Toko seluler paling apik

Smartphone wis dadi taun kepungkur, piranti sing paling akeh digunakake para pangguna kanggo nyambung menyang Internet, apa konsultasi karo kaca web, ngirim email, deleng jaringan sosial kita ... mula penjualan PC terus mudhun terus ganti taun tanpa nuduhake tandha pulih.

Amarga smartphone minangka piranti sing paling akeh digunakake kanggo nyambung menyang Internet, mula kita pengin seneng piranti sing paling apik kanthi rega murah. Sajrone rong taun kepungkur, ana akeh situs web Asia sing mlebu ing Spanyol lan ngidini kita tuku ponsel Asia kanthi diskon sing signifikan, nanging ora gampang ngerti sing paling apik. Kanggo ngilangi keraguan, ing ngisor iki kita nuduhake apa sejatine toko online paling apik kanggo tuku ponsel.

Produsen smartphone Asia sing berkualitas

Merek Cina kaya Xiaomi, OnePlus, Meizu, Oppo, Vivo, Doogee, ZTE... wis dadi pilihan paling apik sing kasedhiya ing pasar, menehi kita piranti kanthi rasio rega kualitas sing luar biasa ing umume kasus. Sanajan kita uga bisa nemokake perusahaan kayata Leagoo utawa Elephone, sing mbaka sethithik dadi alternatif sing bener kanggo wong Asia sing wis kasebut ing ndhuwur.

Aspek sing kudu dipikirake

Kajaba Xiaomi, sing mbukak toko fisik lan online ing Spanyol taun kepungkurSanajan katalog isih sithik banget, yen pengin tuku terminal saka merek kasebut, kita kepeksa nggunakake situs web online, utamane wong Asia, yen pengin entuk rega paling apik lan yen sabar cukup ngenteni wektu pengiriman, wektu pengiriman sing kadhang rada dawa.

Kita uga kudu mikir manawa bisa beya bea, amarga sawetara kesempatan, bisa uga rega final sing wis dibayar kanggo terminal bakal ditambah antara 30 lan 50 euro sawise nindakake bea cukai. Untunge, umume situs web menehi informasi babagan aspek iki, mula sadurunge tuku, kita bisa tuku rega pungkasan kanthi tarif, yen ana situs web liyane utawa langsung ing Spanyol.

Jaminan kasebut biasane dadi rasa wedi sing diadhepi akeh pangguna, mula kadang-kadang Layanan mung ing China, sing bisa meksa kita ngirim telpon maneh lan ngenteni sawetara wulan nganti bali maneh yen wis dandan. Xiaomi duwe layanan teknis resmi ing Spanyol, dene Leagoo lan OnePlus, kanggo menehi sawetara conto, duwe layanan teknis dhewe ing Eropa, saengga wektu bisa tanpa telpon saya suda tanpa masalah karo terminal.

Cara pembayaran

Wedi liyane sing dialami akeh pangguna nalika tuku ponsel murah liwat Internet ditemokake nalika nerangake mbayar online. Umume situs web sing dak tampilake ing artikel iki, wenehi pilihan pambayaran kanthi PayPal, cara pambayaran sing paling apik yen kita pengin tenang kabeh wektu, amarga yen ana masalah karo produk utawa pangiriman, bakal PayPal sing ngurus ngrampungake utawa, yen gagal, bali dhuwit menyang kita.

Toko online paling apik kanggo tuku ponsel murah

Cahya ing kothak

Light in the Box - toko online seluler sing murah

Wong lanang saka Cahya ing kothak kasebut kanthi rutin nawakake nawakake khusus Antarane sing mesthi ana terminal Xiaomi, kalebu model paling anyar, lan sing wis suwe ing pasar, nanging saiki pancen cocog kanggo urip saben dinane pangguna.

TOMTOP

Tomtop - toko online seluler sing murah

TOMTOP wis dadi a luwih saka alternatif sing sah kanggo Aliexpress sing kuwoso, kaya Light in box, amarga promosi terus-terusan ora mung kanggo smartphone merek Cina, nanging uga produk elektronik liyane. Mesthine, kita ora bakal bisa digodha karo kabeh tawaran sing ditawakake, utamane produk sing katon apik banget lan mula akeh sing dikarepake, kajaba kita pancen ngerti apa sing dituku.

Aliexpress

Aliexpress - toko online seluler murah

Aliexpress lagi jam siji situs web Asia pisanan sing dikenalake ing Spanyol lan ngidini kita tuku ponsel saka merek Asia kanthi rega sing cukup murah. Rata-rata wektu pengiriman biasane sewulan lan kadang-kadang, nalika ngliwati pabean, kita bakal kaget nalika ngirim shift, DHL umume, ngelingake kita kudu nyiyapake ekstra supaya bisa njupuk paket kasebut ngemot smartphone anyar kita. Yen sampeyan nggoleki terminal Xiaomi kanthi rega sing larang, Aliexpress meh dadi pilihan sing paling apik, sanajan kita kudu mbandhingake rega karo situs web liyane, yen bisa nemokake tawaran tartamtu.

Banggood

Banggood - toko online seluler murah

Banggood nyelehake kanggo kita nomer akeh nawakake, praktis saben dina ing telephony, dadi yen kita kepeksa nganyari maneh smartphone kanthi cepet tanpa ngenteni tawaran, lan wektu pengiriman paling sithik, situs web iki bisa uga dadi sing digoleki.

Gearbest

Gearbest - toko online seluler sing murah

Liyane sing hebat ing taun-taun pungkasan wis dadi referensi ing sektor toko online Asia. Gearbest nawakake tawaran winates kanthi rega sing luar biasa, penawaran peluncuran terminal anyar, lan kanthi praktis bisa nemokake produk elektronik apa wae sing dipikirake.

iGogo

iGogo Toko online seluler murah

iGogo Iki minangka salah sawijining wong hebat sing mbaka sethithik wis nggawe kesenjangan ing antarane situs web seluler online sing saiki kasedhiya ing pasar. iGogo nawakake atraksi utamane, saliyane rega sing apik ditampilake ing euro, supaya kita ora kudu nggawe ijol-ijolan mata uang, lan kasunyatane, umume produk duwe pengiriman gratis, mula kita ora prelu nambah suplemen kanggo rega pungkasan sing ditampilake produk.

Amazon

Amazon - toko online seluler murah

Kita ora bisa mandheg nyebutake buta sales internet Ing klasifikasi iki, sanajan ora golek tawaran ing merek Asia, kita bakal nemokake tawaran menarik ing merek sing paling laris, lan sawetara sing ora populer. Amazon nyedhiyakake penawaran khusus kanggo pangguna saben dina, sawetara uga kanggo wektu winates utawa ing jumlah winates, dadi yen sampeyan nggoleki ponsel lan ora sabar ngenteni udakara wulan kanggo bisa ngeculake, Amazon minangka salah sawijining pilihan paling apik saiki sing kasedhiya kanggo tuku ponsel liwat Internet lan ing kene sampeyan bisa ndeleng nawakake

eBay

eBay - toko online seluler sing murah

Uga ora bisa ilang eBay ing klasifikasi iki. Keuntungan utama sing biasane ditawakake eBay dibandhingake karo situs web Tionghoa sing dakkandhakake ing ndhuwur, yaiku wektu pangiriman dipotong dadi loro, umume 15 dina yen kita tuku produk saka China. Nanging yen kita golek ponsel sing biasane didol ing Spanyol lan Eropa, eBay uga platform sing cocog kanggo golek tawaran jinis iki, kaya Amazon.

Komponen Pc

PcComponentes - toko online seluler sing murah

Komponen Pc Wis pirang-pirang taun kepungkur dadi salah sawijining pilihan paling apik kanggo tuku merek seluler Tionghoa kanthi rega sing larang. Kajaba iku, dadi perusahaan Spanyol, yen kita duwe masalah ing terminal, dheweke bakal ngatasi atur ndandani utawa panggantos yen ana kasus.

Antarane merek sing digunakake PcComponentes ing jagad telephony sing ditemokake Apple, Samsung, Xiaomi, BQ, Kehormatan, ZTE, Elephone, Meizu… Uga, amarga mesin telusuran smartphone, kita bisa nemokake smartphone nganggo batere, kamera, warna, panyimpenan lan fitur liyane sing digoleki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.