Tinjau speaker cerdas Sistem Energi 5

Dina iki, kita bakal nggawa review sing apik banget. Kita wis nyoba sawetara dina salah sawijining aksesoris omah sing paling dituntut. a speaker pinter kompatibel karo Alexa, khusus ing Speaker Sistem Cerdas Energy 5. Lan pengalamane pancen kepenak banget.

Kita ndeleng kepiye omah-omah kita, liwat piranti, saya modern. Kita wis duwe aksesoris kanggo ngresiki sing bisa dikontrol nganggo smartphone, kayata pembersih vakum sing cerdas. Apamaneh platform streaming sing uga digunakake, nganggo utawa tanpa ponsel, ing TV.

Alexa ing layanan kita karo Smart Speaker 5

Thanks kanggo piranti kayata speaker cerdas Energy Sistem, kita bisa duwe layanan salah sawijining asisten swara sing paling misuwur. Alexa, asisten swara sing digawe dening Amazon sing maha kuwasa bakal mbantu kita nindakake tugas saben dinane.

Kabeh informasi ing layanan mung kanthi nyebut jeneng sampeyan. Asisten cerdas sing bakal nulungi kita informasi sing sampeyan butuhake kanthi cepet mung karo takon. Resep, maca pesen, ramalan cuaca, kabeh sing bisa dipikirake, cukup takon banjur wangsulan. Luwih saka sing sampeyan bayangake, lan ing kene sampeyan bisa Warp ing Amazon kanthi pengiriman gratis.

Speaker cerdas 5 speaker cerdas nerangake babagan kesenjangan ing pasar sing isih sawetara pabrikan wani. Kejaba pamicara Amazon dhewe, kita ora nemokake alternatif sing bisa dipikirake. Lan speaker cerdas Sistem Energi nawakake kualitas swara, panyambungan sing apik banget lan desain lan finish sing cocog ing pojok omah wae.

Piranti sing "nyambung" luwih akeh ning omah sarana sing luwih gedhe sampeyan bakal duwe speaker cerdas iki. Ing omah konvensional, tekane otomatisasi omah luwih alon. Sanajan berkat lampu cerdas, tv pintar, lan mesthine kanggo smartphone, mbaka sethithik omah kita bakal luwih cerdas. Matur nuwun kanggo speaker 5 sing cerdas, saliyane bisa ngrungokake pawarta utawa ngerti ramalan cuaca Kita bisa menehi pesenan langsung menyang Alexa. Bmudhun padhang cahya, urip utawa mateni TV, utawa malah mateni suhu kamar jam 25º 

Kaya sing kita ucapake, gumantung karo piranti sing ana sambungan internet sing ana, speaker pintar bakal luwih migunani. Mula, pengalaman panggunaan bakal gumantung banget ing saben kasus tartamtu. Sanajan kita bisa ujar manawa mung speaker kanggo muter musik kita, lan yen kasedhiya Alexa kanggo pitakon wis apik.

Desain sing sederhana lan modern

Speaker Sistem cerdas 5 rak salinan

Salah siji sing utama Sampeyan kenek sing ana ing wiwitan ing pamicara Amazon dhewe iku sabenere desain. Desain ceroboh kanthi garis lan warna sing sithik lan sawetara kemungkinan. Malah model anyar tetep njaga warna ireng lan bentuk silinder kanthi garis dhasar banget. 

Sistem Energi ngganti konsep iki kanthi lengkap pamicara sober karo pamicara sing cerdas 5. Karo a bentuk squarer lan nuansa sing luwih entheng nggawe Alexa luwih pas karo gaya omah apa wae. Kanthi konstruksi ing bahan berkualitas, lan bahan warna biru muda sing entek ing speaker lan plastik putih, bisa mlaku kanthi apik kanthi ngarsane.

Salah sawijining ciri fisik saka jinis speaker, yen mbandhingake karo sing digunakake mung kanggo muter musik, yaiku posisi. Kita temokake kontrol ing sisih ndhuwur lan iki ngadeg jejeg ing meja utawa rak nawakake swara silinder sing luwih becik tekan ing endi wae ruangane. Yen sampeyan lagi nggoleki tuku saiki ing Amazon tanpa biaya pengiriman.

Speker cerdas 5 kanthi bagean

Dadi kita waca ing sisih ndhuwur tombol kontrol puter maneh lan liya-liyane. Ing sisih ngisor, kita nemokake tombol push kanggo "njaluk" Alexa. Tombol sing kudu dicet mung yen mikropon bisu. Ing tengah, kita duwe tombol urip / mati sing uga muter / ngaso. 

Speaker Sistem cerdas Sistem 5 tombol

Ing kothak sing padha, kita uga duwe tombol volume munggah lan mudhun. Iki uga bakal bisa ditindakake lagu maju utawa mundur. Tombol kanggo ngakses menu Saka konfigurasi. Lan pungkasane tombol kanthi utilitas sing menarik, kanggo mikropon bisu. Kanthi tombol iki diaktifake, lampu LED abang bakal murup ing speaker. Lan speaker ora bakal ngrungokake kita yen nelpon Alexa.

Ing ndhuwur tombol yaiku rong mikrofon arah. Kita kudu ujar manawa kita kaget banget karo sampeyan sensitivitas sing apik banget. Dheweke ngrungokake lan rawuh yen ujar Alexa saka prakteke ing endi wae ing ruangan kasebut. Malah ing jarak sing luwih gedhe tinimbang sing diarepake.

Sisa awak sampeyan padha homogen. Wis ujung sudhut dibunderaké ing jaring speaker bisa dipasang kanthi lancar ing bingkai plastik ireng. Ing sisih mburi, kita nemokake input daya lan port sambungan tambahan kanggo konektor mini jack. Smart Speaker 5 nawakake akeh, njaluk saiki ing Amazon.

Karakteristik teknis pamicara cerdas Sistem Energi 5

Yen ndeleng karakteristik teknis sing ditawakake penutur iki, bisa ditemokake kasunyatan lan nomer menarik. Speaker sing cerdas 5 duwe Swara stereo 2.0 lan karo a kekuwatan luwih saka prayoga saka 16W. Aja nganti pamicara sing kuat bisa ngrungokake musik banter ing ruang terbuka. Nanging ing kamar turu utawa ing ruang tamu nawakake swara sing asri lan bening kanthi level volume sing cukup.

La Konektivitas Bluetooth karo akun sing kelas 2, sing makarya karo Frekuensi 2.4 Ghz lan karo nganti 20 meter. Saliyane WiFi panyambungan nirkabel utawa Bluetooth, kita bisa nyambungake piranti liwat Input jack mini 3.5mm. Uga nyorot ing panyambungan sing nawakake karo sawetara pamicara kulawarga Energi Sistem saka ngendi kita uga bisa nikmati Alexa.

Sorotan a kothak akustik dibangun ing kayu sing nawakake anget lan kualitas swara saka speaker sing cerdas 5. Lan lengkungan cahya LED sing ngubengi kabeh sisih ndhuwur lan ngganti warna miturut urutan sing diwenehake utawa kahanan sing ana. Instalasi lan panggunaan bisa disederhanakake kanthi efektif aplikasi darmabakti lan eksklusif matur nuwun kanthi cepet, sampeyan bakal bisa nggunakake speaker kanthi kapasitas lengkap.

Wi-Fi Multiroom Energi
Wi-Fi Multiroom Energi
Pangembang: Sistem Energi
Price: free

Tabel spesifikasi teknis teknis speaker 5 sing cerdas

Brand Sistem Energi
Model pamicara pinter 5
Sistem swara Stereo 2.0
Potencia 16W -2 speaker 8W-
Mikrofon 2 arah-omni
Conectividad WIFI - Bluetooth - Jack aux 3.5 mm
Frekuensi kerja 2.4 GHz
Ngrangkep nganti 20 meter
Dimensi 112 x 112 x 211
Bobot 1.260 kg
Rega 99.88 €
Link tuku Speaker Sistem Cerdas Sistem Energi 5

Pendapat editor

Pros

  • Desain modern lan modern
  • Sensitivitas mikropon
  • Regane terjangkau
  • Wangsulan cepet

Contra

  • Ora ana batere
  • Tenaga sithik kanggo musik ruangan
Speaker Sistem Cerdas Sistem Energi 5
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
99,88
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Kinerja
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 70%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->