Tugas Layar ngidini sampeyan nuduhake layar komputer karo jaringan liya ing jaringan lokal sing padha

Andum

ing kemungkinan sing ditawakake jaringan lokal nalika kita duwe sawetara komputer sing padha cukup. Salah sijine yaiku sing ditawakake aplikasi iki sing diarani Screentask sing ngidini layar nuduhake saka komputer menyang jaringan liya ing jaringan Wi-Fi utawa LAN sing padha.

Screentask yaiku a app open source gratis sing nyederhanakake tugas nuduhake layar komputer karo wong liya nalika ana ing jaringan sing padha.

Salah sawijining kaluwihan saka aplikasi iki yaiku kita bisa lali kudu mlebu log amarga kabeh kedadeyan ing jaringan sing padha. Nalika aplikasi wis digunakake, nyedhiyakake URL siji sing bisa dituduhake karo kabeh komputer sing ana ing jaringan lokal sing padha.

Cukup nggunakake URL sing diwenehake karo komputer sing sampeyan pengin, pangguna liyane dheweke bakal bisa ndeleng layar PC sampeyan ing browser web lan platform apa wae tanpa prelu nginstal piranti lunak liyane.

Tugas Layar

Tugas Layar gampang banget dikonfigurasi

Sampeyan mung butuh nginstal ing komputer sing pengin dituduhake layar. Nalika diluncurake, sampeyan kudu milih piranti jaringan sing digunakake nganggo menu IP. Banjur nomer port lan wektu refresh diwenehake. Tugas Layar ngidini sampeyan nggawe sesi pribadi nganggo jeneng pangguna lan sandhi. Pilih "Tugas Pribadi" banjur isi kolom jeneng pangguna lan sandhi.

Nalika nggunakake URL sing diwenehake ing komputer liyane, antarmuka web duwe telung pilihan kanggo mungkasi sesi, atur wektu refresh banjur ganti menyang layar wutuh.

Sampeyan bisa ndownload Tugas Layar saka tautan iki sing nggawa sampeyan menyang kompilasi GitHub saka ngendi sampeyan bisa ndownload installer langsung utawa file ZIP. Program sing apik kanggo komputer desktop sing bakal menehi fungsi penting kayata nuduhake layar karo wong liya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ruben ngandika

    Aku pungkasane nemokake sesuatu kanggo streaming liwat browser. Matur nuwun!

  2.   Alv641 ngandika

    Aku ngonfigurasi lan ora bisa digunakake ing pc liyane. Aku entuk kesalahan 404, file ora ditemokake ... apa sing bisa dadi sebabe… download kode sumber lan nalika nglakokake ing netbeans aku nemu sawetara kesalahan… perlu sawetara piranti lunak ekstra … Apa sampeyan bisa njlentrehake iki? ...

  3.   Patricio ngandika

    Aku nggunakake lan bisa digunakake kanthi apik, isin yen mung ngidini sampeyan nuduhake desktop «Utama». Aku nggunakake PC nganggo mode «Expand Desktop» lan aku pengin nuduhake monitor sekunder nanging saka sing dakdeleng ora bisa.

  4.   Oni ngandika

    Alat sing apik banget.

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo informasi = P

bool (bener)