Trilogi Makam Raider teka ing Steam kanthi remaster

Tomb Raider Iki minangka saga asli sing bakal nuwuhake akeh kenangan tanpa mangu-mangu ing antarane para veteran ing game video kasebut. Masalahe yaiku sanajan Valve nawakake trilogi iki kanggo kabeh pangguna liwat platform penjualan digital mitos Steam, kinerja kasebut ora nggawe pangguna kepenak.

Kabeh duwe solusine, apamaneh yen ana dhuwit. Valve wis janji yen trilogi asli bakal teka menyang Steam kanthi remaster kanggo nggayuh kekarepan Tom Raider para pemain game sing paling akeh. Kita yakin manawa ana luwih saka siji pangguna sing wis nggunakake inisiatif pangembang iki.

Sampeyan kudu negesake manawa Valve iki wis njupuk rute sing cendhak, trilogi remastered iki sing bakal diluncurake ing Steam bakal dibangun ing dhasar versi sing padha kanggo ponsel. Nanging, sanajan media sing nyebabake informasi iki, dheweke janji yen game video kasebut bakal ditindakake 60 FPS stabil lan bakal duwe resolusi asli ing FullHD (1080p), sanajan mesthine, sing kudu katon mengko nalika game kasebut dirakit, diinstal lan mlaku ing komputer saka sing entuk edisi digital, bener?

RealTech VR wis dadi perusahaan sing nantang tantangan iki, miturut ujare PC Game saka Amerika Utara. Kangge, dheweke durung ngonfirmasi tanggal rilis utawa rega resmi apa wae, mula ora bakal ana pilihan kajaba kudu waspada karo informasi mbesuk. Perusahaan iki nuduhake kinerja rong kiriman pertama ing rong trailer pungkasan sing diiringi artikel iki lan bakal mbantu sampeyan ngerti babagan apa sing bakal ditemokake. Detil liyane yaiku pangguna sing duwe telung judhul bakal bisa seneng dandan tanpa kudu liwat kothak maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.