Mei PlayStation Store kebak tawaran

PS Store

Minangka paribasan, nganti XNUMX Mei, aja nyopot jas sampeyan, lan kurang saka udan tawaran sing nggawe kita kaget. Sony wulan iki ing PlayStation Store. Wiwit saiki, sampeyan duwe diskon kanggo puluhan judhul kabeh jinis lan kanggo konsol utama Jepang: wiwit pungkasan PlayStation 4, liwat PS Vita lan malah sing wis disamak PlayStation 3.

Ing antarane judhul sing bakal ditemokake, sampeyan bakal bisa ndeleng diskon nganti 50 persen kanggo pangiriman sagas sing kondhang minangka Jahat Pendhudhuk, Bukit Sepi, Tekken, SoulCalibur, Makam Raider Lan liya-liyane dawa. Coba priksa dhewe lan priksa dhaptar sing ngringkes kabeh tawaran kasebut, ing antarane bakal ana tawaran sing bisa narik kawigaten sampeyan.

 

PLAYSTATION 4

EA SPORTS NBA LIVE 14 (PS4)
€ 69,99, saiki € 49,99

Madden NFL 25 (PS4)
€ 69,99, saiki € 49,99

Edisi Ultimate Stealth Inc.
€ 12,99, saiki € 6,59

PLAYSTATION 3

Capcom vs SNK 2
€ 9,99, saiki € 4,99

Sonic Heroes
€ 9,99, saiki € 4,99

3 ing 3 NHL Arcade
€ 7,99, saiki € 2,99

Dendam Backbreaker
€ 14,99, saiki € 6,99

perang 1943
€ 9,99, saiki € 4,99

Perang: Bad Company 2
€ 19,99, saiki € 6,99

Manuk waja
€ 19,99, saiki € 9,99

Sedulur: Dongeng Rong Anak
€ 14,99, saiki € 4,99

PARADISE BURNOUT
€ 19,99, saiki € 7,99

Karnivora: Dinosaur Hunter HD
€ 9,99, saiki € 4,99

Castle Crashers
€ 13,99, saiki € 6,99

Kastil Ilusi sing Dibintangi Mouse Mickey
€ 12,99, saiki € 5,99

Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD
€ 12,99, saiki € 4,99

Command & Conquer Tandha Abang 3 Tantangan Panglima
€ 9,99, saiki € 4,99

Crysis 2
€ 19,99, saiki € 6,99

Darksiders
€ 19,99, saiki € 4,99

Darksiders II
€ 49,99, saiki € 9,99

Darksiders II Mangsa Pass
€ 19,99, saiki € 9,99

Pulo Mati
€ 14,99, saiki € 7,49

Dead Rising 2 Ora Ana Rekor
€ 14,99, saiki € 6,99

DiRT Showdown
€ 59,99, saiki € 5,99

DiRT3
€ 19,99, saiki € 6,99

Dragon Age II
€ 19,99, saiki € 6,99

Dragon Age: Origins
€ 19,99, saiki € 6,99

Dragon Ball Z: Battle of Z (PS3) (Diskon rampung tanggal 20 Mei)
€ 54,99, saiki € 24,99

F1 2012
€ 19,99, saiki € 4,49

Wali Bumi Tengah
€ 14,99, saiki € 5,99

Kepiye Cara Urip
€ 14,99, saiki € 7,49

Cukup jalaran 2
€ 14,99, saiki € 7,99

LEGO Pirates of the Caribbean
€ 19,99, saiki € 9,99

LEGO Harry Potter: Taun 5-7
€ 19,99, saiki € 9,99

limbo
€ 9,99, saiki € 4,99

Lord of the Rings: Perang ing Lor
€ 19,99, saiki € 9,99

Mass efek 3
€ 19,99, saiki € 7,99

efek Massa
€ 14,99, saiki € 6,99

Garis Medali Kehormatan
€ 9,99, saiki € 4,99

Metal Gear Solid: Peace Walker - HD Edition
€ 14,99, saiki € 6,99

Mirror kang Edge
€ 19,99, saiki € 4,99

MotoGP13 Kompak
€ 14,99, saiki € 6,99

NASCAR 2011 GAME
€ 9,99, saiki € 2,99

Perlu kanggo cepet Paling Wanted
€ 19,99, saiki € 9,99

Oddworld: Abeboxx
€ 6,19, saiki € 2,99

Okami HD
€ 13,99, saiki € 6,99

Resident Evil 4
€ 19,99, saiki € 9,99

Bundle Evil 1, 2 lan 3 Residen
€ 14,99, saiki € 6,99

Resident Evil 4 lan Resident Evil Code Veronica X
€ 19,99, saiki € 9,99

Numpak Neraka: Balesan
€ 49,99, saiki € 2,99

RISIKO: Faksi
€ 9,99, saiki € 4,99

Dogs Sleeping Digital Edition
€ 19,99, saiki € 9,99

Sonic Adventure 2
€ 7,99, saiki € 3,99

SOULCALIBUR V
€ 19,99, saiki € 6,99

Spesifikasi Line
€ 29,99, saiki € 7,49

TURNAMEN TEKKEN TAG 2
€ 19,99, saiki € 6,99

Biro: XCOM dinyatakake
€ 59,99, saiki € 9,99

The Cave
€ 12,99, saiki € 4,99

Peteng II
€ 29,99, saiki € 7,49

Prajanjian Sherlock Holmes
€ 19,99, saiki € 7,99

The Walking Dead S1 - Musim Pass
€ 14,99, saiki € 7,99

Wong mati sing mlaku-mlaku: Musim 2 - Ep. 1, Kabeh Sing Sisa
€ 4,99, saiki € 2,99

Turbo: Skuad Super Stunt
€ 44,99, saiki € 9,99

Gaya Uji Coba Urban
€ 14,99, saiki € 4,99

Cacing
€ 9,99, saiki € 4,99

Cacing 2: Armageddon
€ 14,99, saiki € 5,99

Cacing utama
€ 12,99, saiki € 5,99

Mungsuh XCOM Ing
€ 39,99, saiki € 9,99

 

PS VITA / PSP

Umur Zombi
€ 4,99, saiki € 1,99

EA OLAHRAGA FIFA Football
€ 49,99, saiki € 9,99

Fruit Ninja
€ 4,99, saiki € 1,99

Jagad Olahraga Indoor
€ 4,99, saiki € 1,99

limbo
€ 9,99, saiki € 4,99

Metal Gear Solid 3: Snake Eater - HD Edition
€ 14,99, saiki € 6,99

MUD - Kejuaraan Dunia Motocross FIM
€ 39,99, saiki € 9,99

Muramasa lair maneh
€ 24,99, saiki € 9,99

Oddworld: Stranger Wrath HD
€ 12,99, saiki € 4,99

Tinju Nyata
€ 9,99, saiki € 3,99

RIDGE RACER - Ultimate Edition
€ 24,99, saiki € 9,99

Ekstrusi Worms ™ Extreme
€ 14,99, saiki € 6,99

LEGO Pirates of the Caribbean [PSP]
€ 9,99, saiki € 4,99

Ops Portabel Solid Gear Metal [PSP]
€ 10,99, saiki € 4,99

Metal Gear Solid: Peace Walker [PSP]
€ 19,99, saiki € 9,99

monopoli
€ 4,99, saiki € 2,49

Monster Hunter Freedom Unite [PSP]
€ 9,99, saiki € 4,99

NARUTO SHIPPUDEN: Dampak PBB
€ 9,99, saiki € 4,99

PES 2014 - Soccer Soccer Evolution
€ 19,99, saiki € 9,99

Tekken 6 [PSP]
€ 9,99, saiki € 4,99

TEKKEN 6 + SoulCalibur: Takdir Broken [PSP]
€ 14,99, saiki € 6,99

Toukiden: Age of Demons (PS Vita) (nganti 20 Mei)
€ 39,99, saiki € 19,99

Yu-Gi-Oh! Tag Force 5D 5
€ 9,99, saiki € 4,99

PSONE -klasik-

Castlevania Simfoni Wengi
€ 9,99, saiki € 4,99

Tandha & Nelukake Tandha Abang
€ 4,99, saiki € 2,49

Disney Pixar Toy Story 2
€ 5,49, saiki € 2,49

GAME TINDAKAN DISNEY FEAT. HERCULES
€ 4,99, saiki € 2,49

Petualangan Liar Mickey
€ 5,99, saiki € 2,99

Warisan Kain: Reaver Jiwa
€ 5,99, saiki € 3,59

METAL GEAR SOLID
€ 9,99, saiki € 4,99

Oddworld: Abe's Exoddus
€ 4,99, saiki € 2,49

Oddworld: Abe's Oddysee
€ 4,99, saiki € 2,49

DENENG
€ 6,99, saiki € 3,49

SimCity 2000
€ 7,99, saiki € 3,99

TEKEN 2
€ 4,99, saiki € 2,49

Rumah Sakit Tema
€ 4,99, saiki € 2,49

Taman Tema
€ 4,99, saiki € 2,49

SERANGAN SENAM
€ 5,99, saiki € 3,59

Tomb Raider II Dibintangi Lara Croft
€ 5,99, saiki € 3,59

Makam Raider III
€ 5,99, saiki € 3,59

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)