Tips kanggo entuk manfaat saka printer

Tips kanggo nyimpen tinta

Printer wis dadi elemen sing praktis ora bisa ilang ing omah, jaman digital nggawe kita cepet adaptasi karo lingkungan digital, nanging ... Sapa sing durung kudu mlayu saka omah golek perusahaan percetakan kanggo njaluk tiket pesawat? Mula, yen regane regane murah, umume wong milih tuku printer kanggo omah.

Nanging, kita mesthi bisa entuk luwih saka jinis produk iki, mula kita pengin nuduhake trik sing paling apik kanggo entuk manfaat saka printer ing omah, ngirit wektu lan dhuwit ing dalan. Aja lali!

Dadi tetep karo kita lan temokake trik-trik kasebut sing bisa dadi master printer ing omah.

Tuku dhewe printer sing cocog karo kabutuhan sampeyan

Printer sing disambungake

Ana kabeh ukuran, monokromatik, laser ... Kayane dadi kekacoan utama, dadi sing paling normal yaiku kita menyang toko lan entuk sing cocog karo anggaran utawa anggaran kita, nanging investasi kasebut mesthi biasane ngirit. Pramila kita kudu mikir manawa umume arep nyithak dokumentasi, foto utawa konsumsi campuran. Sawise kabutuhane ditemtokake, kita bisa nyedhaki perusahaan sing bisa dipercaya kanggo entuk printer sing bakal cocog karo apa sing dikarepake. tanpa ninggalake dhuwit akeh banget ing dalan.

Pancen ora ana bedane kualitas ing antarane printer laser lan tinta, nanging printer laser biasane dirancang kanggo nahan beban kerja sing luwih dhuwur, mula yen sampeyan duwe perusahaan gedhe lan sampeyan bakal ngaturake dhewe kanggo nyithak dokumen sing akeh banget, laser kasebut printer bakal dadi pilihan sampeyan. Nalika sampeyan nggunakake printer klasik lan domestik, pilihane cetha, printer tinta asring luwih murah lan luwih gampang dijaga.

Sing pertama yaiku konfigurasi

Cara nyiyapake printer

Ing wektu saiki, sampeyan kudu eling manawa pabrikan printer utama wis duwe piranti lunak ing jaringan, nanging yen duwe PC sing ditinggalake utawa ilang aksesoris konfigurasi kanggo printer, disaranake trik sederhana iki . Bukak mesin telusuran sing dipercaya, kayata Google, lan ketik model printer sampeyan kanggo nggoleki driver sing paling anyar, contone: Driver HP Inkjet L38450 », kanthi cara iki kita langsung menyang situs web download sing cocog lan entuk piranti lunak paling anyar.

Printer lan driver sing diupdate penting banget supaya bisa entuk maksimal, elinga manawa kabeh ing komputer yaiku tarian sing bener ing antarane piranti lunak lan perangkat keras. Aja percoyo karo setelan gawan sing ditawakake sistem kaya Windows 10, amarga program saben merek biasane menehi informasi luwih lengkap uga profil konfigurasi sing luwih apik sing ngidini kita bisa nggunakake printer kanthi maksimal.

Gunakake font lan setelan daya kurang

Fon teks

Apa sampeyan pengin ngirit tinta? Dadi, sampeyan kudu ngerti manawa font tartamtu biasane nggunakake konten sing larang regane saka printer iki. Disaranake sampeyan milih News Times Romanmail minangka sumber utama nalika nyithak teks sampeyan. Ngganti font biasane gampang banget ing program kantor kaya Microsoft Word utawa Open Office. Sampeyan uga kudu ngerti carane ngatur panggunaan huruf kandel lan judhul, ora amarga nambah teks kanthi huruf tebal utawa huruf kapital supaya bisa entuk asil sing luwih apik nalika maca.

Kanthi cara sing padha, program driver printer kita bakal menehi kesempatan kanggo nyetak kanthi macem-macem jumlah, yen ora kepenak banget, kita bisa milih modhal hemat utawa kualitas rendah sing kasedhiya ing Windows, amarga kita bakal mbukak menyang Panel Kontrol> Printer> Preferensi Percetakan y ing panel konfigurasi, kita bakal milih mode «draft», Iki ora mung nyepetake cara printer, nanging bisa nyimpen tinta.

Apa sampeyan pengin ngirit nganggo tinta?

Kadhangkala kita mikir manawa sing paling larang paling efisien, nanging iki ora bener. Merek pasar utama kayata HP wiwit nawakake rencana panggantos kartrid tinta kanthi rega sing kompetitif. Contone, HP Instant Ink minangka layanan sing trep lan terjangkau sing ngidini sampeyan kasedhiya supaya kasedhiya tinta. Printer menehi tandha HP yen level tinta kurang lan HP dikirim terus menyang lawang, sadurunge entek. Ink Instan HP Iki adhedhasar kaca sing dicithak, dudu tinta sing sampeyan gunakake, mula ora preduli jinis dokumen sing kudu dicithak, yaiku foto warna kanthi kualitas maksimum utawa dokumen ireng lan putih, biayane bakal padha . Kanthi € 2,99 saben wulan sampeyan bisa nyithak nganti 50 kaca, kanggo € 4,99 saben wulan nganti 100 kaca lan € 9,99 saben wulan nganti 300 kaca. Kajaba iku, sampeyan bisa ngganti utawa mbatalake rencana kapan wae.

Yen kita nganggep rega kasebut kalebu kiriman kartrid anyar lan koleksi lan daur ulang sing lawas, uga fleksibilitas layanan, iki dianggep minangka alternatif sing apik banget kanggo omah sing biasane ana wong sing mbutuhake printer kanggo makarya, uga sing duwe anak umur sinau, bocah cilik utawa mung kanggo wong-wong sing pengin duwe katenangan yen tinta mesthi kasedhiya nalika nyithak. Temenan HP njamin kualitas lan daya tahan cetakan sampeyan kanthi Tinta HP Asli, Thanks kanggo layanan Ink Instan, dheweke langsung tekan lawang sampeyan. Jaminan sing bakal ngidini sampeyan nikmati dokumen lan foto sing bakal suwe saya suwe lan regane luwih murah tinimbang sing sampeyan kira. Kanthi cara iki kita priksa manawa printer ora nandhang sangsara lan kita nggunakake tinta sing kompatibel karo kualitas apik.

Selaras lan kalibrasi printer sampeyan

Kalibrasi printer

Akeh pangguna sing ngerteni manawa kualitas lan kinerja printer saya suwe saya suwe. Kalibrasi lan selarasake printer bakal ngirit dhuwit lan masalah, ing pandhuan saka printer kita umume bakal nemokake dokumentasi sing dibutuhake kanggo nerusake alienasi printer, biasane Biasane prosedur sing cepet lan gampang sing ditindakake kanthi nggunakake lembar sing wis ditemtokake minangka pandhuan.

Muga-muga tips kanggo entuk paling akeh saka printer migunani kanggo sampeyan, saiki sampeyan bakal bisa nindakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Serge Rivas ngandika

    Saran sing apik banget, kepenak duwe printer Wi-Fi ing omah, aku sukses banget, amarga bisa digunakake saka piranti apa wae, pancen kepenak banget.

bool (bener)