5 trik menarik kanggo entuk manfaat paling saka Sedulur

Amazon

Dina iki ing Amazon Kindle Dheweke meh mesthi dadi buku eReader utawa buku elektronik sing paling populer ing pasar, amarga desaine, ciri khas lan spesifikasi sing saya rumit, nanging sing paling penting lan umume amarga rega. Saiki ing pasar, ana kulawarga akeh piranti sing kasedhiya, kasedhiya kanggo meh kabeh pangguna lan kanthi macem-macem fungsi lan spesifikasi sing bisa dipilih miturut penake.

Yen sampeyan duwe Kindle Oasis, Kindle Voyage, Kindle Paperwhite, Kindle dhasar utawa uga salah siji Kindle liyane sing diluncurake Amazon ing pasar sajrone sejarah, dina iki kita bakal nuduhake sampeyan 5 trik menarik kanggo entuk manfaat paling saka Sedulur saka Amazon, lan sampeyan uga bisa nggunakake paling apik, ora mung kanggo maca buku digital liyane.

Kirimake kaca web menyang Kindle

Wiwit tuku piranti Kindle sawetara taun kepungkur, salah sawijining pilihan sing paling disenengi yaiku bisa kirimake kaca web apa wae menyang piranti Amazon, saka smartphone utawa uga saka komputer, kanggo maca mengko.

Akeh acara ing wayah awan aku ngirim artikel sing narik kawigaten nalika maca turu ing sofa saben wengi lan bisa maca kanthi nyenengake tanpa mripate, lan sing paling penting kanthi tenang.

Supaya bisa nggunakake trik iki, sampeyan mung kudu nginstal ekstensi Kirim menyang Sedulur ing browser Google Chrome sampeyan. Mesthine, kanggo bisa maca artikel sing dikirim menyang Kindle, sampeyan kudu nyambung menyang jaringan jaringan lan nyinkronake supaya bisa nampa warta saben dina.

Download - Kirim menyang Sedulur

Kirimake buku digital menyang Kindle liwat email

Amazon

Amazon Kindle minangka salah sawijining piranti ing pasar sing ora nggunakake format epub kanggo buku digital, milih wiwit jaman biyen kanggo AZQ. Iki nyebabake kasusahan yen kudu ngowahi ebook ing pirang-pirang kesempatan supaya bisa nikmati ing piranti saka perusahaan sing dipimpin dening Jeff Bezos.

Kanggo nindakake, ana akeh pilihan kayata Caliber, nanging uga kemungkinan ngirim buku utawa dokumen liwat email kita dhewe, yen wis diowahi dadi format sing kompatibel karo Kindle. Yen sampeyan pengin nglakokake trik iki, sampeyan mung kudu masang lan ngirim menyang alamat email sing wis ditugasake saben Kindle lan sing bisa ditemokake ing informasi piranti utawa saka situs web Amazon, saka ngendi sampeyan bisa ngatur piranti.

Nyilih buku digital kanggo sapa sing sampeyan karepake

Yen sampeyan nganggep manawa duwe Kindle, sampeyan ora bakal bisa menehi ebook marang kanca utawa anggota kulawarga, jinis sing ora menehi buku utawa menehi bali pirang-pirang taun sawise sampeyan menehi utang dheweke, sampeyan salah banget. Lan iku saka e-book Amazon, kita bisa menehi buku digital kanggo kanca utawa anggota kulawarga, tanpa masalah, sanajan iku ora gampang kaya dene buku kanthi format fisik.

Kanggo ngutangi buku, kudu disertakake ing dhaptar sing kasedhiya Amazon kanggo pangguna apa wae lan kalebu ing layanan «Pinjaman Pinjaman». Sembarang buku sing duwe pesen iki bisa dipinjamake rong minggu lan gratis. Pinjaman digawe saka kaca kasebut Atur Amazon Kindle sampeyan, ing ngendi sampeyan mung kudu nunjukake buku sing pengin sampeyanutangake lan sapa sing pengin sampeyan tinggalake suwene pirang-pirang minggu.

Amazon wis ngumumake yen dheweke ngupayakake nggawe kabeh buku digital kanggo sapa wae kanca utawa anggota kulawarga, sanajan saiki kayane isih ana cara sing kudu ditindakake, paling ora kanthi cara legal.

Entuk gambar layar ing Sedulur

Amazon

Salah sawijining trik paling menarik sing kasedhiya ing Kindle, lan sing akeh sing ora dingerteni para pangguna, yaiku bisa njupuk gambar layar sing ngidini, kayata, nyimpen kaca tartamtu saka buku sing lagi diwaca selawase

Gumantung saka versi Sedulur sing diduweni, njupuk layar digawe kanthi cara utawa cara liyane. Ing formulir ringkesan ing ngisor iki, kita nuduhake sampeyan ing carane njupuk gambar layar ing macem-macem versi Amazon eReader;

  • Sedulur Asli, Sedulur 2, Sedulur DX, lan Sedulur nganggo keyboard: kanggo njupuk gambar layar, kita kudu terus tombol ing keyboard Alt-Shift-G
  • Sedulur 4: pencet terus tombol ngarep lan tombol keyboard kanthi bebarengan
  • Tutul Sedulur: sepisanan, kita kudu terus tombol wiwitan banjur tutul layar kanggo entuk gambar layar
  • Kindle Paperwhite, Sedulur (2014)Rong piranti kasebut ora duwe tombol fisik, mula Amazon kudu mikir cara alternatif kanggo njupuk screenshot. Yen pengin gambar sing dideleng ing layar, cukup cekap kanggo loro pencet layar ngelawan
  • Plancongan Sedulur: kita bisa njupuk gambar layar kaya ing Paperwhite kanthi nutul loro sudhut layar sing padha
  • Oasis Sedulur: gambar layar rampung kaya ing Voyage kanthi nutul loro sudhut sing ngelawan layar sekaligus

Reset konter wektu liyane kanggo buku kasebut

Salah sawijining kaluwihan sing ditawakake buku elektronik ing pasar, kalebu Kindle, yaiku kamungkinan kanggo ndeleng ing kabeh wektu lan nalika kita maca, wektu lan kaca sing dibutuhake kanggo ngrampungake buku. Nampilake kaca sing dibutuhake kanggo ngrampungake buku iku ora rumit kanggo piranti apa wae, nanging ngitung wektu sing dibutuhake kanggo ngrampungake iku luwih gampang.

Kindle kanggo nuduhake wektu iki adhedhasar kacepetan maca lan sawetara algoritma liyane sing meh ora ana sing ngerteni, kajaba kita mbayangake pangembang Amazon sing aneh. Sayange, biasane uga ora bisa digunakake kanthi apik ing sawetara ebook, utamane sing dituku ing njaba Amazon.

Untunge, ora ana masalah banget kanggo miwiti maneh akun iki wiwit kita isih nganti tekan pungkasan buku. Kanggo nindakake iki, kita kudu mbukak mesin telusuran Kindle yen ora nate digunakake ing sisih ndhuwur layar, lan ketik "; ReadingTimeReset" babagan titik koma lan huruf kapital.

Aja padha sumelang, ora ana pesen utawa asil sing bakal muncul, amarga ora ana sing bakal ditampilake, nanging konter bakal direset, yaiku sing dikarepake.

Apa trik kasebut nulungi sampeyan luwih cepet yen piranti Kindle cocog?.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.