraguan sing bisa muncul sajrone nggunakake lan nangani.

  • Joaquin Garcia

    Ilmuwan komputer sing mesthi seneng nggoleki gadget anyar sing bakal teka ing pasar. Yen ana siji perkara sing daksenengi wektu luang, yaiku njelajah saben piranti elektronik sing cocog karo aku.

  • Jose Alfocea

    Aku seneng kabeh sing ana gandhengane karo teknologi lan gadget. Aku kepengin sinau kabeh trik sing duwe macem-macem jinis gadget, dadi migunani kanggo santai utawa nyambut gawe.

  • Jose Rubio

    Enom seneng teknologi lan jagad motor. Ngerti gadget kanthi jero, ndeleng cara kerjane utawa cara ngapikake, aku kepengin banget.

  • Juan Colilla

    Aku wong sing seneng teknologi. Aku seneng sinau yen isih ana ing subyek, utamane gadget. Sapa wae sing kepincut karo aku, nanging drone, otomatisasi lan / utawa otomatisasi omah lan intelijen buatan minangka kelemahane aku.

  • Elvis bucatariu

    Gadget mesthi nggumunake aku, nanging kedadeyan smartphone mung nambah minatku marang kabeh kedadeyan ing jagad teknologi. Aku percaya tenan manawa ora ana gadget sing luwih apik lan migunani tinimbang iku.

  • Gambar placeholder Cristina Torres

    Semangat babagan internet lan teknologi anyar, aku seneng nyoba kabeh gadget sing ana ing tanganku, nemokake kabeh panggunaan sing ana, lan mbandhingake karo versi sadurunge kanggo ngerteni yen dheweke pancen wis apik. Aku seneng ngerti kabeh warta babagan gadget sing dakolehi, ilmu sing bakal dakkarepake kanggo dituduhake.