Transfer data saka iPhone menyang Android lan liya-liyane

Pasar telephony saya akeh nyengkuyung pangguna supaya bisa ngalih ing antarane macem-macem platform, conto sing jelas yaiku sing mutusake, kayata, ninggalake Android lan pindhah menyang iOS lan kosok balene. Nanging, Pangowahan sing paling ala yaiku mindhah data saka telpon lan aplikasi penting ing gaya WhatsApp.

Mula, dr.fone menehi alternatif liwat piranti lunak sing bakal ngidini kita transfer kabeh data saka iPhone menyang Android anyar lan kosok balene. Semono uga gampang kita bakal bisa njupuk kabeh kemampuan lan ora bakal ilang apa-apa sajrone transfer saka telpon menyang telpon liyane.

Ndandani piranti iOS nganggo dr.fone

Kaping pirang-pirang kita nemokake masalah sing cukup umum Dheweke ora ana gandhengane karo hardware nanging kanggo piranti lunak, lan kanggo kabeh masalah kasebut, dr.fone saka Wondershare duwe solusi:

  • IPhone tetep ana ing logo apel
  • Ora ngidini kita mulihake iPhone
  • Layar dadi kosong utawa ireng

Kanggo iki kita duwe rong alat, ing pambusakan data permanen uga fungsi saka Ndandani sing kalebu ing dr.fone. Kita mung kudu nyambung iPhone liwat USB banjur pencet tombol Ndandani, banjur sistem dr.fone bakal nganalisa lan bakal nyoba ndandani piranti kanthi cara paling cepet lan gampang sing bisa dibayangke.

 

Yen kita ora bisa ndandani sistem iOS amarga ana sebab, kita bisa njupuk kauntungan saka fungsi kasebut Kraf kanggo mbusak kabeh data saka iPhone iPad utawa kita lan nerusake instalasi sistem operasi sing resik lan sederhana, sing kudu ora ana kesalahan kajaba kita nemoni masalah hardware.

Transfer data WhatsApp saka iPhone menyang telpon Android lan kosok balene

dr.fone nggatekake WhatsApp minangka aplikasi sing penting banget kanggo kita kabeh, mula salah sawijining ciri yaiku transfer obrolan WhatsApp lan data ing antarane piranti liyane. Kita bisa nindakake kabeh liwat tombol Gawe serep & Pulihake sing kasedhiya ing dr.fone:

  • Transfer pesen WhatsApp ing antarane piranti
  • Gawe serep pesen WhatsApp (gawe serep)
  • Pulihake pesen kita ing iPhone
  • Pulihake pesen kita ing piranti Android.

Pisanan, kita kudu nggawe serep pesen WhatsAppp supaya ora ana masalah, amarga nyambung piranti sing asale pesen. Sawise duwe, kita bakal milih fungsi Pulihake pesen kita ing sistem sing katon paling apik utawa dibutuhake, iOS lan Android. Kita mung kudu plug liwat USB piranti sing nampa pesen WhatsApp kanthi aplikasi wis diinstal lan ngenteni supaya pulih.

Gawe serep lan transfer data app lan data piranti

Nanging ora kabeh bakal dadi WhatsApp, fungsine Gawe serep & Pulihake Kasedhiya rong pilihan dhasar sing ora bisa ditolak:

  • Gawe serep lan pulihake data piranti: Ing kasus iki, kita bakal bisa nggawe serep uga ngirim data piranti dhasar menyang piranti liyane, kanthi kabeh: Kontak, Foto, pesen WhatsApp, Pesen, Video, riwayat Telpon, Cathetan, Pangeling, Tanggalan, Dokumen Pesen Swara , Bookmark Safari lan data aplikasi.
  • Gawe serep lan pulihake data Aplikasi Sosial: Kepiye cara liya, backup aplikasi utama lan jaringan sosial kayata Line, WhatsApp ... lan liya-liyane bakal ditindakake.

Babagan file sing digawe serep, sampeyan bisa milih nyimpen kabeh utawa mbusak salah sawijining sing ora dibutuhake. Kajaba iku, sampeyan bisa pratinjau lan ngekspor unsur file ing komputer, uga disimpen minangka file HTML, CSV utawa vCard. Sawise nggawe serep, kita mung kudu nyambungake piranti panrima liwat USB lan milih masang data.

Cara njaluk dr.fone

Piranti lunak iki wis misuwur dening kamampuan kanggo nuduhake, lan sampeyan bisa nyoba kanthi gratis lan tuku lisensi langsung LINK iki. Sampeyan kudu ngerti manawa aplikasi iki kompatibel karo kabeh model iPhone, iPad lan iPod Touch ing pasar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.