Toshiba DynaEdge, komputer saku sing diiringi kacamata cerdas

Kacamata Toshiba dynaEdge AR100 Viewer

Toshiba tetep dadi salah sawijining pemimpin produk komputer ing jagad bisnis. Lan sing paling pungkasan sing dituduhake yaiku paket kasebut Toshiba DynaEdge Kab, kalebu komputer saku cilik lan kacamata cerdas. Kabeh iki, maneh, fokus ing jagad kerja lan supaya para karyawan bebas tangane kabeh.

ing wearables Dheweke teka supaya urip luwih kepenak kanggo kita. Iki minangka pasar sing didominasi jam tangan sing cerdas, nanging mbaka sethithik kita bakal bisa ndeleng aksesoris ditambahake. Lan kita ngomong, contone, babagan kacamata. Lan Toshiba pengin panggunaan jinis peralatan iki nyebar ing perusahaan. Kanthi solusi iki, Perusahaan Jepang pengin nggawe perusahaan luwih produktif lan para pekerja bisa nindakake luwih akeh kanthi tangan bebas operasi.

Kaping pisanan kita duwe Toshiba dynaEdge DE-100. Komputer iki kanthi ukuran saku. Bakal njupuk papan saka smartphone. Uga, PC cilik iki nduweni prosesor Intel Core generasi kaping enem lan sistem operasi sing digunakake yaiku Windows 10. Saliyane, PC aneh iki duwe tombol kontrol fisik ing sasis lan batere sing bisa dicopot sing bisa menehi daya otonomi nganti 5,5 jam, miturut perusahaan kasebut.

Dene kanggo kacamata cerdas, babagan model kasebut Toshiba AR100 Viewer. Kacamata iki duwe Sambungan WiFi, Bluetooth, plus GPS lan bisa digunakake tanpa tangan. Toshiba AR100 Viewer bakal ngidini para pekerja nyambung menyang jaringan perusahaan, ngirim lan nampa informasi, streaming video langsung, lan nglacak aset. Lan, ati-ati, amarga sampeyan ora mung bisa ngirim file, nanging uga bakal ngidini sampeyan ngirim video kanthi nyata. Iki bakal penting banget kanggo ngirit wektu nalika ngrampungake masalah utawa masalah.

Paket Toshiba dynaEdge bakal didol ing Eropa wiwit kuartal kaping pindho taun iki 2018. Saiki, ora ana rega sing dicethakaké lan ora dingerteni manawa dynaEdge DE-100 bakal kasedhiya ing konfigurasi sing beda.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.