Trick kanggo ndeleng file lan folder ing hard drive ing browser Internet

Folder sing katon lan ora katon ing Windows

Apa sampeyan ngerti cara ndeleng file utawa folder sing ora katon ing Windows? Iki dadi salah sawijining tugas sing asring ditindakake wong nalika nyoba, yen USB sampeyan nemplek utawa sawetara papan ing hard disk, ngemot file utawa folder sing ora katon.

Sanajan kita kabeh ngerti kepiye supaya bisa nerusake tampilake elemen-elemen sing ora katon ing Windows, Ana trik sing sawetara wong ngerti lan gumantung ing browser Internet, amarga kanthi iki, kita bisa nggoleki eksplorasi hard drive, folder lan file sing dikompresi kanthi format tartamtu; Yen sampeyan pengin ngerti carane nindakake tugas iki, terus maca liyane saka informasi.

Cara tradisional kanggo nggawe folder sing ora katon ing Windows

Sanajan dadi tugas umum kanggo akeh wong, sawetara uga ora ngerti kepiye supaya bisa nerusake nggawe folder sing ora katon ing Windows. Sejatine, iki trik cilik sing bisa sampeyan lakoni saka "File Explorer".

Sampeyan mung kudu mbukak "Pilihan Folder" banjur pindhah menyang tab "Tampilan"; sanalika bakal ana sawetara pilihan lan sampeyan kudu ngaktifake kothak sing bakal mbantu sampeyan "Tampilake File sing Ora Katon utawa Sistem"; Sing bakal diusulake saiki, yaiku nindakake tugas sing padha nanging ora kudu nindakake modifikasi kasebut lan nggunakake browser Internet.

Trick karo Mozilla Firefox kanggo nuduhake elemen sing ora katon

Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing nggunakake Mozilla Firefox, mula saranake sampeyan mbukak lan ing papan bilah alamat, tulis «C: /»Banjur pencet tombol« Enter ».

trik ing Firefox

Kabeh sing ditemokake ing root hard drive "C:" bakal langsung katon, sanajan nganggo browser Internet iki, kita ora bakal bisa ndeleng folder utawa barang sing ora katon.

Trick nganggo Google Chrome kanggo nuduhake elemen sing ora katon

Saiki, yen sampeyan salah siji pangguna Google Chrome, sampeyan bisa uga bejo, amarga browser Internet iki nawakake fitur sing luwih apik tinimbang Mozilla Firefox. Disaranake nindakake tugas sing padha sing disaranake ing ndhuwur kanggo ndeleng asil.

trik kromo

Sampeyan bakal sok dong mirsani ing kasus iki yen sawetara item tambahan ditampilake, sing ing Mozilla Firefox tetep ora katon lan ing Google Chrome katon. Kahanan sing padha kedadeyan karo sawetara folder ing sistem, sing ing kasus iki ditampilake.

Trick karo Opera kanggo nuduhake elemen Windows sing ora katon

Akeh pangguna uga nggunakake Opera, browser Internet sing uga nawakake kemampuan ndeleng unsur sing ora katon kanthi gampang. Kaya sadurunge, disaranake sampeyan nindakake tugas sing padha, yaiku ing bilah alamat tulis "C: /" banjur pencet tombol «enter».

trik ing Opera

Opera tumindak padha karo Google Chrome sanajan duwe kaluwihan sing luwih gedhe. Contone, yen sampeyan nemokake file sing dikompresi ing format Zip utawa Rar, ing wektu sing padha bisa klik kanggo ndeleng isine, sing bakal ditampilake minangka folder liyane. Yen ana eksekusi, sampeyan bisa klik kaping pindho, iki tegese browser Internet ora ngartikake download, mula bakal disimpen ing "Temp" sistem.

Kepiye Internet Explorer lan trik iki?

Sampeyan bisa nyoba nindakake tes sing padha karo Internet Explorer, Iki amarga browser iki umume diinstal kanthi gawan ing kabeh sistem operasi Windows. Trik kasebut ora bisa digunakake ing kene, amarga browser Internet kanthi intrinsik gegandhengan karo "File Explorer".

Yen sampeyan trik, sampeyan bakal bisa ndeleng sanalika jendela «Explorer File» bakal katon sawise sampeyan menet tombol «Enter»; Keuntungan trik kasebut sing wis kasebut, amarga sampeyan bisa miwiti browsing konten flash drive USB (yen sampeyan pengin) lan ndeleng manawa ana file sing didhelikake, bisa ditindakake ing Google Chrome utawa ing Opera miturut analisis kasebut. Yen ana file sing ora katon, file kasebut bakal ditampilake, tanpa kudu ngowahi "Pilihan Folder".


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   kaleemsagard ngandika

    Hai Kasunyatan manawa Chrome nampilake file sing didhelikake lan ora nggawe luwih apik tinimbang Firefox, nanging nggawe luwih rentan. Fitur iki mung migunani yen sampeyan dadi administrator sistem, yen ora bisa ngasilake produktif.