Amazon Echo Dot sing anyar wis dadi kasunyatan

Amazon Echo Dot

Wingi wae, kita ngerti kanthi sengaja ngluncurake gadget mbesuk saka Amazon. Aku ora ngerti amarga ana kesalahan utawa amarga direncanakake kaya ngono, nanging dina iki Amazon wis nampilake cara resmi Amazon Echo Dot anyar, pamicara sing pinter bakal njupuk Alexa, asisten virtual ing endi Amazon Echo ora.

Amazon Echo Dot anyar nggabungake sawetara fitur anyar dibandhingake karo model sadurunge, nanging isih kalebu versi Echo Amazon sing kondhang.

Amazon Echo Dot anyar duwe nganti 7 mikropon kanggo ngrungokake luwih apik

Amazon Echo Dot sing anyar duwe speaker tunggal nganti pitung mikropon kanggo njupuk swara ing kamar supaya Alexa bisa digunakake kanthi luwih apik. Alexa bakal ditambah ing gadget iki, ora mung liwat resepsi swara sing luwih apik, nanging uga liwat hardware sing luwih kuat sing ngidini asisten bisa kerja kanthi luwih cepet lan uga nggabungake sambungan karo aplikasi Alexa dadi kita bisa ngontrol piranti liwat ponsel utawa jam tangan.

Amazon Echo Dot

Amazon Echo Dot isih duwe outlet, yaiku, ora duwe batere lan duwe lampu sing dipimpin sing bakal mbantu kita ngerti nalika piranti ngrungokake utawa nindakake tugas liyane. Kajaba iku, Amazon Echo Dot duwe sambungan Bluetooth lan WifiMula, saliyane nyambung menyang Internet, gadget Amazon anyar bisa disambungake menyang piranti liyane liwat Bluetooth. Layanan sing ditemokake ing Amazon Echo uga bakal ditemokake ing versi iki, kalebu kemungkinan sambungan karo piranti cerdas kayata lampu bohlam utawa kunci cerdas.

Amazon Echo Dot larang regane $ 49,99, rega sing luwih murah tinimbang versi sadurunge. Tujuane penurunan rega iki yaiku adol unit liyane. Mangkono, kaping pisanan kita ndeleng kepiye piranti iki bisa dituku nganggo kothak 5 utawa 10 unit. Malah ing paket kasebut, Amazon menehi unit.

Secara pribadi, aku nganggep Amazon Echo Dot sing anyar minangka piranti sing kepengin weruh, nanging aku mikir bisa nambah aspek portabilitas bakal luwih apik tinimbang nambah aspek sambungan, sanajan yen ditanggulangi, masarakat ora bakal tuku kothak multi-unit Amazon Echo Dot Utawa mungkin ya?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.