Tronsmart nampilake Bang 60W, speaker portabel sing brutal kanggo pesta

Tronsmart wis pirang-pirang taun kanggo nawakake alternatif sing beda-beda ing jagad elektronik konsumen, utamane karo sawetara speaker lan aksesoris portabel. Kepiye carane bisa uga, peluncuran paling anyar saka perusahaan kasebut nuduhake swara nirkabel lan pilihan sing ditawakake pasar iki ing macem-macem pamirsa.

Tronsmart Bang 60W Iki minangka peluncuran merek paling anyar, speaker kanthi swara stereo, otonomi gedhe lan, sing paling penting, kekuwatan gedhe. Temokake apa ciri-cirine lan kepiye carane Tronsmart ngupayakake luwih kuat menyang pasar sing ngerti banget.

Loudspeaker iki nduweni sistem paten anyar SoundPulse saka Tronsmart, sing bisa ngirim swara sing cetha sanajan ing volume paling dhuwur. Iki dirancang ing wektu sing padha kanggo nambah setir. Kanggo swara wis loro woofers, lan loro tweeter, uga tuning akustik digawa metu dening profesional.

Ing wektu sing padha, ana seri LED kanthi sawetara RGB sing bisa nyinkronake karo musik liwat sistem kasebut. Tuneconn. Temenan teknologi nirkabel sing didhukung yaiku Bluetooth 5.0 lan malah NFC.

Kanggo ngatur swara sampeyan duwe aplikasi Tronsmart, kasedhiya kanggo iOS lan Android, sing ngidini sampeyan milih profil utawa ngatur swara sampeyan kanthi lengkap. Opo meneh, Bakal duwe resistensi IPX6 supaya banyu ora ngrusak pesta. Kanggo otonomi, kita bakal duwe puter maneh udakara 15 jam ing 50% volume maksimum kanthi pangisian daya kira-kira 4 jam liwat USB-C.

Wiwit 8 Maret, speaker anyar bakal kasedhiya ing Amazon lan titik adol biasa kabeh ciri sing mbedakake iki:

  • SoundPulse kanggo nambah kualitas audio stereo.
  • TuneConn kanggo nyetel pesta karo RGB LED
  • Sertifikasi IPX6
  • Sistem PowerBank terintegrasi kanggo ngisi daya piranti sampeyan
  • Konektivitas Bluetooth, kertu microSD lan malah AUX
  • Ndhukung Sambungan Seamless liwat NFC
  • Kompatibilitas karo asisten swara

sampeyan bisa tuku saka 109,99 euro ing titik biasanipun saka Advertisement, nanging disaranake sampeyan njupuk kauntungan saka website saka Tronsmart promosi eksklusif sing, kanthi ngilangi salah sawijining endhog emas sing bakal sampeyan deleng ing kebangkrutan, sampeyan bakal bisa entuk sawetara speaker Bang rampung free.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.