Toko online Huawei eStore kasedhiya kanthi penawaran

Huawei bubar mbukak toko anyar ing Madrid, sing wis duwe rong ruang, lan siji ing Barcelona sing kudu dadi sambutan kanggo Kongres Dunia Seluler taun 2020, sing pungkasane dibatalake. Nanging, ana sektor sing isih nolak perusahaan Asia ing Spanyol, yaiku penjualan online langsung. Nganti saiki, kita mung milih toko fisik utawa toko online saka panyedhiya liyane. Wiwit dina iki 2 Maret, Huawei mbukak toko online lan ngrayakake kanthi promosi menarik kanggo kabeh pangguna ing endi FreeBuds 3 bakal dadi protagonis utama.

Spanyol bakal dadi Negara katelu Eropa ing duwe Toko Huawei kanthi online, bebarengan karo Prancis lan Jerman. Ing acara peluncuran HUAWEI eStore, pangguna bakal bisa entuk manfaat nawakake pambuko eksklusif saka 02 nganti 09 Maret, sampeyan bisa ngetik toko ing LINK iki.

Spanyol minangka salah sawijining pasar paling kuat kanggo Huawei. Kita wis suwe dadi pimpinan saluran distribusi sing saiki ana. Sukses pambukaan Huawei Space ing Madrid wis nyengkuyung kita supaya uga taruhan ing saluran online, nawakake kesempatan kanggo para konsumen supaya bisa tuku produk, kanthi cara sing paling kepenak kanggo dheweke.

Iki minangka penawaran utama sing ditemokake:

  • Diskon € 20 kanggo tuku luwih saka € 30
  • Pengiriman gratis babar pisan ing 48 jam
  • Headphone FreeBuds 3 gratis nalika sampeyan tuku Huawei P40 Lite
  • Headphone FreeBuds 3 lan mouse nirkabel gratis nalika tuku Huawei MateBook D15
  • Diskon 30% kanggo Huawei Watch GT 2 (€ 179,00)
  • Diskon 30% kanggo Huawei P30 Lite (€ 249,00)

Lan iki kalebu sawetara Huawei nawakake ing eStore. Kangge sampeyan bisa ndeleng kahanan tuku lan ndeleng analisis sing wis ditindakake ing piranti kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)