Tinjauan router modem TP-Link Archer D5

Pamana D5

Apa sampeyan nate mikir kenapa koneksi internet ing omah sampeyan winates banget? Ing akeh omah, sambungan Internet nyebabake akeh masalah urip bareng, umume amarga diskusi babagan monopoli panggunaan kasebut amarga nalika ana wong mbukak video ing YouTube pangguna liyane ora duwe sambungan sing stabil maneh Lan dadi alon banget

Iki bakal saya kuat yen kita pangguna pangguna, kita butuh latensi kurang Nalika muter game online, kita kudu ndownload nganyari kanthi cepet nalika muter lan muter kanthi tenang kanthi wektu respons minimal bisa uga antarane komando lan reaksi karakter ing game kasebut.

Iki lan akeh liyane minangka masalah sing saya sengsara minangka pangguna tukang gameKajaba iku, kaping pirang-pirang aku ndeleng kepiye koneksi internet saya alon banget tanpa sebab sing jelas utawa kepiye router menehi sinyal jarak sing ora stabil lan cendhak.

router

Nanging masalahe wis rampung, tinimbang ngisi Telefónica kanggo masalah kasebut Aku mutusake ngganti routerku, Aku nggoleki lan nggoleki wiwit nggoleki router sing luwih apik tinimbang rata-rata, nanging dudu kapal angkasa, lan aku nemokake keajaiban nyata.

Ing kesempatan iki, aku bakal ngomong babagan router sing wis ngowahi konsep sing aku duwe jaringan lokal lan nggawe akeh masalah nalika nggunakake internet, ayo ndeleng apa kewan iki TP-Link.

Archer D5, jaringan lokal sampeyan dadi cerdas

Pamana D5

Kanthi router anyar sing diinstal, aku bisa ndeleng dhisik carane kabeh masalah sing dakwenehake kanggo tarif sing saya kontrak (dhasar 10 megabyte) ilang, aku bisa nonton video YouTube nalika muter tanpa laten gendheng, ora ngalami gangguan dadakan amarga ora stabilitas router utawa efisiensi sing kurang apik lan bisa ngerteni gampang yen Pamana D5 Aku ngatur sambungan internet kanthi cerdas lan efisien.

Nanging iki ora mung mandheg, aku bisa nggunakake teknologi anyar kayata Jaringan 5GHz sing ngidini aku misahake piranti sing paling modern saka sing lawas, entuk sambungan sing luwih stabil ing sing terakhir (amarga ora ana rame ing frekuensi iki) lan bandwidth sing luwih dhuwur nggunakake AirPlay Mirroring ing Apple TV saka iPhone tanpa mengaruhi pangguna liyane ing jaringan kanthi negatif.

Especificaciones

Pamana D5

Isi kothak

  • 1 10/100 / 1000Mbps RJ45 WAN / Port LAN
  • 3 10/100 / 1000Mbps Port LAN RJ45
  • 1 port RJ11
  • 2 port USB 2.0
  •  Tombol Power On / Off
  •  Tombol On / Off Wi-Fi
  •  Tombol WPS
  •  Tombol RESET
  • Standar nirkabel IEEE 802.3, 802.3u, 802.3ab
  • ADSL, ADSL2 lan ADSL2 +
  • Ukuran: 9.0 x 6.3 x 1.5 inci (229 x 160 x 37mm)
  • 3 antena ing 2GHz lan 4 antena eksternal sing bisa dicopot ing 3GHz Dual-Band
  • Tenaga antena: 2dBi kanggo 2.4GHz lan 3dBi kanggo 5GHz

Fitur

Pamana D5

Port mburi Archer D5

  • Jaringan khusus kanggo tamu.
  • Dhukungan IPv6.
  • Jaringan dual-band 2GHz lan 4GHz kanggo nyebar bandwidth kanthi maksimal lan ngoptimalake kecepatan lan latensi.
  • Dhukungan kanggo standar 802.11ac anyar supaya ora rame ing jaringan kanthi macem-macem piranti sing nyambung.
  • Total 6 antena bebarengan karo amplifier daya dhuwur nyedhiyakake jangkoan kuat sambungan nirkabel kita.
  • Port USB multifungsi kanggo nggawe server FTP lokal utawa nyambung piranti liyane.
  • Port LAN / WAN sing bisa diganti kanggo fleksibilitas lan kompatibilitas sing luwih gedhe karo layanan sing dikontrak.
  • Kontrol wong tuwa.
  • Nyaring Mac Adress.
  • Kontrol bandwidth.
  • Instalasi sing gampang supaya adaptasi lan diatur kanthi otomatis miturut panyedhiya internet.
  • Bagean konfigurasi ekstensif kanggo pangaturan dhewe maksimal.
  • Mode ADSL Router utawa Wi-Fi Router sing bisa dikonfigurasi.

Antarmuka

Beda karo akeh router (kayata telpon) router iki ora diwatesi mung karo sawetara konfigurasi sing salah lan saiki, yen kita duwe pengetahuan babagan operasi piranti kasebut, kita bakal bisa ndeleng kepiye macem-macem konfigurasi sing kasedhiya Kanggo nggedhekake kinerja lan ngatur sambungan nganti maksimal, ing ngisor iki aku bakal menehi sawetara gambar saka bagean sing paling apik:

Pamana D5

Kontrol wong tuwa

Kanthi kontrol wong tuwa, kita bisa nyetel jadwal sing bakal ngidini utawa nolak akses internet menyang piranti tartamtu sing ditemtokake ing kene.

Pamana D5

Persiyapan cepet

Konfigurasi cepet ngidini sampeyan ngatur router karo panyedhiya internet mung 5 menit (ha, lan wong telpon ngandhani yen butuh akeh karya lan ilmu kanggo ngatur supaya bisa digunakake).

Pamana D5

Informasi umum

Saka kene, sampeyan bisa ndeleng informasi umum babagan router, kalebu jinis sambungan, versi piranti lunak router, suwene wis, etc ...

Pamana D5

Mode ADSL Router lan Wi-Fi Router

Ing layar iki, kita bisa ngonfigurasi yen pengin router tumindak modem utawa yen luwih milih Wi-Fi penyiaran saka modem sing wis diinstal, umume ing omah, pilihan pertama sing paling umum.

Pamana D5

Kontrol bandwidth

Kanthi bagean iki, kita bisa watesan bandwidth diutus kanggo saben piranti sing gegandhengan, kanthi cara iki kita bisa ngatur cara manual distribusi kanggo menehi prioritas undhuhan utawa matesi kecepetan tim liyane nalika main game online.

KESIMPULAN

Pros

  • Dhukungan kanggo standar paling anyar ing teknologi nirkabel
  • Gunggunge 6 antena band dual kinerja dhuwur
  • Frekuensi kaping pindho 2'4 lan 5GHz kanggo nyetel pengalaman miturut panggunaan koneksi
  • 2 Port USB kanggo nyambungake piranti panyimpenan kayata printer utawa kamera
  • Prosesor canggih lan standar 802.11ac kanggo nyegah rame jaringan amarga digunakake saka macem-macem piranti
  • Kontrol wong tuwa
  • Aplikasi kontrol kanggo iOS lan Android
  • Kontrol bandwidth
  • Port LAN / WAN sing bisa diijolake supaya luwih fleksibel nalika milih layanan
  • Instalasi sing gampang ngidini kita ngonfigurasi router anyar sajrone 5 menit tanpa ngerti babagan piranti kasebut
  • Tombol kanggo nguripake lan mateni fungsi
  • Desain modern lan elegan
  • Multiple LED indikator
  • Kita bisa nemokake kanthi diskon ing Amazon

Contra

  • Ora duwe teknologi TP-Link Beamforming paling anyar
  • Rega wewatesan karo piranti sing bisa ditampa kanthi gampang
  • Port USB 2.0 tinimbang 3.0
  • Antarmuka sing rumit yen ora duwe cukup pengetahuan

 

Pendapat editor

Pemanah TP-Link D5
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
95 a 139
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 100%
  • Wi-Fi
    Penerbit: 100%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%
  • Pilihan konfigurasi
    Penerbit: 100%
  • Fitur
    Penerbit: 95%

Yen sampeyan duwe tarif sing dikontrak karo perusahaan sing apik lan sampeyan isih nggunakake router sing standar, sampeyan ora bakal kliwat kesempatan kasebut, sadurunge nyalahake panyedhiya maneh utawa tim sampeyan babagan masalah sambungan sing sampeyan alami, coba ganti router kanggo sing anyar, ing kasus iki Archer D5 minangka salah sawijining pilihan paling larang regane dhuwit TP-Link Wis katalog sudhut router sing kasedhiya kanggo kabeh kabutuhan, saka sing paling dhasar nganti sing paling majeng, sing bisa dideleng katalog sampeyan ing link iki.

Kanthi router anyar kaya Archer D5, sampeyan ora kudu mateni Wi-Fi peralatan nalika pengin nggunakake jaringan kanthi intensif, uga ora kudu ngrampungake debat babagan sapa sing pengin utawa sing kudu nggunakake jaringan ing omah utawa sing kudu mandheg nggunakake, kabeh bakal bisa terus nindakake kegiyatane tanpa pengaruh marang wong liya, lan kabeh ora bisa ditemokake thanks kanggo manajemen Archer D5 sing efisien.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jorge ngandika

    Aku ora mangu-mangu babagan kualitas produk iki, nanging aku ora ngerti babagan masalah dhukungan. Aku isih ngenteni becky saka SAT kanggo nelpon utawa ngirim email maneh amarga ana masalah karo swicht ...

    1.    Juan Colilla ngandika

      Umume adhedhasar pengalaman, dheweke mesthi wangsulan aku sajrone 24 jam, sanajan iki aku ngerti manawa ora mesthi padha, nuwun sewu amarga pengalaman sampeyan sing ala karo SAT 🙁

bool (bener)