Tindakake feed RSS favorit karo DodoFeed

Dodofeed

DodoFeed minangka alat sing menarik iku bakal ngirit wektu, papan lan dhuwit kanthi akeh thanks kanggo sumber daya lan fungsi sing beda-beda kanggo nggabungake karo pangembang nalika ngetrapake RSS Feeds.

Sanajan ana aspek sing penting banget lan menarik nalika nggunakake RSS feed reader iki, uga ana sawetara rasa ora nyaman sing bisa uga kudu ngerti yen nggunakake utawa ora.

Keuntungan sing paling penting saka pamaca RSS DodoFeed RSS

DodoFeed minangka aplikasi web, sing kudu mbutuhake lengganan karo data. Beda karo alat online liyane sing saiki ana, DodoFeed ora ngidini kita nggandhengake karo jaringan sosial sing wis ana saiki, mula kita kudu nggawe registrasi konvensional ing formulir kontak sampeyan. Email uga sandhi sing aman yaiku sing bakal ditegesi minangka tumindak pisanan. Sawise nindakake operasi iki, kita kudu menyang kothak layang kanggo ndelengDeleng kabar saka pangembang. Kita ora kudu negesake babar pisan, amarga email sing wis didaftar mung bakal nampa ringkesan warta paling penting sing digawe ing web.

Sampeyan bisa uga kepengin ngerti saiki Warta penting apa sing bakal tekan kothak mlebu?

Iki minangka bagean sing paling apik, amarga yen wis langganan DodoFeed, sampeyan kudu mbukak alat iki kanggo miwiti ndeleng kabeh warta saka macem-macem situs web. Ing sisih ngisor sampeyan bisa ngerteni akeh lengganan, sing wis disetel kanthi default dening pangembang DodoFeed.

Dodo Feed 01

Sampeyan bisa mriksa saben feed RSS kasebut kanthi ngeklik tombol biru sing ana ing endi. Yen sampeyan ora pengin duwe, sampeyan mung kudu milih nganggo tombol mouse ing komputer, tumindak sing bakal nggawe sampeyan mlumpat menyang jendela liyane ing ngendi sampeyan bisa mbusak langganan kasebut.

Sadurunge miwiti nindakake tugas iki, disaranake sampeyan supaya kabeh langganan kasebut wis suwe, amarga pangembang nganggep penting lan kita bisa uga mbutuhake wektu tartamtu. Mengko yen kita ndeleng manawa saran kasebut durung bener utawa cukup, mula kita bakal bisa mbatalake langganan sing disaranake dening DodoFeed.

Rada adoh ing wilayah iki feed RSS sing disaranake dening DodoFeed kita bakal nemokake sawetara opsi tambahan, sing bakal mbantu kita:

  1. Tinjau maneh kunjungan sing wis digawe ing lengganan (kanthi Kunjungan Terakhir).
  2. Tambah sumber anyar (Tambah Sumber).

Pilihan kaping 2 sing wis kasebut kasebut mbutuhake proses manual nalika lengganan feed RSS sing ora ana ing dhaptar sing disaranake. Kita bakal menehi conto conto cara nambah sumber anyar, nggunakake tombol kasebut lan blog Cuka Killer:

  • Kita mlebu blog Vinagre Asesino.
  • Kita nyalin URL sing ditampilake ing garis ndhuwur (utawa ing paling apik kanggo feed rss sampeyan).
  • Saiki kita mbukak akun DodoFeed.
  • Kita milih tombol «+ Tambahake Sumber".
  • Ing papan sing ditampilake, kita kudu nempelake alamat sing wis disalin sadurunge.
  • Kita pencet tombol «Entrar".

Kanthi langkah-langkah sing disaranake, kabeh warta sing digawe ing Vinagre Asesino bakal dilaporake liwat feed RSS masing-masing ing DodoFeed; sampeyan bisa nggunakake cara kanggo jinis blog utawa kaca web, kanggo saluran YouTube tartamtu lan lengganan. Ana unsur tartamtu sing bisa uga ora ditambahake kanthi otomatis utawa miturut sing disaranake ing ndhuwur, mula sebabe luwih apik yen kita nemokake lambang RSS ing situs web, kita klik banjur pilih apa sing ditampilake ing bilah alamat banjur salin menyang akun DodoFeed.

Siji-sijine masalah yaiku kita ora bakal bisa ngimpor saluran lan langganan saka layanan liyane sing duwe akun; uga ora bisa ngekspor menyang langganan sing disaranake dening DodoFeed menyang file ing komputer, soko sing paling migunani yen kita pengin ngimpor menyang layanan liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.