Tindakake peluncuran iPhone 14 urip karo kita

Ing kesempatan iki sampeyan bisa terus karo kita manggon lan ing perusahaan saka kolega kita saka News iPhone peluncuran iPhone anyar 14. Sampeyan bakal seneng komentar kabeh tim saluran YouTube saka AllApple lan mengko sampeyan uga bisa terus gabung ing podcast saben minggu.

Kita nggawe inovasi kanthi kolaborasi karo mitra kanggo nggawa sampeyan teknologi paling anyar. Yen sampeyan ora pengin kantun apa-apa, tetep nyambung menyang saluran iPhone News Telegram. Elinga, kita bakal dadi sing biasa, nanging ora ing ngendi wae, kita wis sementara pindhah menyang saluran YouTube Actualidad Gadget.

Ing endi sampeyan bisa ngetutake acara presentasi iPhone 14? Prasaja, ing saluran YouTube Actualidad Gadget, kapten ing kesempatan iki dening kanca tim Luis Padilla. Sampeyan bisa uga mikir kenapa owah-owahan iki amarga lan kenapa kita ora nggawe presentasi ing saluran YouTube TodoApple, tim Actualidad iPhone, Actualidad Gadget lan Soy de Mac, kaya sing wis ditindakake.

Jumuah kepungkur, 2 September, saluran YouTube TodoApple kita dikritik amarga video "Carane nginstal iOS 16 Beta kanthi gampang saka iPhone sampeyan", video kaya akeh liyane kang kita nuduhake carane nginstal beta iOS 16. complaint iki dening media saingan mimpin kanggo pambusakan video, karo puluhan ewu views, lan pamblokiran saluran kanggo minggu, kang ngalangi. kita saka nggawa sampeyan kabeh informasi ing iPhone 14 lan iOS 16 ing wektu nyata. Nanging, padha ora bakal bisa ngalahake kita utawa prasetya kita kudu menehi informasi sing paling apik, supaya wektu iki kita bakal nindakake liwat teknologi kita. saluran umum, News Gadget.

Acara kasebut bakal ditindakake sesuk, 7 September, gumantung saka lokasi geografis sampeyan. Priksa dhaptar ing ngisor iki yen negara sampeyan ana lan priksa kapan acara Apple khusus bakal diwiwiti ing ngendi kita bakal weruh iPhone 14 anyar:

  • Cupertino: 10: 00h
  • Pantai Timur AS: 13: 00h.
  • UK: 18: 00h
  • India: 22: 30h
  • Australia: dina sabanjuré ing 1:00 (AWST/AWDT), 2.30:3 (ACST/ACDT), 00:XNUMX (AEST/AEDT)
  • Selandia Anyar: dina sabanjuré jam 5:00 (NZST/NZDT)
  • Spanyol (Semenanjung): 19: 00h
  • Spanyol (Kapuloan Canary): 18: 00h
  • Costa Rica: 11: 00h
  • Panama: 12: 00h
  • México: 12: 00h
  • Kolombia: 12: 00h
  • Ecuador: 12: 00h
  • Venezuela: 13: 00h
  • Chile: 14: 00h
  • Uruguay: 14: 00h
  • Argentina: 14: 00h

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->