Cuplikan Shenmue III pancen nguciwani kanca-kanca

Sajrone rong taun, kita ngerti babagan Shenmue III, wiwit diterusake maneh saga diumumake maneh ing E3 2015 ora liya lan ora kurang. Kangge lan nganti wingi ing Gamescom 2017 kabeh sing dibahas babagan saga video game Jepang penting iki minangka spekulasi. Nanging cuplikan wis teka sing tujuane supaya kita ora ragu-ragu, utawa paling ora menehi madu ing lambe.

Sing dikarepake wong-wong saka YS Net, nanging ora ana sing bisa ngilangi kasunyatan sing sejatine. Cuplikan kanggo Shenmue III minangka salah sawijining sing paling ala ing taun-taun pungkasan. Ora ana kualitas grafis lan ekspresi anggota treler kasebut bakal bisa dibahas ... apa sampeyan pengin ndeleng?

Pangembangan game diwiwiti ing Kickstarter, lan meh 20 taun sabanjure wiwit versi sadurunge, dheweke wis ngupayakake nggawa versi iki sing bakal dikarepake. Jujur, nampilake sawetara tekstur sing bisa kita deleng sanajan game Dreamcast aneh, nyimpen bedane logis ing level polygon. Dadi, kabeh nuduhake manawa Shenmue III bisa uga ora liya nggunakake jeneng kanggo adol game tanpa sajak utawa alesan, adoh saka pakaryan sing digawe Nakal Dog karo Crash Bandicoot N'sane Trilogy sing ora ana sing peduli.

Ora ana ekspresi ekspresi ing paraga, lan detail cilik ... minangka detelale utama sing nyebabake nesu para pangguna, lan sandhangane para karakter ora mindhah siji iota, uga cangkem diwatesi kaya wayang. Malah mripat ora ngetutake mungsuh, katon ora tetep, ora cocog kanggo game video sing pura-pura "AAA" ing pertengahan taun 2017. Cekakipun, Shenmue III persis karo sing ora kita karepake ... iki versi pungkasan utawa mung guyon?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.