Trik ngerti sapa sing ngetik akun emailku

keamanan ing email gmail lan yahoo

Salah sawijining keprihatinan paling gedhe sing bisa ditindakake sawayah-wayah, yaiku kemungkinan ngerti sapa sing ngetik akun emailku, kahanan sing dadi salah sawijining sing paling akeh digoleki ing Internet kanggo nyoba nguatake privasi lan keamanan.

Untunge kanggo sawetara wong lan sayang kanggo wong liya, ana cara tartamtu kanggo ngerti manawa akun kita wis dilanggar kanthi cara apa wae; Yahoo lan Gmail uga kuwatir ing kahanan iki, ora padha karo Hotmail (senadyan verifikasi dobel), sing isih akeh keluhan babagan pangguna sing kelangan akun amarga akun liyane sing ora sopan, wis ngetik, ngganti kabeh sing ana ing njero (utamane tembung sandhi lan pitakon rahasia). Ing artikel iki, kita bakal nuduhake sawetara pedoman sing bisa sampeyan lakoni kapan wae (ing Yahoo lan Gmail) kanggo ngerti sing ngetik akun email sampeyan.

Ngerti sapa sing ngetik akun email Yahoo!

Yen pitakonan sampeyan saiki "ngerti sing ngetik akun emailku saka Yahoo », banjur ing ngisor iki kita bakal nyebutake sawetara langkah supaya sampeyan bisa yakin babagan privasi email sampeyan. Kanggo nindakake iki lan kanthi sawetara langkah berurutan (kaya sing digunakake ing pirang-pirang artikel) kita bakal nuduhake apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo nindakake tugas iki:

  • Kaping pisanan, kita ngetik akun email kanthi kapercayan (jeneng pangguna lan sandhi).
  • Ayo coba priksa manawa ana kegiyatan curiga ing kothak layang (uga ing tong sampah).
  • Wilayah Spam uga bisa menehi sawetara informasi, amarga bisa uga ana kaca sing durung langganan.
  • Banjur sampeyan kudu ngeklik setelan (lambang roda roda gigi sing ana ing sisih tengen ndhuwur).
  • Saka opsi sing ditampilake, kita milih "Privasi".

privasi mail 01

  • Kita bakal langsung mlumpat menyang tab browser liyane.
  • Ing kana kita kudu nyelehake sandhi akses maneh.
  • Ing lingkungan iki, kita menyang wilayah "Login lan Keamanan".

privasi mail 02

  • Saka pilihan sing ana ing kene, kita milih sing ngucapake «Deleng Kagiyatan Login Anyar".
  • Kita bakal mlumpat menyang antarmuka anyar ing jendela sing padha.

privasi mail 03

Ing wilayah iki kita bakal fokus kanggo wektu iki; ing kene kita bisa ngujo kanthi rinci, apa kegiatan sing wis ditindakake. Kolom sing beda-beda bakal ana ing kana, ing endi:

  • Tanggal kasebut
  • Wayahe.
  • Jinis browser.
  • Maneka warna akses.
  • The ubication…

sampeyan bisa ngujo ing saben kolom kasebut; Sing terakhir yaiku sing paling penting, amarga ana panah drop-down cilik, sing uga menehi lokasi akses sing beda-beda sing wis kita lakoni (utawa sing wis digawe wong liya tanpa idin), uga Pilihan kanggo mriksa alamat IP kita saiki. Lokasine penting banget, nanging ana wong liya sing bisa manggon ing cedhak kita, prekara sing bakal diungkap yen alamat IP sing ditampilake ing saben acara beda karo alamat sing ditawakake panyedhiya layanan.

Ing pérangan pungkasan artikel, kita bakal menehi link langsung sing kudu sampeyan lakoni supaya mung bisa nyedhiyani kredensial, lan pengin pindhah menyang wilayah sing wis dijelasake kanthi rinci.

Ngerti sapa sing ngetik akun email ing Gmail

Kanggo bisa saber sing ngetik akun emailku Ing Gmail, kahanan kasebut luwih gampang tinimbang apa sing wis kasebut sadurunge ing Yahoo; Ing kene, cukup kanggo ngetik akun email kanthi kapercayan (jeneng pangguna lan sandhi), banjur pindhah menyang sisih ngisor layar.

privasi mail 04

Ing kana kita bakal nemokake pilihan sing ujar "Informasi lengkap«, Sing kudu kita klik kanggo nggawe jendela ngambang anyar. Bakal nuduhake bab sing padha banget karo sing ditawakake Yahoo, yaiku, sawetara kolom kanthi rincian browser akses, alamat IP, lokasi lan wayahe (utawa wektu sing pas) sing wis dilebokake.

Informasi luwih lengkap - Verifikasi dobel tekan akun Microsoft

Link: Verifikasi Yahoo


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)