Timer Timer Timer: Ekstensi Chrome Paling larang supaya ora nggunakake Facebook

ngoptimalake wektu panggunaan Facebook

Kapan pungkasan sampeyan nggunakake Facebook? Wangsulane pancen bisa "sawetara menit kepungkur", amarga akeh wong sing duwe profil pribadi ing jejaring sosial iki cenderung ngenteni suwene wektu suwene ing lingkungan iki. Amarga alasan iki, bisa uga pitakon paling apik yaiku Suwene sampeyan nggunakake sambungan menyang Facebook ing dina, minggu utawa wulan?

Ngelingi manawa umume wong nggunakake Facebook ing pegaweane dhewe-dhewe, iki bakal dadi kegiatan prasangka perusahaan, amarga wektu produktif kanggo nindakake tugas sing ditugasake bakal kena pengaruh amarga para pekerja nggunakake akeh wektu nonton "Bab sing ora penting babagan kanca" ing jaringan sosial. Kasus sing padha bisa ditrapake kanggo siswa enom, sing mengko bakal cilaka ing kelas saben subjek. Sanajan ora rekomendasi lengkap, nanging kita wis nemokake «Ekstensi anekdot kanggo Google Chrome» sing ngukum panggunaan gedhe banget saka sing nggunakake kakehan wektu ing Facebook.

Kepiye cara kerja ekstensi iki kanggo Google Chrome?

Ekstensi sing wis dirujuk duwe jeneng "Timewaste Timer", sing mung kompatibel karo Google Chrome. Sanajan sampeyan bisa nginstal kanthi gratis, panggunaan kasebut sejatine diwakili jumlah dhuwit sing kudu sampeyan wenehake kanggo pangembang, sapa sing bakal ngatur "kanthi bener" yen sampeyan ora nggunakake jaringan sosial Facebook nganti suwe; sudut pandang umume yaiku ekstensi iki bisa dadi salah sawijining sing paling larang sing dituduhake ing jaman saiki, amarga pangguna kudu nggawe setoran 20 dolar menyang akun pangembang. Yen pangguna sing nggawe setoran ngentekake akeh wektu ing Facebook, dheweke bakal dihukum siji dolar. Miturut pangembang, sampeyan mung kudu nyambung menyang jaringan sosial iki kanggo wektu sing ora ngluwihi sakjam.

Sanajan ana langkah sing drastis, sawetara wong nganggep pilihan paling apik kanggo mandheg mbuang wektu ing Facebook, sanajan kanggo klompok liya, Iki minangka cara paling apik supaya cepet ilang $ 20 saka kanthong sampeyan.

Alternatif kanggo mungkasi mbuang wektu ing Facebook

Alternatif sing kasebut ing ndhuwur dudu jinis rekomendasi sing bisa digawe, amarga ana cara liya sing luwih gampang, luwih gampang lan uga gratis mandheg mbuang wektu ing Facebook. Salah sijine bisa didhukung karo aplikasi "Kontrol Parental", sing bisa diatur kanthi internal supaya pangguna komputer pribadi ora duwe kemampuan log in menyang profil Facebook utawa jaringan sosial liyane sing beda.

Ngelingi sing akeh wong sing mbuang wektu ngunjungi profil wong liya lan kanthi mriksa foto sampeyan ing Facebook, kita bisa uga kudu menehi watesan privasi tartamtu. Yen ngetik profil Facebook, bisa uga bakal weruh manawa kontak paling anyar katon ing tembok (ing warta), lan kita kudu nglarang kabar utawa publikasi kasebut ora katon. Kanggo nindakake iki, kita mung kudu pindhah menyang profil kanca kasebut (yen sampeyan pengin) lan penet tombol sing nyebutake «Tindakake» supaya ganti dadi «Mandheg ngetutake«; Kanthi iki, ora ana publikasi kontak iki sing bakal katon ing warta profil Facebook kita.

unfollow ing Facebook

Alternatif liya sing bisa ditampa, yaiku nyoba mung ndeleng publikasi sing teka saka kanca. Iki tegese kita kudu miwiti klasifikasi kabeh kontak sing wis ditambahake minangka "dikenal", sing sabanjure bakal nyebabake terbitane (sing kenalan kasebut) ora ditampilake ing warta. Yen duwe sawetara kontak sing dianggep kanca, kita mung bakal entuk kiriman, sing paling apik bisa uga sawetara, ora ana ewonan.

unfollow ing Facebook 01

Minangka kesimpulan, luwih becik nggunakake alternatif sing wis kasebut ing pungkasan minangka cilik trik kanggo mandheg mbuang wektu ing Facebook lan luwih becik, maneh maneh apa sing bisa narik kawigaten kita ing wektu tartamtu. Kajaba iku, menehi setoran $ 20 kanggo pangembang sing ora ngerti apa-apa lan sing janji yen dhuwit bakal kanggo nggawe aplikasi anyar ora dadi jaminan lengkap yen bakal mandheg mbuwang wektu ing Facebook amarga ekstensi, mung kompatibel karo Google Chrome lan mulane, ana sing bisa ngetik profil masing-masing nggunakake browser sing beda banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)