Tinjau Speaker Sistem Energi Sistem 7

Panutup Speaker Sistem Energi 7

Dina iki kita nggawa analisis khusus banget, lan sepisan maneh saka tangan kanca-kanca Sistem Energi. Sajrone katalog produk sing ana gandhengane karo swara lan musik, wektu iki kita milih sing bisa narik kawigaten, yaiku Speaker Ngarep 7.

Apa sampeyan mikir yen wayahe wis teka kanggo CD sampeyan? Ora ana sing nyatane saka kasunyatan. Kaya sing kita ngerteni, cara ngrungokake musik wis akeh berkembang ing sawetara taun kepungkur. Kajaba iku, saiki kita milih musik saka dhaptar Aplikasi lan streaming. Malah format fisik dhewe uga ora ana gandhengane. Kanggo nyukupi kebutuhan sing akeh, Energy System nawakake produk iki.

Speaker Sistem Energi Sistem 7, kesempatan liyane kanggo CD sampeyan

Peralatan swara Home Speaker 7 saka Energy Sistem, duwe sambungan Bluetooth paling canggih generasi. Sambungan sing ngidini swara sing stabil lan kualitas bisa nyambungake piranti apa wae. Nanging uga, lan iki warta, ing stereo iki kita bisa ngrungokake CD favorit. Apa sampeyan mikir manawa CD sampeyan wis entek? Durung! Tuku Energy Sistem Home Audio 7 saiki ing Amazon.

Sistem Energi, lumantar dHome Speaker 7, nylametake format CD fisik saka rak-rak kita. Kanthi produk sing nggabungake kenyamanan kanthi sampurna muter musik saka piranti apa wae. Y kanthi tambahan kanthi bentuk CD player sing menehi plus penting kanggo sing kepengin format fisik.

Speaker Sistem Energi Sistem Energi 7 ing omah

Yen sampeyan mikir, pirang-pirang taun sampeyan tuku stereo kanggo omah sampeyan? Saiki, cara ngrungokake musik ora ana gandhengane karo apa sing wis sepuluh taun kepungkur. Nanging sapa sing ora duwe tumpukan CD sedhih ing omah? Saiki, saliyane bisa seneng streaming musik saka platform apa wae. Lan kekuwatan sambungake smartphone utawa tablet kanthi cara sing paling efisien. Kita uga bisa nguripake CD kasebut sing kita tuku ing sawijining dina.

Iki minangka Energy Energy Home Speaker 7

Fisik, gadget iki kanggo musik adoh saka speaker lan aksesoris konvensional sing bisa dipikolehi ing perusahaan apa wae. Tenan kita ana ing ngarep peralatan musik sing lengkap. Diilhami dening tim musik sing sukses banget, dibaptis nalika "rantai mini". Format sing ngrusak tim sing luwih gedhe.

Speaker Sistem Energi Sistem Energi 7 yaiku set 3 barang. ing "tengah" utawa bagean utama ngendi kita temokake ing kontrol tutul, port mlebu lan outletlan Pamaca CD. Lan loro pamicara independen sing bisa kita pasang bebarengan utawa kanthi kapisah. Nanging sampeyannganggep yen sambungan saka speaker karo bagean utama yaiku liwat kabel. Dadi mobilitas diwatesi. Titik negatif?

Unit tengah

Speaker Sistem Energi Sistem 7 USB

Ing sisih ngarep, kanthi desain elegan lan ngati-ati banget, kita nemokake rong pungkasan. Dipérang kanthi horisontal, kita bakal weruh kepéngin pérangan ngisor rampung nganggo bahan logam. Ing artikel kasebut kita temokake a Tombol fisik kanggo mbukak tray DC lan puter maneh lan kontrol menu. Kajaba iku, ing sisih kita duwe Port USB, lan liyane input analog kanggo kabel jack mini 3,5 mm.

Ing ndhuwur saka ngarep, rampung nganggo plastik ireng mengkilap kita nemokake layar.  Ing sangisore layar yaiku tray pamuter CD. Uga ditemokake ing tombol urip / mati Saka piranti kasebut. Lan rodha kanggo kontrol volume, sing uga bisa digunakake kanggo navigasi menu utawa nyetel menyang stasiun. Konco mburi kita duwe kabel listrik, lan loro input kanggo nyambungake speaker.

Ahli swara

Speaker Sistem Energi Sistem 7 speaker

Yen ndeleng pamicara, kita bakal kepiye kepiye yasanipun dhasar. Kanthi awak kayu lan gril ireng digawe saka bahan tekstil kanthi gaya retro murni. Panampilane pancen apik banget amarga gamblang. Lan matur nuwun kanggo a desain rada garish lan klasik bakal cocog banget ing pojokan apa wae saka omah wae.

Ukuran speaker supaya gampang "kepenak" ing rak utawa rak apa wae. Karo a dhuwuré 220mm lan jembaré 180mm, ukurane ora bakal dadi masalah kanggo nyelehake ing endi sing dikarepake. Mesthi wae, kita ora kudu lali Saben speaker duwe kabel sing kudu disambungake menyang unit tengah. Konektor kabel gampang banget kanthi ujung "klik" sing bisa dilebokake lan dicopot detik.

Home Speaker 7, fleksibilitas kanggo kabeh musik sampeyan

Speaker Sistem Energi Sistem 7 tombol

Duwe piranti kanggo muter musik, saliyane headphone, penting banget ing omah wae. Nalika arep tuku pamicara, kita kudu mikir sawetara perkara. Desain, kekuwatan, otonomi, lan mesthine regane. Pembicara Ngarep 7 dicokot saka latar iki demarcated amarga dununge ing sektor pasar liyane. Saiki, ing kasus iki Iki dudu speaker portebel.

Kanthi piranti iki kita temokake stereo tetep lawas, nanging kanthi playability luwih gedhe. Kanthi ukuran lan desain sing disenengi wiwit wiwitan. Lan sing paling penting, kanthi rega sing nggawe dheweke menarik lan opsi serius kanggo ngisi omah kanthi musik sing paling disenengi.

Salah sawijining aksesoris sing mbedakake karo piranti audio liyane yaiku remot kontrol. Remote cilik sing nggawe kita ora perlu sesambungan karo tim kasebut kapan wae. Saliyane bisa ngontrol puter maneh musik Bluetooth saka smartphone, kanthi remot uga bisa ngontrol keperluan liyane sing ditawakake. Ing kene sampeyan bisa tuku Energy Sistem Home Audio 7 ing Amazon kanthi rega sing menarik banget.

Speaker Sistem Energi Sistem 7 adoh

Kita bisa muter musik, kaya sing wis dikomentari nganggo CD. Kajaba iku, pamuter uga muter CD sing direkam ing Format MP3. Kanthi cara Port USB sing ditemokake ing sisih ngarep, kita bisa muter musik saka USB stick utawa memori eksternal. Bebarengan karo input USB, kita uga bisa nemokake Input analog jack 3,5mm ing ngendi kita bisa nyambung piranti eksternal liyane. 

Mesthi wae kita duwe sambungan Bluetooth, kelas 2 kanthi frekuensi kerja 2.4 GHz lan karo udakara nganti 10 meter adoh. Kompatibilitas karo kabeh profil nawakake sambungan kanthi swara stabil tanpa potongan utawa gangguan.

Nyorot yen  Speaker Sistem Energi Sistem 7 yaiku dilengkapi radio FM. Ekstra meh dilalekake dening umume produsen. Lan, utamane ing piranti tetep kaya iki, dihargai banget. Wis Rentang frekuensi FM: 87,5 ~ 108MHz. Kita duwe nganti 50 preset pencarian otomatis. Lan kita uga bisa ngatur telusuran kanthi manual.

Tabel Spesifikasi Teknis

Brand Sistem Energi
Model Speaker Ngarep 7
Potencia 30 Watt - 2 x 15W 4 "Speaker Range Lengkap -
Pamuter CD CD-R CD-RW MP3 kompatibel
Bluetooth Kelas 2 kanthi frekuensi 2.4 GHz
Ngrangkep nganti 10 meter
Input analog Jack 3.5mm
Radio FM YES kanthi 50 prasetel 
Layar LED
Kontrol adoh SI
Ukuran speaker X x 180 220 120 mm
Ukuran unit tengah X x 154 127 253 mm
Rega Euros 99.90
Link tuku Audio Sistem Rumah Tangga 7

Speaker Energi Sistem Keuntungan lan Kekurangan 7

Pros

Desain sing ati-ati kanthi tampilan sing elegan lan sederhana sing pas karo omah apa wae.

Opsi sing beda-beda kanggo bisa ngrungokake musik kanthi macem-macem cara.

Duwe radio FM minangka titik ekstra sing kudu dipikirake.

Kontrol jarak jauh bisa ngontrol kabeh pilihan.

Pros

  • Desain sing wicaksana lan elegan
  • Kabeh format ing siji piranti
  • Radio FM
  • Kontrol multifungsi

Contra

Iki dudu piranti seluler.

Speker disambungake menyang headunit liwat kabel, sing matesi mobilitas.

Butuh colokan lan ora ana batere.

Contra

  • Ora portebel
  • Kabel kanggo nyambungake speaker
  • Ora duwe batere internal

Pendapat editor

Speaker Energi Sistem Energi 7
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
99,90
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 60%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.