Tim editorial

ActualidadGadget.com minangka salah sawijining situs web referensi ing Spanyol ing gadget, piranti lunak, komputasi, internet lan teknologi umume. Wiwit taun 2006, kita saben dina nglaporake babagan pangembangan utama ing sektor teknologi, uga nganalisa macem-macem piranti mulai saka komputer sing paling kuat nganti kasus sing paling gampang kanggo smartphone, kalebu speaker, monitor, smartphone, tablet utawa cleaner vakum robot mung kanggo menehi sawetara conto. Kula uga rawuh acara teknologi utama jagad kayata WMC ing Barcelona utawa IFA ing Berlin ing endi kita mindhah bagean saka tim editor kanggo bisa ngrampungake nelusuri acara lan nawakake para pamiarsa kabeh informasi ing wong kapisan lan ing wektu sing paling cedhak.

Salajengipun, ing bagean tutorial kita sampeyan bisa ngakses kabeh jinis informasi praktis kanthi manual langkah demi langkah lengkap sing nyakup foto lan / utawa video pitulung lan kalebu topik sing beda-beda carane nggawe format tablet Android a carane ndownload foto saka facebook kanggo menehi sawetara conto.

Yen sampeyan pengin ndeleng topik liyane sing bisa ditangani ing web, sampeyan mung kudu ngakses kaca bagean lan ing kana sampeyan bisa ndeleng kabeh diatur miturut tema.

Kanggo nyiyapake kabeh konten sing berkualitas iki lan kanthi cara sing ketat, Actualidad Gadget duwe tim editor sing ahli ing teknologi anyar lan wis pengalaman suwene nulis konten digital. Yen sampeyan pengin dadi bagean saka tim editorial sampeyan mung kudu ngrampungake formulir iki lan kita bakal bisa langsung komunikasi karo sampeyan.

Koordinator

  • Miguel Hernandez

    Analis editor lan geek. Kekasih gadget lan teknologi. "Aku mikir bisa dadi wong normal milih sing luar biasa" - Elon Musk.

Penyunting

  • Ignacio Sala

    Wiwit awal taun 90an, nalika komputer pisanan teka ing tanganku, aku seneng banget babagan kabeh sing ana gandhengane karo teknologi lan komputasi.

  • Jordi Gimenez

    Aku seneng kabeh sing ana gandhengane karo teknologi lan kabeh jinis gadget. Photography lan olahraga umume minangka karepku; rampung kecanthol ing jagad gunung. Sampeyan ora bakal bisa turu tanpa sinau sing anyar.

  • Paco L Gutierrez

    Kekasih teknologi, gadget umume lan game video. Nguji Android wiwit jaman biyen.

  • Rafa Rodríguez Ballesteros

    Tansah kecanthol ing gadget lan aksesoris teknologi. Aku nyoba, nganalisa lan nulis babagan smartphone lan kabeh jinis gadget, aksesoris lan piranti teknologi saiki. Nyoba supaya terus "aktif", sinau lan tetep ngerti kabeh warta.

  • Karim Hmeidan

    Aku seneng teknologi, dudu kabeh sing ana ing Apple ... Kayane saya akeh perusahaan sing nggawe barang sing menarik lan kita saiki nyoba tes warta teknologi paling anyar. Aku nyoba golek kabeh gadget sing bisa lan mlebu omahku ...

  • Luis Padilla

    Sarjana Kedokteran lan Pediatrik kanthi panggilan. Semangat babagan teknologi, utamane produk Apple, aku seneng dadi editor Aktualidad iPad, iPhone Aktualidad, Soy de Mac lan Actualidad Gadget. Gandheng seri ing versi asli.

Mantan editor

  • Villamandos

    Aku dadi insinyur sing seneng karo teknologi anyar lan kabeh sing ana ing sekitar jaringan. Sawetara gadget favoritku ngancani aku saben dina, kayata smartphone utawa tablet, piranti sing bisa nambah ilmu lan pengalaman ing gadget.

  • Juan Luis Arboledas

    Profesional komputer sanajan duwe kekarepan jagad teknologi umume lan robotik, semangat sing nggawe aku neliti lan nyelidiki kabeh jaringan kanggo nggoleki jinis anyar babagan gadget, manawa kanggo sinau utawa proyek.

  • Ruben gallardo

    Teknologi anyar minangka semangat sing sejati. Aku terus seneng nalika dina pertama ngobrol babagan gadget sing cocog ing pasar: fitur, trik, ... kanthi ringkes, kabeh babagan gadget elektronik.

  • Eder Esteban

    Aku seneng banget karo teknologi, utamane ponsel. Aku seneng ngerti warta babagan gadget, lan nyoba supaya bisa ditemokake, mula, yen ngirim apa sing dijanjekake utawa yen gadget sing saben dina ora menarik.

  • Manuel Ramirez

    Androidmaniaco, artis lan wong serbaguna ing macem-macem bidang. Studi sing ditindakake ing ESDIP (produksi kathok cendhak ing 3D lan animasi klasik) Illustrator, guru nggambar lan nglukis, lan akhir-akhir iki fokus ing teater lan akting.

  • Joaquin Garcia

    Ilmuwan komputer sing mesthi seneng nggoleki gadget anyar sing bakal teka ing pasar. Yen ana siji perkara sing daksenengi wektu luang, yaiku njelajah saben piranti elektronik sing cocog karo aku.

  • Jose Alfocea

    Aku seneng kabeh sing ana gandhengane karo teknologi lan gadget. Aku kepengin sinau kabeh trik sing duwe macem-macem jinis gadget, dadi migunani kanggo santai utawa nyambut gawe.

  • Jose Rubio

    Enom seneng teknologi lan jagad motor. Ngerti gadget kanthi jero, ndeleng cara kerjane utawa cara ngapikake, aku kepengin banget.

  • Juan Colilla

    Aku wong sing seneng teknologi. Aku seneng sinau yen isih ana ing subyek, utamane gadget. Apa wae sing dadi minatku, nanging drone, otomatisasi lan / utawa otomatisasi omah lan intelijen buatan minangka kekurangane aku.

  • Elvis bucatariu

    Gadget mesthi nggumunake aku, nanging kedadeyan smartphone mung nambah minatku marang kabeh kedadeyan ing jagad teknologi. Aku percaya tenan manawa ora ana gadget sing luwih apik lan migunani tinimbang iku.

  • Gambar placeholder Cristina Torres

    Semangat babagan internet lan teknologi anyar, aku seneng nyoba kabeh gadget sing ana ing tanganku, nemokake kabeh panggunaan sing ana, lan mbandhingake karo versi sadurunge kanggo ngerteni yen dheweke pancen wis apik. Aku seneng ngerti kabeh warta babagan gadget sing dakolehi, ilmu sing bakal dakkarepake kanggo dituduhake.